reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Moja Mała teraz się tak rozpycha, że zaraz eksploduje: czuję ją i w dole i w pępku... Zebrra a Ciebie Baruś jak kopie, to czujesz go tylko na dole?

Izabela ale mąż zachwycony :) mała rzecz, a cieszy ;) Paczki wyglądają przepysznie. Ja już nie zrobię pączków, ale lecę kulać faworki vel chruściki :)

Ps: Ołłłłłłłłłłłł jeeeeeeeeeeeeee Rogal przyszedł :D Tak się w niego "chwilowo" wtuliłam na kanapie, że zasnęłam na godzinę :) Cudnie było :D Tylko mąż jakiś taki zkwaszony chodzi, że już nie będę chciała na niego nogi zarzucać...biedny ;)

IWONKO to normalne hormony; ja czasem mam krwotoki z nosa; ale to już tak musi być; damy rade już coraz bliżej końca i wszystko nam ustąpi.:-)

IZA z którego przepisu robilas? Bo ja jutro skoro swit zaczynam zabawę z paczkami.
Paczki idealne i biały paseczek, Iza tylko pozazdrościć.
A tak swoją droga to jesteś okrutna, pokazywać nam na noc takie zdjęcia, toz to slinotoku można dostać,

Ostatnia edycja:
Izunia pączki piękne są i pewnie tak samo smaczne...a i widzę ,że z mężem już pogodzeni??"przez żołądek do serca" ??:tak:
Tak w ogóle mina Twojego męża "bezcenna":rofl2:
iwonka ja też mam takie krwotoki z noska.Do niedawna strasznie lało mi się z dziąseł ale zmieniłam pastę na inną i nie ma śladu krwi nawet jak mocno szoruję!!Sama jestem w szoku bo krwawiły strasznie przy każdym myciu...

Iza pączki super i zachwyt męża... bezcenny :)

Ivona ja mam tak samo i to od początku ciąży. Raz mi się nawet zdarzyło, że około 6 nad ranem obudziłam się mysląc, że zaczyna mi się straszny katar, a miałam krwotok z nosa przez sen. Pytałam o to położną i jej zdaniem to w ciąży normalne.

Iza pączki jak malowane! Żadna cukiernia by się nie powstydziła! :-)
Ivona nie przejmuj sie krwią z nosa - mi leci non stop, szczególnie przy czyszczeniu. Gin powiedział, że to normalne; z dziąsłami mam tak samo. Spokojnie!

Ostatnia edycja:
Mam problemy z kręgosłupem od dziecka i wiem, że dłuższe stanie mi nie służy /szczególnie teraz/, ale jak widzę ich twarze po tym, jak coś zrobię, to już tego bólu nie czuję :-)
Misialinko - mąż zachwalał również Twoją potrawkę skrzydełkową. Powiedział, że smak coś ala egipskie jedzenie, które on lubi :-) i pytał, czy można skrzydełka zamienić na inne mięsko?
Aestima - zaraz zrobię paczkę do Bydgoszczy :-)

reklama
Hehe Iza...egipskie jedzenie....nie próbowałam zamienić na inne mięsko...ale mam też pyszny przepos na żeberka na miodzie...więc może też mu spasuje?

Do góry