Ivona83
Fanka BB :)
Iza W sumie mu sie nie dziwię bo jak czuje niechęć to będzie robił wszystko żeby tego uniknać i teraz powinna na scenę wejść naczycielka "pedagog" która powinna to zauważyć i temu zaradzić. Wógole to z tych wszystkich sytuacji wychodzi na to że ona się do tej pracy nie nadaje jak nie umie sobie poradzić z dziećmi. Ona chyba tylko przychodzi do szkoły żeby zaliczyć dzień w pracy, zrobić co ma zrobić i tyle... bez zwracania uwagi na dzieci jako jednostki tylko widzi "grupę". Mam nadzieję że teraz w końcu babka się obudzi i weźmie się do swojej pracy. Bądź dzielna i trzymam kciuki za Igorka.
Ale dzisiaj masz powera może mnie tym zmotywujesz bo ja się dopiero zabieram za sprzątanie ale w taką pogodę to aż mi się chce ;-) a tu jeszcze smażenie i pieczenie czeka hihi powodzenia, pochwal się potem co upichciłaś może smaka nam narobisz:-)
domek ogarnięty, idę gotować, smażyć i piec ;-);-);-)
Ale dzisiaj masz powera może mnie tym zmotywujesz bo ja się dopiero zabieram za sprzątanie ale w taką pogodę to aż mi się chce ;-) a tu jeszcze smażenie i pieczenie czeka hihi powodzenia, pochwal się potem co upichciłaś może smaka nam narobisz:-)