reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Dzień dobry :)

Iza, ja tez uwielbiam bezy :) Planowałam obejrzeć i hotel i szpilki, obudziłam sie rano i pytam Olafa, dlaczego nie ogladałam, a on do mnie, że nie dotrwałam...

dzieki. mam jeszcze jedno pytanie (chyba jedno). z tego co ogladalismy zdjecia na allegro nie widac na siedzeniach/oparciach zadnej "gumki" czy tez jakiegos zaczepu w przez ktore przeprowadza sie ten pas. Moze Olaf sie orientuje czy w kazdym modelu espace III (tj. rocznik 97-2003) jest takie rozwiazanie, czy to moze Wy trafiliscie na taki wypas?. A moze moglabym cie poprosic o zrobienie zdjecia tego oparcia z ta gumka, przynajmniej wiedzilabym czego szukac. Co do zamontowania fotelika w waszym autku przez Olafa to i tak niewiele to da bo Jasiu ma juz duzy fotelik, a ja chcialabym tam zamontowac dla malucha wiec pas i tak musi byc dłuzszy, zeby objac fotelik "za plecami" no chyba ze masz juz fotelik dla maluszka. A i jeszcze jedno, fotele z III rzedu sa wyjmowane?, teraz mi przyszlo na mysl, a nie pamietam czy czytalam o tym w ogloszeniach
Fotelik dla malucha mamy. Może dzisiaj uda mi się zrobić fotkę "tego czegoś", o ile tylko Olaf będzie korzystał z tego auta, a jeśli nie dzisiaj, to w weekend :)
Fotele z III rzędu są wyjmowane, nie ma problemu.

Oczywiście mam zamiar z siostrą wykorzystać gofrownicę rodziców i znów delektować się goframi z Twojego przepisu Zeberko. Ostatnio wyszły wyśmienicie:tak:
Super :) Może i ja zrobię :)

Idę dzisiaj z Wiką do poradni, trzymajcie proszę za nas kciuki! Wczoraj naszykowałam już całą jej dokumentację poporodową (oczywiście czytając wróciły wspomnienia i strasznie to przezyłam...)
Wika wstała w takim nastroju, że masakra, mam nadzieję, że po szkole będzie lepiej...

reklama
Dzień dobry! Nawet ja dziś wcześnie:)
Wpadłąm się tylko przywitać i biorę się do pracy, mam za 2h dokończenie tego nieszczęsnego nagrania dla tv. No cóż, jakoś to przeżyję a promocja na przyszły rok będzie jak znalazł.
Miłego dnia wam życzę!

Evka [przeoczyłam Cię, sorki :zawstydzona/y:], Nutria, Zebrra, Traschka - witajcie :-)

Marta, no jasne, że będzie dobrze! Prawidłowe masz nastawienie :-D

Witam:-)

Ja dzisiaj mam gości.Przychodzi moja szefowa która jednocześnie jest moją badzo dobrąkoleżanką:-)Będzie spagetti , biszkopt z kremem i bitą śmietaną i zostały mi jeszcze faworki z wczoraj ciekawe czy jej posmakują bo chyba będzie jadla pierwszy raz(ona jest z litwy)

Zebrra powodzenia w poradni.
Trasia kochana,wczoraj napisałam Ci takiego dużogo posta ale mi wcieło.Wkurzyłam sie i trzasnełam klapą laptopa.Napewno juz po nocy Ci lepiej,sen jest dobry na wszystko.
Ślę Cicałuski na dobry początek dnia.

Witajcie Brzuszki z rana! jak zwykle ranne ptaszki...ciężka noc była ale już się przyzwyczaiłam i staje się to dla mnie normalne...ból w pachwinach...cóż...nie spodziewam się że przestanie...po porodzie owszem ale teraz na to nie liczę:)....jak widzę Wy już o słodkościach z rana...Iza...te bezy...mniam....gdyby były truskawki, maliny i jeżyny z ogrodu tu już byłby w spaniały deser...mam przepis na taki bezowy torcik.
Ja dzisiaj jade do Urzędu Skarbowego oddać PIT...potem połażę po sklepach, później do koleżanki też ciężarówki na klachy...tak więc miłego dzionka Wam życzę!

Cześć dziewczyneczki i ja się z Wami witam przy kawce z mleczkiem i pączku...;-)

Katamisz pączki nie pomogły poprawić nastroju? Mam nadzieję, że jutro poczujesz się lepiej. Jeśli boli ząbek to myślę, że nie ma na co czekać tylko wybrać się do dentysty, bo w ciąży to szybko takie sprawy idą. Lepiej to sprawdzić i w razie czego zaradzić. Nie odkładaj tego.

Ja też uciekam już spać. Na weekend wybieramy się do moich rodziców, postaram się jednak kontrolować sytuację na forum. Oczywiście mam zamiar z siostrą wykorzystać gofrownicę rodziców i znów delektować się goframi z Twojego przepisu Zeberko. Ostatnio wyszły wyśmienicie:tak:

Spokojnej nocy Brzuszki.
Niestety pączki wczoraj nie zdołały poprawić mojego nastroju.Wręcz przeciwnie przez tego zęba chyba go pogorszyły.W nocy obudziłam się o 1:37 pamiętam z takim bólem zęba ,że miałam dzwonić już do męża aby kupił mi gdzieś w nocnej aptece jakieś proszki...ale przetrwałam.:-(A dzis rano obudziłam się jak bez zęba...:baffled: jakaś taka zdrętwiała.Na razie nie dokucza.Strasznie nie lubię dentysty!!Od dziecka się go boję niestety i mam pewne obawy aby tam się wybrać zwłaszcza w ciąży.Strasznie mi ciśnienie skacze wtedy.Kiedyś omdlałam w gabinecie po znieczuleniu.Najgorsze jest to ,że to boli cholera której nie da się naprawić i mam ją do wyrwania!!:szok:
Setanko życzę Ci kochana udanego weekendu.Odpoczywaj dużo i rozkoszuj się smakiem gofrów zebrry.Obawiam się ,że pomimo bolącego zęba też dzisiaj zrobię z bitą śmietaną!

Agatka R - miałam Cię zapytać, co zrobiłaś z białka, które Ci zostało po zrobieniu pączków? Mnie było szkoda wylać tyle białka i zrobiłam bezy:-)
Zobacz załącznik 333315Zobacz załącznik 333316

Dobrej nocki brzuszki i......dzień dobry :-)
Jak wrócę ze szkoły, to dołączę do Was :-)

Iza kobieto piękne te Twoje bezy!!Na bank równie smaczne były :zawstydzona/y:

Witam:-)

Ja dzisiaj mam gości.Przychodzi moja szefowa która jednocześnie jest moją badzo dobrąkoleżanką:-)Będzie spagetti , biszkopt z kremem i bitą śmietaną i zostały mi jeszcze faworki z wczoraj ciekawe czy jej posmakują bo chyba będzie jadla pierwszy raz(ona jest z litwy.

Cześć tusen a w jakim języku się porozumiewacie?? po norwesku czy po angielsku??Dla mnie język norweski to czarna magia!!:szok:

zebrra trzymam kciuki za Wikę &&

też się melduję na posterunku :) i zabieram za opracowywanie diety cukrzycowej ;) za dużo zmian mnie nie czeka :D ale muszę ustalić sobie godziny posiłków :)

Katamisz dziękuję :)
Trzymam kciuki, żeby ząbek przestał boleć, ale do dentysty idź koniecznie! Może to tylko mała dziurka, którą wystarczy zaplombować. Lepiej teraz niż jak będzie kanałowe...

reklama
Do góry