reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Mieszkanie kupilismy w Tczewie, ale nawet jak na takie miasto to cena byla smiesznie tania. Warunki wcale nie sa tragiczne, ale wiadomo, ze chcemy miec jak najlepiej i najladniej a jak na razie na odnowienie/ odświeżenie nas jeszcze bedzie stac wiec chcemy to zrobic jak najszybciej.Tutaj stoja tak ok 3500- 4000 za metr
wiec nie ma porównania. Ja nawet nie chce myslec jakie ceny sa w Wawie hehe :-D
kochana, pozostaje się cieszyć, że udało Wam się taką okazję znaleźć. I zaczynajcie remont - zawsze się przedłuża...wrrrrrr

no powiem szczerze ze dzisiaj podpisana zostala dopiero umowa przedwstępna, za 2 tyg przyjedzie 2 wlasciciel zza granicy i bedzie podpisana ta wlasciwa, dopiero wtedy klucze dostaniemy i ekipa remontowa bedzie mogla juz wpadac, mam nadzieje ze pojdzie blyskawica :tak:

Mamusiu Czerwcowa gratuluję! Jak tylko przeczytałam o cenie za metr, chciałam przytoczyć przykład mojej kuzynki, która kilka lat temu kupowała mieszkanie i za 50 parę metrów dała coś koło 80000... i zaraz przeczytałam, ze kupiliście w Tczewie, to tez było w tym mieście właśnie :)

Mamusiu Czerwcowa gratuluję! Jak tylko przeczytałam o cenie za metr, chciałam przytoczyć przykład mojej kuzynki, która kilka lat temu kupowała mieszkanie i za 50 parę metrów dała coś koło 80000... i zaraz przeczytałam, ze kupiliście w Tczewie, to tez było w tym mieście właśnie :)

Tczew szczęśliwe miasto he he :)
No właśnie, takie mieszkania jak to moje czy to Twojej kuzynki to okazje i się chwyta w lot :-)

No u mnie też remont od poniedziałku się zapowiada...najpierw pokój nad garażem...malowanie i szafy pod zabudowę które mąż ma zamiar sam zrobić:) zawsze jakiś grosz w kieszeni zostanie...a potem najgorsze czyli łazienka...ale ja ;ubię takie wyzwania...przynajmniej czas szybciej zleci do czerwca

Kurcze a miałyście mało pisać...:baffled:
Nie ma mnie od 11 a nadrabiania mam ze 100 postów:confused2: z samego ogólnego!!
No nic jak trza to trza.
Ja dzisiaj znowu łazikowałam troszkę i byłam tradycyjnie w lumpku koło domu i wiecie co udało mi się kupić?? Rogala ale takiego mniejszego(jak nowiutki) i płaszczyk maleńki różowy i ogrodniczki z misiami kremowe.Za wszystko zapłaciłam 19 zł:confused2:I jak tu nie kupic??

A tak poza tym sąsiadka przyniosła mi dzisiaj gołąbki!!!W końcu zjem gołąbeczka!!
A drugą niespodziankę zrobiła mi mamusia-upiekła mi przepyszny sernik z brzoskwiniami-BAJKA!!Widzę ,że u Was królują dzisiaj pączki:-)Ja postanowiłam ,że kupię jutro kilka sztuk i tyle bo w sumie pączki je codziennie więc aż tak strasznie nie mam ochoty się nimi objadać.

No u mnie też remont od poniedziałku się zapowiada...najpierw pokój nad garażem...malowanie i szafy pod zabudowę które mąż ma zamiar sam zrobić:) zawsze jakiś grosz w kieszeni zostanie...a potem najgorsze czyli łazienka...ale ja ;ubię takie wyzwania...przynajmniej czas szybciej zleci do czerwca

Jak ktoś ma smykałkę w rękach to zawsze kaska zostanie, mój M też się zmobilizował i parkiet położył w naszym pokoiku dziecięcym, teraz będzie przymierzał się do łazienki. U nas ceny usług remontowych są tragiczne i wychodzi dwa razy tyle co materiał np płytki, a jaka jest po tym satysfakcja. No ja mam nadzieję że z remontami wyrobimy się do końca czerwca.

Kurcze a miałyście mało pisać...:baffled:
Nie ma mnie od 11 a nadrabiania mam ze 100 postów:confused2: z samego ogólnego!!
No nic jak trza to trza.
Ja dzisiaj znowu łazikowałam troszkę i byłam tradycyjnie w lumpku koło domu i wiecie co udało mi się kupić?? Rogala ale takiego mniejszego(jak nowiutki) i płaszczyk maleńki różowy i ogrodniczki z misiami kremowe.Za wszystko zapłaciłam 19 zł:confused2:I jak tu nie kupic??

A tak poza tym sąsiadka przyniosła mi dzisiaj gołąbki!!!W końcu zjem gołąbeczka!!
A drugą niespodziankę zrobiła mi mamusia-upiekła mi przepyszny sernik z brzoskwiniami-BAJKA!!Widzę ,że u Was królują dzisiaj pączki:-)Ja postanowiłam ,że kupię jutro kilka sztuk i tyle bo w sumie pączki je codziennie więc aż tak strasznie nie mam ochoty się nimi objadać.

Zrobiłaś mi smaka tymi gołąbkami, jeszvze nigdy nie robiłam, może w końcu się zmobilizuje i spróbuje zrobić takie tradycyjne w kapuście z sosikiem pomidorowym, mniam!!:)

Mamusiu czerwcowa gratuluje mieszkanka! W Krakowie musiałabyś pomnożyć swoją cenę za m2 z jakieś 4 razy, nie mówie już o Warszawce :-)

Od ok drugiego trymestru mam lekkie krwotoki z nosa, głównie rano mam takie małe skrzepki w nosie, podobno to normalne ale już sama nie wiem czy iść z tym do jakiegoś lekarza, macie coś takiego?

Idę zjeść kolacyjkę bo mam sałatkę jarzynową :)

reklama
Chyba warto było zrobić rodzinie niespodziankę...
102_5279.jpg102_5278.jpg Zobaczcie jaka radość :-)
Igor zjadł już 3 duże pączki i pare malutkich... Nie wiem, jak to będzie z kolacją :-)
Kręgosłup niestety odchorował swoje - musiałam trochę poleżeć, jak skończyłam wszystko, ale pączki wyszły pyszne :-)

Do góry