reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Izunia, wieeeem, ale jutro już pójdę na 100%... Głupio mi jest strasznie... Ale dobrze, że mam Was, naprawdę... :****

Zebrra, a ja dziś pierwszy raz w życiu właśnie taki samochód widziałam [jak ten z 2001] :-D Mój mężuś ostatnio śmiał się, że kupimy taki, jak się rozkręcimy i zostaniemy rodziną zastępczą :-D

reklama
To ja też coś o autku dopowiem, bo widzę, że temat się rozwinął. My właśnie w tym roku, zupełnie nieświadomi, że pojawi się dzidzia, kupiliśmy opla merivę z 2004r. - taki miejski minvan, z tyłu i w bagażniku baaardzo dużo miejsca! Zapakować można całą rodzinę, foteliki i mnóstwo bagażu. Polecam dla zwiększających się rodzinek :-)
1375344362.jpgopel_meriva_1_7_cdti__74kw___5_110___2003_JJQ.jpgmmmmm.jpg

Ostatnia edycja:
My sprzedaliśmy 20-letnie BMW sedana mojego Szczęścia, a kupiliśmy 10-letniego opla astrę combi - co by wozić dziecko i psa :-D Na nic innego póki co nas nie stać, ale jesteśmy dobrej myśli ;-) A na razie to autko w zupełności nam wystarcza. i w porównaniu z poprzednim - to jak luksusowe auto! ;-) :-)

Nie, on może iść jak biodrowy, ale mozna go przełozyć (jakoś tak, ze idzie od góry) i wtedy normalnie zapinasz. Mogę dopytać Olafa jak to się robi, bo on to przekładał jak wracaliśmy z Zakopanego... A rocznik już wiesz - 2001, z tego co pisałaś Was interesuje podobny ;)
dopytaj kochana bo z tego co ogladałam to własnie pas był biodrowy, wiec Twoja odpowiedz bedzie bardzo pomocna

hej Brzuchatki
Ja jak zwykle mam dużo do nadrobienia w czytaniu ale za to jaka szczesliwa jestem :D dzisiaj podpisalismy umowe na nasze mieszkanko, a jakie jest piekne i duze :) w prawdzie jest potrzebny w nim dosc spory remoncik ale i tak sie super oplacalo - 116 m2 , za mert wychodzi ok 1500 wiec jestem bardzo szczesliwa. Wreszcie swoje gniazdko :D
Troszke sie boje ze przed porodem nie wyrobimy sie z ostatecznym remontem ale na razie musze byc dobrej mysli.
W piatek ide z mezem na badanie 4d juz ponoc bedzie mozna zobaczyc do kogo synuś jest bardziej podobny. Już nie mozemy sie doczekac ;)

jeeejku, co za cena za metr!!! aż dziwnie brzmi:tak:ach ta Warszawa...

Dokładnie! Jak bajka... ;-)

Mamusiu Czerwcowa, gratuluję mieszkanka! Też marzę o kąciku na własność, ale musimy jeszcze poczekać... Właśnie - Warszawa... :-p I powodzenia w remontowaniu - obyście się uporali przed porodem! :-)

reklama
jeeejku, co za cena za metr!!! aż dziwnie brzmi:tak:ach ta Warszawa...

Mieszkanie kupilismy w Tczewie, ale nawet jak na takie miasto to cena byla smiesznie tania. Warunki wcale nie sa tragiczne, ale wiadomo, ze chcemy miec jak najlepiej i najladniej a jak na razie na odnowienie/ odświeżenie nas jeszcze bedzie stac wiec chcemy to zrobic jak najszybciej.Tutaj stoja tak ok 3500- 4000 za metr wiec nie ma porównania. Ja nawet nie chce myslec jakie ceny sa w Wawie hehe :-D

Do góry