reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Traschka czekam z utęsknieniem na rogal :) Ja do dziś dziękuję, że nie wymiotowałam :)

Doris na razie pracuję i założyłam sobie, że od maja idę na zwolnienie, ale jak mnie cos najdzie to zrobię to wcześniej. Wiesz, to nasze pierwsze dziecko, więc nudziłabym się w domu sama. Ty masz już synusia, więc masz co robić :)

reklama
trascha wiem, pamietam jak pisalas....i tak sie zastanawiam jak to bedzie, jak ten stworek ze mnie wyjdzie:/
misialina chetnie bym tam do was wpadla na taki obiad, ja uwielbiam tego typu jedzenie, alekapusta modra mi jakos nie wychodzi:/

Witam się z wami
Idę poczytać ile napisałyscie a potem sobie pogadamy.
Od rana sie wkurzyłam mieli mi dzis szafę dostarczyć i zadzwonili do męża że coś tego nie ma i bedzie za ok 1,5 tyg :wściekła/y:

Witam brzuszki, dzisiaj w małopolsce znów brr zimno ok -8 ale słoneczko wyszło! zabieram się za nadrobienie zaległości w czytaniu bo widze ze sporo stron przybyło :)

misialina no kroje, i wrzucam na gotujaca sie wode i tesciowa kazala czekac 10 sekund i na sito. mozesz mi krok po kroku napisac jak to zrobic:)

zwlekam swoja obolala pupe i ide cos ogarne....ale mi sie nie chce,a strasznie mnie w kroczu rwie:/

Ostatnia edycja:
dagamit ja pamiętam że kiedyś rozgrzewałam sól wkładałam w lnianą ściereczkę i przykładałam do ucha.Taki teściowej sposób.
Dagamit...pędź do lekarza...z uchem nie ma żartów
Dagamit - tak jak piszą dziewczyny...z uchem do lekarza!!!!!
dagamit szczere współczucia:((( ucho to coś strasznego:(( Oby przeszło!
dagamit popieram słowa silvy...Zdecydowanie jak tak boli to idz koniecznie do lekarza bo z uchem nie ma żartów.
dagamit - współczuję ucha, jak nie przejdzie w weekend, proponuję w poniedziałek lekarza!!! z uchem nie ma żartów (patrz Zebrra)!

Dzięki dziewczyny za rady - dziś po nocy z czosnkiem w uchu jest troszkę lepiej, więc zrobię powtórkę i zobaczymy, co będzie dalej. Słyszałam o tych kropelkach bezpiecznych w ciąży - nie pamiętam nazwy (na pewno zaczynała się na O...) - gdyby któraś z Was sobie przypomniała, to będę wdzięczna za podpowiedź.
W każdym razie jak nie przejdzie do poniedziałku, to pójdę na pewno do rodzinnego (bo do laryngologa od ręki nie ma najmniejszych szans - terminy na kwiecień!).

Na 10 sek...kurde u nas to sie gotuje ją jak będzie miękka...szatkujesz drobno, wrzucasz do zimnej wody...solisz, dorzucasz ziele angielskie 3 kulki, listek laurowy i gotujesz conajmniej pół godziny...potem odcedzasz...znowu solisz, pieprzysz, cukrujesz, polewasz octem i olejem...mieszasz. Od czasu do czasu dodać możesz wytopiony boczek pokrojony w kosteczkę. No i cebulka w kosteczke pokrojona musi być

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry