reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Gosia - gratulacje, Ale słodkie malenstwo :) Michałek jest śliczny :) tez jestem ciekawa jak Maja zareagowała na braciszka. Jak już sie ogarniecie i będziecie chcieli przyjmować gości to daj znać to z miła chęcią was odwiedze. :)

Gosiagro cieszę się że już w domku, a Michaś jejciu jaki on słodki i taki maleńki, aż się napatrzec nie mogę, sama słodycz i pomyśleć że mój tez był taki a teraz chłopak ma 8 mies.
jak sie ogarniesz i zaprowadzisz nowe porządki w domu to wpadaj i pisz co u was i koniecznie dużo fotek, a jak Majusia? pewnie tez się nie może od malucha odkleić

Hefi ależ super że będziecie się odwiedzać

Gosiu slodka kruszynka, tylko przrytulac i calowac
Agusiu fajne chlopaki, szybko czas leci

ja pisze z innej orbity, chlopaki chore i druga noc mam juz nie przespana, koszmar, Jeremus chce spac tylko na rekach bujany,
Jas cale noce marudzi, jeszcze tak mi w kosc nie dali nawet jak byli noworodkami

Gosiargo slodki jak czekoladka :) i rzeczywiescie na noworodka nie wyglda taki duzy juz chlopczyk . Jak Maja go przyjela?

Agusia ale fajne zdjecia , jak chlopaki dogaduja sie ze soba czy raczej wojny

Klementinka zdrowka dla chlopakow i snu dla mamy

Cześć dziewczyny!!!!
Gosiagro- wspaniała wiadomość!!! Dużo zdrówka dla Michałka i samych pięknych, wzruszających chwil dla całej Waszej Czwórki!!!! Michałek prześliczny! Aż się łezka kręci w oku ;-) CUDO!
koriander- Kochana, przytulam mocno, dawno się nie widziałyśmy i nie słyszałyśmy, ale myslę o Tobie często i intensywnie! A Lilki to bym już w ogóle nie poznała :-(
Klementinka- zdróweczka dla chłopców

A my żyjemy w straszliwym pędzie, czytam Was często na komórce w okienkach między zajęciami, gorzej z pisaniem....
Ściskam Was mocno, zwłaszcza Ciężaróweczki!

Gosiu jaki śliczny!! jeszcze raz gratuluję!!!!

a ja dzisiaj zaliczyłam niezly upadek i trochę się boję czy z dzieckiem wszytko ok ;/
wychodziłam od teściów ściągnęłam papcie by założyć buty i poślizgnęłam się na posadzce i upadłąm na plecy i pupę. Stało się to po 16 i jak narazie wszytsko jest w porządku,tylko boli trochę kość ogonowa. Mały się rusza ale i tak jestem pełna obaw. Jutro rano zadzwonię do gina i zobaczymy co on powie.

reklama
Do góry