reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Dzień dobry a co tu taka cisza????

tak się zastanawiam jak Gosia i Michałek się czują, ktoś coś wie? ciekawe może dziś do domku już wyjdą?

Olavip jak Bartuś? lepiej? a miałam kiedyś pytać jak u Was z jedzonkiem, co i ile zjada? jest na butli czy karmicie się jeszcze?

reklama
hej hej czy ktoś mnie tu jeszcze pamieta???:-)

serdeczne GRATULACJE dla swieżo upieczonych mam i brzuchatek:tak::-)

u nas jakos leci raz lepiej raz gorzej.chlopaki rosna i rozrabiaja...

mam troche problemow z Ksawerym i nie wiem co zrobic rece mi juz opadaja:-(
Konradzio we wrzesniu roczek skonczyl .chcialam dac chlopakow do zlobka ale oczywiscie sie nie dostali bo tylko dla matek pracujacych a jak mam pojsc do pracy jak nie mam z kim dzieci zostawic bo nie mamy tu zadnej rodziny...chcialam swoj zlobek otworzyc ale tez nie wypalilo:(

Pozdrawiam
postram sie byc z Wami teraz na bierzaco

8c4e075aa6.jpgbf13bd84df.jpg6ff494b50f.jpg84e72b75e3.jpg738e1d49e5.jpg962829f772.jpga to moje diablątka:)

Cześć Kochane czerwcóweczki,

dziękuje serdecznie za gratulacje:tak::tak: dzisiaj wypuścili nas do domku, Michaś jest kochany śpi, je, śpi:-) Majusia przez te 3 dni tak mi wyrosła, ze jej nie poznałam:-D:-D szczególnie jak przez te dni patrzyłam tylko na tak kruszynkę:tak: w porównaniu do Majusi to kruszynka "tylko 3500 g":-):-)
Poród ekspresem w porównaniu z Mają o 5 rano byłam na porodówce o 8 rano Michałek był już na świecie:-)
lecę bo ciężko się ogarnąć a tutaj mój kochany synek:happy:

Załączniki

• DSC_0038.jpg
    DSC_0038.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC_0041.jpg
    DSC_0041.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 66

dziękuje serdecznie za gratulacje:tak::tak: dzisiaj wypuścili nas do domku, Michaś jest kochany śpi, je, śpi:-) Majusia przez te 3 dni tak mi wyrosła, ze jej nie poznałam:-D:-D szczególnie jak przez te dni patrzyłam tylko na tak kruszynkę:tak: w porównaniu do Majusi to kruszynka "tylko 3500 g":-):-)
Poród ekspresem w porównaniu z Mają o 5 rano byłam na porodówce o 8 rano Michałek był już na świecie:-)

jaki on jest piękny:))))) kiedy moja Sylwunia była taka malutka:)) teraz maltretuje swoje slarpetki z grzechotko-pieskami :)

agusia- śliczni chłopcy

Przesliczny!!!!! Jaka drobinka :-D:-D Na pewno super wyglada wraz z duuuza siostrzyczka, piekne dzieci sie wam udaly :tak::tak: :****

reklama
Do góry