dagamit a ja myśle że tylko pierwsze 3 miechy, bynajmniej mam taka nadzieje.Moj maz powiedzial ze nie przezyje nastepnych miesiacy ze mna bez porady psychologicznej mojej badz jego
Teraz poszedl na wieczorek do kumpli,zeby sie odstresowac.A mnie przyszlo sie wyrzalic chyba Wam ,jak mi źle.
Mnie dzisiaj piersi tez mniej bola,ale ciagle bola,no ale nie tak jak wczesniej.Mysle ze jest to powod do zastanowienia.Dochodza bole pod brzuchem,ktorych wczesniej nie mialam.No i co??? byle do wizyty kontrolnej pomarudzic lekarzowi(bo maz juz sluchac nie moze)I uslyszec od lekarza ze wszytko wporzatku.
Ohh dziewczyny w taki ponury dziej jak ten pewnie bym wino otworzyla albo piwko wypila,a tak to co mi zostaje
Wlacze jaks plyte z fajna komedia,moze mi sie polepszy.
Miłego wieczorku dziewuszki,moze jeszcze dzis wpadne do was,na kontrolna wizyte
Nooo to witaj w klubie. Ja też się co chwila sprawdzam po cyckach czy bolą jak należy! Do tego ten brzuch raz boli raz nie, a dziś to w ogóle wydaje mi się że czuję go inaczej niż do tej pory - coś jakby był pustym, napęczniałym balonem. A do tej pory ciągle mnie coś kłuło, ciągnęło...
Jak nie oszaleję to będzie dobrze! Wizyta kontrolna u mnie dopiero 2 listopada!!