reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

jeny nie pamietam co do ktorej mialam napisac:/:-(

Ha ha, skąd ja to znam? ;-)

Trasia, Marta, nie jestem pewna co z tego wyjdzie, mam tylko zarys w głowie - historia sama mnie poprowadzi ;-) Mam dopiero początek. Ale od małego lubiłam pisać - odpręża mnie to. A do tej pory jakoś nie mogłam się zebrać.
Jak wydam książkę, to się pochwalę ;-)

reklama
Cześć Dziewczynki :) Ale zimnoooo brrrr Meżula musiał mi samochód reanimować kablami :/ Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie dla Was lepszy niż wczorajszy...

Traschka
oj nie ominęły mnie, ale oprócz tych zdrętwiałych rąk rano i rwań w pupie ;) nie mogę narzekać. Nie maiłam żadnych mdłości, wymiotów itp.

Justynka1 jak Twoje wody? Poprawiła się sytuacja?

Melduję, że rogal zamówiony. Mam nadzieję, że szybko do mnie dotrze i pomoże moim skurczom i zdrętwieniom. Jak tylko wypróbuję, dam znać jak było ;)

Aaga - miłego wyjazdu!

Zołza - powodzenia z pisaniem:) czekamy na książkę!

Zeberrko
, powodzonka z uchem!

Zoi - nie pomogę, bo ja tak nie mam, ale dziewczyny niektóre cierpią podobnie jak Ty więc na pewno pomogą:) Cierpliwości!

Ostatnia edycja:
Zoi ja też nie miałam takich bóli. Jeśli sytuacja jest taka zła to może idź do lekarza jak najszybciej. Lepiej dmuchać na zimne.

Silva myślę, że będę zadowolona. dziewczyny chwalą. Poza tym przyda się i po porodzie nie tylko do karmienia i leżenia Malucha, ale i do siedzenia dla mnie. Moja koleżanka kupiła sobie koło dmuchane dla dzieci żeby w ogóle móc usiąść przez pierwsze dni :) także jak zwiąże rogal, będzie poducha z dziurką gdzie trzeba :D

Ostatnia edycja:
Witam witam!
Silva smacznego - ja właśnie skończyłam identyczny zestaw śniadaniowy :-D

Kurcze, ostatnio tak fajnie się czułam (poza tym że mam non stop katar no i oczywiście ciągle kontroluję cukier), a tu wczoraj jak na złość zaczęła mnie boleć cała prawa część twarzy, łącznie z włosami (!) - czyli najpewniej ucho!! Przeszukałam net w poszukiwaniu domowych sposobów dostępnych w ciąży i okazało się, że zostaje mi wypchanie ucha na noc wacikiem nasączonym wyciśniętym czosnkiem. Tak też zrobiłam, piekło trochę, ale jakoś wytrzymałam. Dziś ciągle pobolewa, ale przynajmniej włosy i twarz już mniej mnie bolą...Dziś robię powtórkę z rozrywki z tym czosnkiem...Ech, tylko tego mi było trzeba!

Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia!!

reklama
Witajcie piątkowo:-)

Ja tez już po śniadanku.
Jak jestem sama to uwielbiam ciepłą bułeczkę z twarożkiem i szczypiorkiem i kakao.Ale dziś sok pomaranczowy.
A w sobotę i niedzielę jak mężuś je z nami śniadanko to prawie zawsze jest angielskie śniadanko .....jajjeczniczka na bekonie.

dagamit ja pamiętam że kiedyś rozgrzewałam sól wkładałam w lnianą ściereczkę i przykładałam do ucha.Taki teściowej sposób.

Do góry