zebrra
Potrójna mama :)
Dzień dobry
Iza, ja tez uwielbiam bezy Planowałam obejrzeć i hotel i szpilki, obudziłam sie rano i pytam Olafa, dlaczego nie ogladałam, a on do mnie, że nie dotrwałam...
Fotele z III rzędu są wyjmowane, nie ma problemu.
Idę dzisiaj z Wiką do poradni, trzymajcie proszę za nas kciuki! Wczoraj naszykowałam już całą jej dokumentację poporodową (oczywiście czytając wróciły wspomnienia i strasznie to przezyłam...)
Wika wstała w takim nastroju, że masakra, mam nadzieję, że po szkole będzie lepiej...
Iza, ja tez uwielbiam bezy Planowałam obejrzeć i hotel i szpilki, obudziłam sie rano i pytam Olafa, dlaczego nie ogladałam, a on do mnie, że nie dotrwałam...
Fotelik dla malucha mamy. Może dzisiaj uda mi się zrobić fotkę "tego czegoś", o ile tylko Olaf będzie korzystał z tego auta, a jeśli nie dzisiaj, to w weekenddzieki. mam jeszcze jedno pytanie (chyba jedno). z tego co ogladalismy zdjecia na allegro nie widac na siedzeniach/oparciach zadnej "gumki" czy tez jakiegos zaczepu w przez ktore przeprowadza sie ten pas. Moze Olaf sie orientuje czy w kazdym modelu espace III (tj. rocznik 97-2003) jest takie rozwiazanie, czy to moze Wy trafiliscie na taki wypas?. A moze moglabym cie poprosic o zrobienie zdjecia tego oparcia z ta gumka, przynajmniej wiedzilabym czego szukac. Co do zamontowania fotelika w waszym autku przez Olafa to i tak niewiele to da bo Jasiu ma juz duzy fotelik, a ja chcialabym tam zamontowac dla malucha wiec pas i tak musi byc dłuzszy, zeby objac fotelik "za plecami" no chyba ze masz juz fotelik dla maluszka. A i jeszcze jedno, fotele z III rzedu sa wyjmowane?, teraz mi przyszlo na mysl, a nie pamietam czy czytalam o tym w ogloszeniach
Fotele z III rzędu są wyjmowane, nie ma problemu.
Super Może i ja zrobięOczywiście mam zamiar z siostrą wykorzystać gofrownicę rodziców i znów delektować się goframi z Twojego przepisu Zeberko. Ostatnio wyszły wyśmienicie
Idę dzisiaj z Wiką do poradni, trzymajcie proszę za nas kciuki! Wczoraj naszykowałam już całą jej dokumentację poporodową (oczywiście czytając wróciły wspomnienia i strasznie to przezyłam...)
Wika wstała w takim nastroju, że masakra, mam nadzieję, że po szkole będzie lepiej...