reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Trashka dzieciątko najważniejsze. Jeszcze po porodzie do Warszawy na pewno przyjedziesz i Cię zobaczę!

Dobrej nocki brzuszki. Padam, włączyłam nagrywanie filmy i udaje się spać.papapa:-)

reklama
traschka ja sie zgadzam z katamisz i cinamon :-) podziwiam Cie i chciałabym Cie posłuchać, a moze macie jakieś nagrania np na youtube?

kati nagrań nie mam, w życiu bym się nie wstawiła na youtube:) Ale koncerty w okolicach Raciborza i Rybnika zdarzają się kilka razy w roku. Druga skrzypaczka z kwartetu jest z Raciborza:) Dobranoc!

Miałam napisać coś mądrego ale tyle naprodukowałyście że zapomniałam... koncentracja w ciąży leży... wybaczcie

Wróciliśmy właśnie z mężulem z wypadu ze znajomymi, lokal porażka, jedzenie porażka, wchodzimy a tam po pierwsze wystrój jak z prlu i pgru w jednym, a do tego zaniżaliśmy średnią wieku o jakieś 10 lat, sama gówniarzeria z liceum... a żeby pójść do wc to za każdym razem trzeba było prosić o żeton przy barze, a w wc światła nie było... no porażka jakaś... to ja już wolę w domu siedzieć i niech znajomi się do nas zwalają, fakt, potem są naczynia do zmywania ale nawet się mogę poświęcić :)

Lecę spać bo kręgosłup pada od niewygodnego krzesła...

Dobrej i spokojnej nocki Brzuchatki, papapa :)

a mi tak brakuje powietrza i słońca:( Ja chyba naprawdę mam depresję, ciągle mi się chce ryczeć i nie mam na nic siły:(((
trasia glowa do gory, nie jestes z takim samopoczuciem sama....wiesz mi sie wydaje e twoj organizm sie buntuje po prostu przed praca, ja mam podobnie....:/ bo to najwyzszy czas zeby w koncu odpoczac, wyciszyc sie a nie pracowac, tylko to takie trudne:-(

Ostatnia edycja:
Dziewczynki, wpadłam jeszcze na moment Was poczytać, bo M. siedzi w papierach i tak czytam co Larvunia pisze o tym sprzątaniu i przemęczeniu i jedna rzecz mnie zanipokoiła: "podnoszenie rąk". Mnie lekarz zabronił wszelkich prac domowych, w których konieczne jest dłuższe niż kilkusekundowe unoszenie rąk, czyli wieszanie zasłon, prania, mycie luster, okien itp. Przy takich pracach zbytnio narażone są mięśnie brzuszka odpowiedzialne za "trzymanie wszystkiego". Podobnie jest w przypadku unoszenia ciężarów czyli np. noszenie zakupów... Proszę Was uważajcie na siebie! Może ja jestem przewrażliwiona, bo miałam te plamienia przez niskie łożysko, ale ostrożności nigdy za wiele w naszym stanie! No:) Tyle chciałam dodać:)
masz racje kochana trzeba uwazac, ale ja nie przesadzam, poprostu sprzatam ;-) kurcze ciaza ciaza sie rozni, z Marcelkiem latalam jak skowronek to konca 8 miesiaca... w 9 zaczelam puchnac dopiero :dry:

czesc wogole i dziekuje za odp :-)

reklama
Dzień dobry w sobotni słoneczny poranek .
My już po śniadanku i kawce.A na obiadek jedziemy do mojej babci :tak:
Wszystkim brzuszkom obecnym i nie obecnym życzę milutkiego i słonecznego dnia :*

Do góry