Małgosia...37
Zaciekawiona BB
hej Kochane laseczki-ciążóweczki na 102 :-)
przepraszam iż wczoraj wieczorem nie zajrzałam,ale przyjechali do Nas znajomi...i powiem Wam szczerze iż dobrze Mi zrobiło to spotkanie rozerwałam się troszkę i już nie myślałam tak bardzo o tym co się wcześniej wydarzyło-superrr ulga na prawdę chyba tego własnie potrzebowałam;-)
córeczka jeszcze się męczy...dobrze,ze chociaz nie gorączkuje,ale chyba wszystko na dobrej drodze bo noce już nie są takim koszmarem jak wczesniej
Widzę iz znów są nowe przyszłe mamuśki-WITAM wszystkie bardzo serdecznie...
Szkoda iż przepadła mi szansa na czerwcóweczkę,no ale może jeszcze się uda ;-)
Staranka są zaplanowane ciekawe czy okażą się OWOCNE
ODWIEDZIŁAM dzis TAJNY:-) milusio tam...chociaz z Wami wszedzie jest extra;-)
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i cmokam :*
Bądźcie dobrych myśli i pełne Nadziei ... wszystko będzie dobrze ... MUSI BYĆ...i nie ma innej opcji !!!!!!!!
przepraszam iż wczoraj wieczorem nie zajrzałam,ale przyjechali do Nas znajomi...i powiem Wam szczerze iż dobrze Mi zrobiło to spotkanie rozerwałam się troszkę i już nie myślałam tak bardzo o tym co się wcześniej wydarzyło-superrr ulga na prawdę chyba tego własnie potrzebowałam;-)
córeczka jeszcze się męczy...dobrze,ze chociaz nie gorączkuje,ale chyba wszystko na dobrej drodze bo noce już nie są takim koszmarem jak wczesniej
Widzę iz znów są nowe przyszłe mamuśki-WITAM wszystkie bardzo serdecznie...
Szkoda iż przepadła mi szansa na czerwcóweczkę,no ale może jeszcze się uda ;-)
Staranka są zaplanowane ciekawe czy okażą się OWOCNE
ODWIEDZIŁAM dzis TAJNY:-) milusio tam...chociaz z Wami wszedzie jest extra;-)
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i cmokam :*
Bądźcie dobrych myśli i pełne Nadziei ... wszystko będzie dobrze ... MUSI BYĆ...i nie ma innej opcji !!!!!!!!