reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Witajcie!
Ja jakoś się nie wyspałam, a udało się zasnąć dość wcześnie. Muszę się zbierać do ćwiczenia, jeszcze dwa kawałki do opracowania na dwa głosy a tych kilka dni w domu tak mnie rozleniwiło... nawet nie chce mi się iść śniadania robić... A nie, zapomniałam że mam twarożek, to chętnie wstanę:) Trzymajcie kciuki za mój koncert bo jakoś super przygotowana nie jestem...hmm....

Zoi niestety taki ból często sie zdarza w ciąży. Mnie ominął ale dziewczyny pisały o tym wcześniej i rzczywiście opowiadały, że jak trochę pochodziły w ciągu dnia to było duzo lepiej. Więc lekarz ma rację!

Evka daj znać jak tam rogal:) I ciesz się, że ominęły cię wymioty, ja przez miesiąc obiecywałam sobie że już nigdy więcej nie zajdę w ciążę:))))

Zołza strasznie mnie zaciekawiłaś! Pisz szybko, jak wydasz to od razu kupuję!

dagamit szczere współczucia:((( ucho to coś strasznego:(( Oby przeszło!

tusen i Larvunia zatem u nas dziś twarożek? :) U mnie w zestawie z kawą.

marta dzięki, rzeczywiście jest lepiej tylko lenistwo mnie dopadło i tak mi się dobrze leży... :)

katamisz gratuluję 27 tygodnia! Ja zaczynam jutro:)

mrsmoon a gdzie na ten śląsk jedziesz? Na afty nie pomogę, sama sobie z nimi nie radzę:(

reklama
traschka, najpierw Rybnik, później Wisła, to już moja ostatnia taka długa wyprawa, autem chyba co godzinę będziemy się zatrzymywać, bo z kręgosłupem u mnie słabo

I ja się witam po nieprzespanej nocy...Tylko kilka godzin snu za mną. Pełnia jakaś była czy co, że tyle nas tu niewyspanych..
Ja właśnie siedzę przy kubku kawusi z mleczkiem i czytam co u Was, a że strasznie dużo postów produkujecie, to mam trochę tego czytania.
Milego dnia życzę :-)

Dzień Dobry Brzuchatki :-)
i znów piątek i znów kolejny tydzień się konczy..ja dziś rozpoczynam 26 tc:-)
Widzę, że jajeczniczka króluje na śnadanko...ja kanapki jadałam z sucha kielbaską i keczupem, a teraz jeszcze leżę i oglądam tv.
Dagamit - tak jak piszą dziewczyny...z uchem do lekarza!!!!!
Eva - współczuję, że jestes w pracy...ja już długo na zwolnieniu :-). Nie przemęczaj się!
Mrsmoon - lecę poogladać zdjęcia na zakupowym zaraz :-)
Zebrra - mam nadzieję, że już po weekendzie Twoje ucho będzie zdrowe ;-)
Katamisz, Silva, Larvunia, Justynka, Marta, Saffi, Traschka, Tusen, Zoi witam się z wami i z resztą niewymienionych brzuszków tez i wszystkim Miłego Dnia życzę

Hej Brzuchate z ranka zimnego! Cieszyła się wczoraj że fenoterol pomógł...dzisiaj...psińco...nie pomógł...nie będę tego brać i tyle... śniadanko wtranżoliłam...tosty z twarożkiem i rzodkiewką i dżemem morelowym.
Zołza...3mam kciuki za wenę
Zebrra...z uszkiem już będzię lepiej napewno
Zoi...ja też mam takie bóle...i prawda jest taka że jak rozchodzę to mniej boli...lekarz ma rację
Dagamit...pędź do lekarza...z uchem nie ma żartów

Dorobiła sobie jeszcze 2 tosty...jakis głodek większy mnie dopadł...a ile zjadłam w sumie to się nawet nie chwalę bo mi wstyd :/

Ostatnia edycja:
misialina zapomnialam ci napisac ze jak przeczytalam o twoim wczorajszym obiedzie mislalam ze przez laptopa do ciebie wskocze...ciekawe czy bedzie mi dane sprobowac kiedys slaskiego jedzenia????
doris witaj:)dzien dobry:) hehh
jeny....marcowki sie juz rozpakowuja....:szok:

misialina może jeszcze nie poddawaj się z tym lekiem? Daj sobie jeszcze ze dwa dni, może będzie lepiej? Oby...

Doris witaj:) Gratulacje z okazji 26 tygodnia i tobie również miłego dnia życze:)

marta nie chcę cię jeszcze bardziej przerażać, ale niedawno rozpakowała sie kwietniówka... :))))

mrsmoon a ty służbowo tak jeździsz? Biedna, ja też miałąm jeszcze kilka wypraw na luty i marzec na drugi koniec Polski ale rodzina mi to wyperswadowała z głowy... i słusznie. Szkoda kasy kasy która mnie ominie na koncertach ale nie wyobrażam sobie jechać 10h w jedną stronę do PIły jako kierowca, od razu zagrać 3godzinny koncert i od razu wracać - również jako kierowca. Normalnie tak to wygląda, ale teraz już sobie odpuszczę. Z Wisły masz niedaleko do mnie, zapraszam na kawkę:)

reklama
Marta...to w takim razie zapraszam Cię do nas...kluski śląskie z modrą kapustą + rolada...to Ci zaserwuje...chociaż wczoraj doznałam szoku...wiecie ile kosztuje mąka ziemniaczana........ 7 zł...masakra jak ceny idą w górę:szok:

Do góry