mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
ja-zola - dziekuje ślicznie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana, pozostaje się cieszyć, że udało Wam się taką okazję znaleźć. I zaczynajcie remont - zawsze się przedłuża...wrrrrrrMieszkanie kupilismy w Tczewie, ale nawet jak na takie miasto to cena byla smiesznie tania. Warunki wcale nie sa tragiczne, ale wiadomo, ze chcemy miec jak najlepiej i najladniej a jak na razie na odnowienie/ odświeżenie nas jeszcze bedzie stac wiec chcemy to zrobic jak najszybciej.Tutaj stoja tak ok 3500- 4000 za metr
wiec nie ma porównania. Ja nawet nie chce myslec jakie ceny sa w Wawie hehe
Mamusiu Czerwcowa gratuluję! Jak tylko przeczytałam o cenie za metr, chciałam przytoczyć przykład mojej kuzynki, która kilka lat temu kupowała mieszkanie i za 50 parę metrów dała coś koło 80000... i zaraz przeczytałam, ze kupiliście w Tczewie, to tez było w tym mieście właśnie
No u mnie też remont od poniedziałku się zapowiada...najpierw pokój nad garażem...malowanie i szafy pod zabudowę które mąż ma zamiar sam zrobić zawsze jakiś grosz w kieszeni zostanie...a potem najgorsze czyli łazienka...ale ja ;ubię takie wyzwania...przynajmniej czas szybciej zleci do czerwca
Kurcze a miałyście mało pisać...
Nie ma mnie od 11 a nadrabiania mam ze 100 postów z samego ogólnego!!
No nic jak trza to trza.
Ja dzisiaj znowu łazikowałam troszkę i byłam tradycyjnie w lumpku koło domu i wiecie co udało mi się kupić?? Rogala ale takiego mniejszego(jak nowiutki) i płaszczyk maleńki różowy i ogrodniczki z misiami kremowe.Za wszystko zapłaciłam 19 złI jak tu nie kupic??
A tak poza tym sąsiadka przyniosła mi dzisiaj gołąbki!!!W końcu zjem gołąbeczka!!
A drugą niespodziankę zrobiła mi mamusia-upiekła mi przepyszny sernik z brzoskwiniami-BAJKA!!Widzę ,że u Was królują dzisiaj pączki:-)Ja postanowiłam ,że kupię jutro kilka sztuk i tyle bo w sumie pączki je codziennie więc aż tak strasznie nie mam ochoty się nimi objadać.