reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
hejka.ale się rozpisałyście:szok:
ja dzisiaj pobiłam rekord jedzenia przez jedną małą kobietę.po prostu gęba mi się dziś nie zamykała:-D

stary wybył,mały ogląda "spanczboba",a ja zaraz legnę nad klawiaturą .do jutra kochanieńkie

traschka nie czytałaś wszystkie jedziemy do dubeltówki na grilla :-) u niej 15 stopni ale + :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
będzie dobrze

Katamisz ale super okazja :biggrin2: gratuluję

cinamon koncert grałam w Bielsku w takim domu kultury, zawsze pełna sala seniorów którzy uwielbiają te koncerty, brawa na stojąco, wspólne spiewanie, bardzo miła atmosfera. Ale trochę stresu to człowieka kosztuje jednak. Tym bardziej, że koleżanka zadzwoniła do mnie 2h przed koncertem, że nie dojedzie (miała prowadzić koncet) i mam ułożyć plan i poprowadzić wszystko. Ja przed mikrofonem to jakiś koszmar... myślałam że ją zamorduję. I jeszcze wszystko charytatywnie...

No to gratuluje występu i jak kiedyś będziecie grały w Warszawie to poproszę o informacje bo chciałabym zobaczyć cię w akcji!

Katamisz super zakupy, karuzelka śliczna i faktycznie bardzo przeceniona. Ja muszę koniecznie kupić jakąś bo po jasiu się zepsuła i zgubiłam gdzieś jedną rybkę

Justynka a co dobrego jadłaś?

właśnie zaczynam oglądać jakiś film na HBO2 pt "Kochanie jestem w ciąży. Mam nadzieje że będzie ciekawy

cinamon dzięki, ostatnio tylko wyobraźnia podtrzymuje mnie na duchu:) W Warszawie miałam grać w przyszłym tygodniu ale rodzina na mnie nakrzyczała, że w 7 miesiącu się wybieram w trasy i koncerty (zawsze ja prowadzę) i odpuściłam. szkoda, bo to dodatkowe pieniądze sle nie chciałabym wylądawać w szpitalu 350km od domu...

traschka ja Cię kochana podziwiam naprawdę.I jeszcze jak napisałaś ,że byłaś tam dzisiaj charytatywnie to już wogóle...dobra dusza jesteś i bardzo musisz kochać to co robisz po prostu.Szacun ;-)

reklama
Do góry