reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Witam poniedziałkowo :-)

W weekendy staram się nie zaglądać na BB ... to taki nasz czas na rodzinkowanie :rofl2: No i mam za swoje ... taaaaka tu produkcja, że jestem bez szans na nadrobienie :sorry2:

Na początek witam wszystkie nowe mamusie i gratuluję !!!!!!!!
i zmykam chociaż wzrokiem przelecieć, co się ciekawego działo ;-)

reklama
Witam :)

A ja się właśnie zastanawiam dziś nad urlopem.... za nic mi się nie chce dziś, a od jutra mam gości do czwartku :( ;( a dom to wole już nie wspominać ;(

podsumowanie - znów poniedziałek...........

oj, współczuję dziewczynom, które musiały dziś wstawać rano do pracy! ja dopiero otwieram oczy...jak dobrze, że jest to l4, bo nie wyobrażam sobie teraz prowadzenia lekcji przeze mnie! z samego rana jestem nieprzytomna!!

tez ws witam poniedzialkowo:) ja na szczescie pracuje popoludniami wiec mam czas zeby dojsc do siebie choc na szczescie mdlosci juz bradzo slabiutkie::) witam nowe mamusie. ja tez sie czasami zastanawiam jak to bedzie jak bedzie drugi dzidzius, co bedzie z moja dominisia ale wydaje mi sie ze powinno byc dobrze bo dominisia bedzie miala 5 lat jak dzidzius sie urodzi, do tego ona kocha maluszki i jest bardzo opiekuncza wiec powinno byc dobrze. Dzastina ja tez przekrecam wyrazy np ostatnio mowie jak mielsimy gosci....przesunmy te jajka a chodzilo mi "przesuńmy ten stol" i tak ciagle jakies glupoty gadam:)dzis ide do lekarza i jestem ciekawa czy bede miala usg bo chcialambym juz dominisi o dzidzi powiedziec bo ona sie ciagle dopomina o siostre lub brata. a i stalam sie strasznie placzliwa...cokolwiek nieogladam to rycze

Witam serdecznie,
postanowiłam się do Was zapisać. Na razie nieśmiało, bo ciąża nie jest jeszcze potwierdzona przez ginekologa. Jestem po dwóch badaniach beta hcg więc wszystko wskazuje na to, że po raz drugi będę mamą. Widzę, że dużo Was :)
Pozdrawiam

reklama
Dzień Doberek:)
Ja juz od 6:15 na nogach i 24 minuty siedzę w pracy:) Okropnie się wstaje:szok:;) Jeszcze tak okropnie bolą mnie piersi, że w nocy budzę się z bólu.
Marta24 - na pewno wszystko będzie dobrze, a córeczka jeszcze pomoże przy dzidziusiu:)Co do płaczliwości - też taka się stałam... Czasem nawet łza w oku zakręci mi się na reklamie:) hehe :confused:
Dziewczyny czy zawuważyłyście może, że powiększył Wam się brzuch? Nie należe do chudzinek, zawsze miałam mały brzuszek, ale teraz zrobił się jakiś nabrzmiały. Choć może ja się sama psychicznie nastawiam...
Miłego dnia:):):)

Do góry