reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

kasiek robie identycznie jak Ty , az mi slinka cieknie;)
zyrafka Kubuś w złobku chyba mało je, bo przychodzi taki wygłodniały, ale panie mowia, ze pieknie wszytsko zjada, a ostatnio zobaczylam natablicy ogłoszen ze mieli na obiad kapusniak z pieczarkami, on w zyciu je jadł takich rzeczy!!!! to takie ciezkostrawne.... ale brzuszek go nie bolal do tej pory, eh biedna jestes z takim niejadkiem, ale moze kolejny dzidziuś Ci wynagrodzi te męki i bezie mial apetyt jak Gaja Leny ;) moja mama zawsze powtarza, ze jak dziecko ma apetyt to polowa sukcesu, bo jest przy nim duzo mniej pracy

dzieki za info o kubus water, nie wiedzialam o jej istnieniu, zapewne zakupię;)

kolorowych snow;))))))))

reklama
kasiek U nas często takie spacery bez wózka kończą się noszeniem- zajdziemy 2km od domu, a potem: mama nieś:sorry: A to, że Emilka ma swoje drogi i ja swoje, to standard ;-)
emalia Hehe niedługo poczujesz się jak w zupełnie nowym domu:tak: Nigdy nie widziałam takiej wody, muszę się jutro rozejrzeć w sklepach:tak:

hej,
ale się wyspałam:-D:-D Majusia po pobudce na mleczko jeszcze przysnęła i wstałyśmy o 7:30 :-):-):-) milusio:tak:

kreatorka - podziwiam łączenie studiów z wychowywaniem dziecka:tak:

zdec - fajnie, że się odezwałaś:-) czy wracacie bo chcecie czy musicie?

milusia - mam nadzieję, że nastrój dzis lepsiejszy:-)

zyrraffka
- my też chodzimy bez wózka, często nie zabierałam, bo nie miałam siły targać tego wózka na 3 piętro i się Majusia przyzwyczaiła do chodzenia

Kasiek - małymi kroczkami sie odsmoczkujecie:tak:

koriander - dziekuje, bardzo dobrze, odpoczęłam sobie, bo dziadkowie Majusię przejęli:-) Dawidzio ma się dobrze, rehabilitacja przynosi efekty

emalia - dzięki, to popatrzę w tym Merlinie, fajnie, że w nowy rok wkroczycie z świezutkim wyremontowanym mieszkaniem

Piszecie o spacerach- u nas wygląda to tak ze Jagoda caly spacer przesypia!! Ona zasypia natychmiast po włożeniu do wózka:) Często jest tak ze zapakuję ją do wózka, odwracam sie zeby założyć kurtkę i buty a ona juz spi!!:-D Ide z Nią wtedy na bazarek, robie zakupy, potem po Hanie do szkoly, wracam a ona jeszcze z 1,5-2h spi :szok:

Remont- oj u nas tez by się przydało ale kasy na to jak na razie nie mamy...

Hej porannie :-) mam nadzieję, że u Was dobrze, bo przeczytałam mega pobieżnie od wczoraj :-p niby dwie strony, ale z rana lenistwo we mnie koszmarne :-D dziewczyny piszcie pomysły na prezenty dla dzieci, bo ja już mam mętlik, sama wiem co kupuję Nince, ale nie wiem co innym powiedzieć, a już zaczynają pytać, myślalam o takim chomkiu zu-zu czy jakoś tak był w TV, ma któraś? Podoba się? Ja marzę, żeby w koncu iść do pracy, bo siedzenie w domu mnie wykańcza, tylko co z Niną? :eek:
zyraffko, koriander, gosiagro - dziewczyny dajcie spokój tu nie ma co podziwiać dla mnie to w końcu trochę czasu dla siebie, gdzie moge pogadać o czymś innym niż dziecko i to co w domu, pożartować, matko ja bym chyba bez studiów zwariowała, a studiuje pedagogikę :-D więc i tka do końca od tematu dzieci nie odbiegam :-p
emalia - oj tak kochana, jak ja sobie odpocznę mmm :-) już czasami siedząc całe dnie w domu marzę tylko o tym, zeby wyrwać się do ludzi i żeby dzień w końcu inaczej wyglądał...

witam poweekendowo:)

żyraffka-czyli jednak! Jeszcze raz gratuluję!!:-)
Lenka - z tym blogiem to:szok: mam nadzieję,że wsio się szybko wyjaśni i wróci blog:happy:

co do spacerów to ja nie mogę dźwigać, ale nie jeżdżę wózkiem... Jagoda jeździ swoim małym sama:-D jakiś czas temu stwierdziłam żę muszę ją oduczyć że ją wożę we wózku albo rowerku,bo co potem? 2 wózki będę pchać?? idzie jej świetnie, coraz dalej zajdzie i z powrotem też sama!:-) już 0,5km na plac zabaw czy do sklepu idzie sama, chwila zabawy, odpoczynku i wracamy do domu. Jasne - jak planuję większe zakupy,czy gdzieś jedziemy dalej to biorę wózek, ale wkoło domu staram się żeby biegała po nóżkach.

dzięki za troskę o moją ciążę zwłaszcza koriander i zyrrafce;-)
muszę leżeć i mam zakaz noszenia Jagody bo w 19tyg wróciły wymioty i dostawałam silnych ataków bólu podbrzusza...ale to nierealne z Jagodą... leże i odpoczywam ale w nocy hehe..
co do imienia.... CO MYŚLICIE O BARTUSIU?? muszę się przekonać do tego imienia.... mężowi wyjątkowo ono przypadło di gustu, mi też się niby podoba ale sama nie wiem......

Dzien dobry :tak:

gosiagro to super, ciesze sie ze odpoczelas, oraz ze Majusi anielski humorek wrocil :-)
kreatorka a w takim razie to rozumiem, tojuz nie bede cie wiecej podziwiala :-p
Perfecta, milusia jak samopoczucie?
milusia zeszly te krostki Kubusiowi?

olavip mi sie Bartek podoba, znam fajnych Bartkow i moj pierwszy chlopak tak mial na imie:laugh2: Byl heavy-metalowcem:rofl2: hehe ale to byly czasy

Uffff ..... ale miałam nadrabiania....
Emaila - o ile dobrze pamietam - łazieneczka jest super :) Cos mi sie wydaje ze to płytki z Opoczna, co? Ja mam tez zielona łazienke, ale tylko ta małą, czyli ubikacje, i tez sa takie duze te płytki.

Parapetówka udana :)
prezenty tez super: ręczniki, wielki wazon, pojemniki na sypkie produkty, zegar na sciane itp.

A to Basia zajada ryż z jagodami ;) 14112011 123.jpg

reklama
aisa - to super że parapetówka udana!! a Basia - rewelacja!

ja na 13 mam dentystę a na 17:30 jadę z Jagodą do lekarza... gorączka 39... w nocy się zaczęło i dość trudno ją zbić.... już 4 dni ma katar,ale myślałam że to od zębów,smarowałam maścią majeranklową,robiłam napary jak spała....a dziś płakała sporo w nocy i się zaczęło cosik poważniejszego.. oczywiście nie było już miejsc na dziś,ale że takie małę dziecko to mnie wcisły baby na dziś jeszczę (trochę mnie znają te piguły więc to mój plus:) niech ją doktorka osłucha chociaż...

Ostatnia edycja:
Do góry