reklama
zebrra
Potrójna mama :)
O rany, to strasznie długo... Wytrzymasz?
Ivona83
Fanka BB :)
znowu przetaje dzialac.
U mnie ból krocza dalej, zreszta coraz gorszy, przed tem byl praktycznie tylko przy obracaniu sie z boku na bok w trakcei obracania, a teraz juz jak chodze to tez boli. Do tego zaczely mnie bolec nogi, tak jakby miesnie, kosci, generalnie tak jak przy grypie, ale to nie to wiec nie wiem... moze jakiegos wapnia mi brakuje. Jakby tego było mało to mam jeszcze jakies swedzenia i pieczenia, ale powiedzialabym zewnetrznie raczej wiec nie wiem czy to jakies uczulenie, czy to moze od luteiny dopochwowej ktora brałam. Cholera jakos tak sie sypie wszystko.
Aga lepiej idź z tym do lekarzabo swędzenie i pieczenie może być objawe uczulenia jak i infekcji. Mi gin powiedział że jak coś zacznie mnie dziwnie swędzieć to żebym od razu przybiegła do niego. Lepiej żeby nic nie zagroziło małemu dzieciątku
larvuniu u mnie wyprawka oznacza wszystko, co musiałam kupić, czyli np wózek, fotelik, komoda (nie mam miejsca w żadnej szafie).
U mnie wyprawka oznacza zakup wszystkiego, na dzień dzisiejszy mam tylko pusty pokoik i kilka ciuszków bo zaczęłam kompletować wyprawkę szpitalną, bo boję się żeby mnie dzieciątko nie wyprzedziło. A z moim szczęściem może być różnie.
Dzięki dziewczynki
Przerażona jestem tymi wydatkami.Tak się cieszyłam ostatnio na myśl ,że najgorsze wydatki za nami a zupełnie zapomniałam o szkole i wydatkach z nią związanych...no i dojdzie jeszcze maluszek.Obym tylko mogła ją karmić jak najdłużej!!A tego też się boję ,że będę miała mało mleka i będzie trzeba ją butlą tak czy siak dokarmiać :-(
Ehhh marudzę od rana ale ostatnio właśnie takie myśli i humory mnie nachodzą...
Mnie też przerażają te wydatki, u mnie w rodzinie nie ma dużo dzieci więc nie liczę na rzeczy które mogłabym kupić, jak tylko dowiedziałam się ze jestem w ciąży to zaczełam odkładać pieniądze na "kupkę" odmawiając sobie samej niekórych przyjemności. Dobrze że z ubezpieczenia i becikowego coś wpadnie, waciki zamienią się na pampersy
dziewczyny czy lekarz internista to jest nasz normalny lekarz rodzinny czy to specjalista do którego mam mieć skierowanie? Ginka kazała się wybrać na konsultacje do internisty a ja nie wiem gdzie iść...
Jest to lekarz ogólny, może to być rodzinny jak i prywatny.
Iza szkoda mi że musisz tyle się sama nachodzić żeby komuś w szkole zaczęło zalezeć na edukacji twojego synka, przecież pedagog jest od tego żeby sam wyszedł z inicjatywą, to on jest odpowiedzialny za swoją grupę. Współczuje też synkowi bo on pewnie strasznie przechodzi sam pobyt w szkole
zebrra też uwielbiam ten program i płaczę na końcu..
Witam również wszystkie śpioszki
Nie wiem jak ja przeżyję pierwszą zieloną szkołę mojego dziecka :-)
Ivona - już mi się o tej szkole myśleć nie chce, bo sama popadam w obłęd. Ostatnio usłyszałam od mojego dziecka, że powie pani, że się źle czuje i ona po mnie zadzwoni Jak robiliśmy testy u psychologa, to spóźniał się na zajęcia - połapał, że można się spóźnić i czasami mnie o to prosi... No normalnie robi wszystko, żeby jak najmniej czasu spędzić w szkole i na zajęciach...
Dzisiaj dałam swoją książkę do szkoły... Ciekawa jestem jak będzie wyglądała kolejna praca domowa...
No dobra, lecę w końcu do kuchni bo wciąż tam nie doszłam... tyle tu ważnych wątków
Ivona - już mi się o tej szkole myśleć nie chce, bo sama popadam w obłęd. Ostatnio usłyszałam od mojego dziecka, że powie pani, że się źle czuje i ona po mnie zadzwoni Jak robiliśmy testy u psychologa, to spóźniał się na zajęcia - połapał, że można się spóźnić i czasami mnie o to prosi... No normalnie robi wszystko, żeby jak najmniej czasu spędzić w szkole i na zajęciach...
Dzisiaj dałam swoją książkę do szkoły... Ciekawa jestem jak będzie wyglądała kolejna praca domowa...
No dobra, lecę w końcu do kuchni bo wciąż tam nie doszłam... tyle tu ważnych wątków
reklama