reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

juz wrocilam, jakos mi slabo, musze polezec, najchetniej bym pospala a tu tysiac obowiazkow......ale ze dzis mam tylko jedna lekcje to po poludniu najwyzej posprzatam. a synek szaleje na calego:)
zolza strasznie jestem ciekawa twojej opowiesci:)

reklama
oj biedna Ty zebrra jestes, ale dasz rade :tak: Oby Ci szybko czas zlecial pozytywnie!
Zoi nie mialam nigdy az tak silnych boli...
Silva, zolza smacznego ;-) Ja jajecznicy nie lubie :sorry: u mnie twarozek na chlebku + kakalko w kubeczku + paroweczka na cieplo wiedenska z lidla z ketchapem ;-)

Witam się z Wami kochane a tu ruch dzisiaj od rana jak na bazarze :-p
iza trzymam kciuki za Igora i jego krew!!Oby się udało:-)
zeberka trzymam kciuki za Ciebie i Twoje ucho i obyś za długo nie musiała siedzieć w poczekalni między "mocherami" bo takich jest zawsze najwięcej...:zawstydzona/y:
aaga wypoczywaj kochana!!
zolza mam nadzieję ,że jak już coś napiszesz to jeden egzemplarz nam podrzucisz ;-)

Wy tu znowu o śniadankach :-)Zaraz będzie temat obiadowy u niektórych pewnie...;-)
Ja dzisiaj jadłam chlebek razowy z szyneczką i keczupem i do tego kawka z mleczkiem...

cześć larvunia paróweczki wiedeńskie z lidla są pycha!!!Uwielbiam je!!

No miałam Ci napisać ,że z serem są paskudne ale w ostatniej chwili pomyślałam ,że takie może jesz i nie chciałam psuć apetytu :-D

jejć, pół godziny człowieka nie ma, a tu tyle postów...

dagamit - współczuję ucha, jak nie przejdzie w weekend, proponuję w poniedziałek lekarza!!! z uchem nie ma żartów (patrz Zebrra)!

dagamit popieram słowa silvy...Zdecydowanie jak tak boli to idz koniecznie do lekarza bo z uchem nie ma żartów.Albo idz do apteki i kup sobie tam są takie kropelki nie pamiętam nazwy(ale stosowałam u Igora mojego jak był maleńki przy zapaleniu uszka jak go strasznie bolało) i wypłukiwały mu z uszka wydzielinkę i odkażały.Napewno nie są grozne...także może warto iść i zapytać i doraznie zastosować zanim doczekasz się na wizytę do laryngologa.

Kurcze dziewcznyki zaczynamy dzisiaj z Gracją 27 tydzień!!
Jak te tygodnie lecą teraz...szok:szok:

Cześć dziewczynki!!!

Ja dziś dalej w wózkowej euforii, zaraz wkleję zdjęcia na wątku zakupowym. Gorzej z moją buzią - afty mi się porobiły i to w kilku miejscach. Macie na to jakieś skuteczne sposoby?Pomóżcie pls. Ja dziś jadę na Śląsk na weekend, więc do wtorku mnie nie będzie. Ale póki co jeszcze sobie pogadam z Wami:tak:

reklama
Czytam o Waszych jajecznicach i aż mi ślinka cieknie :) Ja siedzę w pracy więc bułka już zjedzona, a teraz kolej na pyszną sałatkę z pomidorka i mozareli :) No i kawusię....zbożową :)

Do góry