reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

a ja robie sobie wolne od sprzatania, gotowania, pieczenia i calej tej papraniny przeswiatecznej
nie mam ochoty nic robic kiedy za oknem trzaskajacy mroz, a juz na pewno kurze wymiatac
poza tym w wielkanoc zostaje chrzestna i jedziemy na wiejski chrzest, tzn chrzest odbedzie sie na wsi, mamy tam wynajety pokoj w malym hoteliku i chyba zostaniemy tam przez cale swieta, takze w tym roku bab nie pieke i jaj nie maluje;-)

reklama
kasiulka to i tak długo bez antybiotyku dałyście radę.

A ja mam taki problem z Natanem że on od dłuższego czasu bardzo popuszcza w majtki. Zanim zawoła siusiu to ma już całe majtki i spodnie mokre. Kilka razy dziennie muszę go przebierać. Myślicie że to jakiś problem z pęcherzem??
No i jeszcze jedna sprawa. Natan czasem płacze i skarży się na ból nóżek. Bolą go stopy. Zdarza się to ok 2-3 razy w miesiącu wieczorami. W dzień potrafi biegać i nic mu nie jest. czy to mogą być tzw bóle wzrostowe?

Kasiulka - :( biedaki:( ale długo trzymałyście się bez antybiotyku!
Nadika- nie mam pojęcia co to... może się po prostu tak nabiega,że go nogi aż bolą, albo mocno na stopy naciska? A co do sikania to Jagodzie zdarzało się popuszczać troszkę jak się przeziębiła. Dawałam jej witaminki (C+calcium) i pilnowałam bamboszków na nóżkach i po 2 dniach już było ok!A Natan może też po prostu jest tak zajęty,pochłonięty tym co robi,że dopiero w ostatniej chwili poczuje?

nadika- ja miałam bardzo długo i bardzo silne bóle wzrostowe, pamiętam do dzis jak płakałam po nocach i mama kazała mi trzymać nogi w górze. Mnie bolały łydki i uda. Nie wiem czy stopy też mogą boleć ? Jeśli chodzi o popuszczanie to bardzo prawdopodobne ze to problemy z pęcherzem ale może nowa sytuacja?? Moze troszkę później się to objawiło?

kasiulka- mam nadzieję, że szybko dziewczynki wyzdrowieją!

Łukaszkowi kończy się katar (tydzień zdrowy, tydzień zakatarzony) i dzisiaj Sylwia wstała z gilami po pępek, masakra jakaś. Dzisiaj jedziemy drugi raz do gastrologa, ciekawe co powie. Od tygodnia widzimy poprawę z ulewaniem.

czesc laseczki duzo zdrówka dla Waszych pociech!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zyrafka daj znac jak bedziecie juz po wizycie trzymam kciuki;)

olavip po swietach bedziemy miec sesje zdjęciową to dodam foty, wydawało mi sie, ze mam normalny brzuch, ale spotkalam sasiadke, ktora rodzi 2 tyg wczesniej i ma brzuch polowe mniejszy, ogolnie prawie nie widac w kurtce zimowej, jestem w szoku......... dziwna sprawa z tymi brzuchami....

reklama
Do góry