reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dzień dobry a co tu taka cisza????

tak się zastanawiam jak Gosia i Michałek się czują, ktoś coś wie? ciekawe może dziś do domku już wyjdą?

Olavip jak Bartuś? lepiej? a miałam kiedyś pytać jak u Was z jedzonkiem, co i ile zjada? jest na butli czy karmicie się jeszcze?

reklama
hej hej czy ktoś mnie tu jeszcze pamieta???:-)

serdeczne GRATULACJE dla swieżo upieczonych mam i brzuchatek:tak::-)

u nas jakos leci raz lepiej raz gorzej.chlopaki rosna i rozrabiaja...

mam troche problemow z Ksawerym i nie wiem co zrobic rece mi juz opadaja:-(
Konradzio we wrzesniu roczek skonczyl .chcialam dac chlopakow do zlobka ale oczywiscie sie nie dostali bo tylko dla matek pracujacych a jak mam pojsc do pracy jak nie mam z kim dzieci zostawic bo nie mamy tu zadnej rodziny...chcialam swoj zlobek otworzyc ale tez nie wypalilo:(

Pozdrawiam
postram sie byc z Wami teraz na bierzaco

8c4e075aa6.jpgbf13bd84df.jpg6ff494b50f.jpg84e72b75e3.jpg738e1d49e5.jpg962829f772.jpga to moje diablątka:)

Cześć Kochane czerwcóweczki,

dziękuje serdecznie za gratulacje:tak::tak: dzisiaj wypuścili nas do domku, Michaś jest kochany śpi, je, śpi:-) Majusia przez te 3 dni tak mi wyrosła, ze jej nie poznałam:-D:-D szczególnie jak przez te dni patrzyłam tylko na tak kruszynkę:tak: w porównaniu do Majusi to kruszynka "tylko 3500 g":-):-)
Poród ekspresem w porównaniu z Mają o 5 rano byłam na porodówce o 8 rano Michałek był już na świecie:-)
lecę bo ciężko się ogarnąć a tutaj mój kochany synek:happy:

Załączniki

• DSC_0038.jpg
    DSC_0038.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 84
  • DSC_0041.jpg
    DSC_0041.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 76

dziękuje serdecznie za gratulacje:tak::tak: dzisiaj wypuścili nas do domku, Michaś jest kochany śpi, je, śpi:-) Majusia przez te 3 dni tak mi wyrosła, ze jej nie poznałam:-D:-D szczególnie jak przez te dni patrzyłam tylko na tak kruszynkę:tak: w porównaniu do Majusi to kruszynka "tylko 3500 g":-):-)
Poród ekspresem w porównaniu z Mają o 5 rano byłam na porodówce o 8 rano Michałek był już na świecie:-)

jaki on jest piękny:))))) kiedy moja Sylwunia była taka malutka:)) teraz maltretuje swoje slarpetki z grzechotko-pieskami :)

agusia- śliczni chłopcy

Przesliczny!!!!! Jaka drobinka :-D:-D Na pewno super wyglada wraz z duuuza siostrzyczka, piekne dzieci sie wam udaly :tak::tak: :****

reklama
Do góry