reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Witajcie :) ja tak na dobranoc, chciałam powiedzieć, że objadłam się pączkami... ;-)
a poza tym, to byłam dziś na spotkaniu w Klubie Mam - na Mokotowie (Warszawa) i po raz kolejny zapaliłam się do pomysłu, by koło siebie coś takiego mieć. teoretycznie w Piasecznie coś takiego jest, ale ciągle się do nich dobić nie umiem :( Zobaczymy...

a. aaga - mi ostatnio sie opel zafira podoba... ale to tak dziś tylko przyuważyłam. NIe wiem czy da się w 1 rzędzie wszystkie foteliki upchnąć...

Dobrej nocy brzuchatki!! :)

reklama
No a ja znowu mam tyły... Nie było mnie od wieczora i proszę..
Oglądam sobie Hotel, zaraz będą szpilki i pół nocy zleci :-)
Wpadłam się podzielić z Wami dobrą nowiną - mój kolega napisał mi, że dzisiaj o 14ej przyszła na świat jego córka Julia :-) Za dwa miesiące my powoli zaczniemy się rozpakowywać :-)

Misialina to i ja wypróbuję ten specyfik. Długo u mnie sprawdzał się Malox ale ostatnio już też zawodzi, a zgagę mam praktycznie po wszystkim:-( Rozumiem że ten preparat można stosować bez ograniczeń w sensie częstotliwości?

Iza no za dwa miesiące mam nadzieję, że jeszcze będziemy w wersji dwupakowej, ale nie da się ukryć, że czas zdecydowanie przyspieszył i zbliżamy się do wielkiej chwili dużymi krokami :-)
Kolega pewnie dumny i szczęśliwy:)

Katamisz pączki nie pomogły poprawić nastroju? Mam nadzieję, że jutro poczujesz się lepiej. Jeśli boli ząbek to myślę, że nie ma na co czekać tylko wybrać się do dentysty, bo w ciąży to szybko takie sprawy idą. Lepiej to sprawdzić i w razie czego zaradzić. Nie odkładaj tego.

Ja też uciekam już spać. Na weekend wybieramy się do moich rodziców, postaram się jednak kontrolować sytuację na forum. Oczywiście mam zamiar z siostrą wykorzystać gofrownicę rodziców i znów delektować się goframi z Twojego przepisu Zeberko. Ostatnio wyszły wyśmienicie:tak:

Spokojnej nocy Brzuszki.

Wy już wszystkie śpicie a ja się zasiedziałam. Z mężem o ubezpieczeniach rozmawialiśmy i przystopowałam sobie film. Dopiero Szpilki skończyłam oglądać. Mała smera mnie po pępku... Jutro rano znowu maraton do szkoły, bo mamy logopedę...

Agatka R - miałam Cię zapytać, co zrobiłaś z białka, które Ci zostało po zrobieniu pączków? Mnie było szkoda wylać tyle białka i zrobiłam bezy:-)
102_5289.jpg102_5286.jpg

Dobrej nocki brzuszki i......dzień dobry :-)
Jak wrócę ze szkoły, to dołączę do Was :-)

Iza, beeezyyy!!!! Uwielbiam!!! :-D

Dzień dobry :-)

Zrobiłam wczoraj pączusie z przepisu mojej mamy - pierwszy raz w życiu robiłam pączki i wyszły super, tylko oleju miałam za mało i przy smażeniu lekko się z jednej strony spłaszczyły, ale mimo to były smakowite :-D

Dzisiaj muszę się wziąć za porządki troszeczkę, bo wczoraj był słodki dzień - zaczęło się glukozą, później pączki, które przyniósł mąż, później wpadła siostra - też z pączkami ;-) i tak cały dzień - nie było czasu na sprzątanie, a trzeba psa wyczesać i poodkurzać, bo sie robi dywan z kłaków - dwa dni bez odkurzania to za dużo przy mojej psicy :-p

katamisz jak twoj ząb dzisiaj, ja mialam taka historie z zebem w ciazy ze mnie bolal i jak po kilku dniach sie zapisalam do dentysty zeby go zobaczyla to mi bol przeszedl i do tej pory spokoj hehehhe
misialina jeny jakie ty mi smaki robisz na twoje obiady, co to za sos musztardowy znowu wymyslilas???? ja ostatnio malo gotuje bo mala w domu siedzi i nie mam czasu, a musze duzo odpoczywac i do tego praca, ale juz w nastepnym tygodniu wezme sie za pichcenie.
wy tu wczoraj paczki robilyscie, ja zjadlam z 3 z cukierni i jeszcze dzsi jednego na sniadanie....nigdy tyle w zyciu nie zjadlam
witaj Setana:)
cinamon super ze maz wraca:)
trascia-podpisuje sie pod tym co dziewczyny ci napisaly....masz bardzo perspektywiczna prace, tak jak ja i po prostu trzeba troche czasu zeby dzieciaczki podrosly i pozniej rozwiniemy skrzydla, i super ze masz takich rodzicow:)

a ja jak na razie w srednim humorze, mialam okropny sen z dzidziusiem i nawet nie bede tu o tym pisac i az mnie glowa od tego boli bo cala noc sie to ciagnelo:(

no i witam reszte dziewczyn:) czesc zolzik-bo widze ze juz wstalas:)

Ostatnia edycja:
Cześć Marta :-D
Ja wstaję codziennie wcześnie, bo jeśli nie wstanę, to ten gałganek, mój mąż, nie weźmie nic do jedzenia do pracy ;-)

O durnych snach trzeba jak najszybciej zapomnieć! O. :tak:

dzień dobry dziewczynki! :)
coraz wcześniej wstajemy... <ziewwww> mam do tego zatkany nos i przez to że nie bardzo mogę spać na plecach, to budzę się w nocy na przekręcanie z prawa na lewo i na odwrót...

fajnie, żeście porobiły pączki.
Iza - okrutna jesteś z tymi zdjęciami pyszności.. od razu głodna się robię... ;-) ;)
a my dziś chyba za faworki się weźmiemy :)
a pomysłow na obiad brak... taki totalny brak...

Dobrego dnia Brzuchatki!

reklama
Do góry