reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

A nie pamietam, moze i wklejałam, ja strasznie lubie połączenie banana i czekalady, takie muffinki bym zjadła :-D jak wypróbujesz przepis to wrzuć, na pewno skorzystam :tak:

reklama
Pisz, pisz, bo ja bardzo lubie czytać co piszesz, jak Majeczka, jak Twój mąż, no ogólnie cała rodzina :-D a szukasz foremek silikonowych? bo ja mam zrobić na Świeta slodkości, ciasta itp. i chciałabym rodzinkę czymś zaskoczyć :-D myślałam o domku z piernika, ale nie wiem czy mi się uda :-p

u nas w miarę ok, niedługo kolejna tomografia, przed nią zawsze jest stres na maksa:-( Majusia ładnie mi przesypia noce, już nie pamiętam kiedy do niej wstawałam:-) przeszedł jej ostatni bunt i znowu jest aniołkiem:-)
zamówiłam sobie formy silikonowe na czekoladki, myślę, żeby zrobić samemu i dodać do prezentów
Ja za domek z piernika się nawet za zabieram, bo nie wiem co by z tego wyszło:-D:confused2:

no ja wlasnie mialam kiedys przepis na super chlebek bananowy i go szukam

ostatnio moja teściowa zrobiła chlebek bananowy, pyszny był:tak:

Witajcie,

Po pracy mam chwilkę, bo mała biega za kotem;-)

Powiem tak co do przeprowadzki z powrotem, pewnie większość z was to zna. Strasznie ciężko mieszka się z rodzicami, a moja mama to już taka maruda się zrobiła, że skoro tak chce to będzie mieszkać sama.

agast to fajnie masz że wózek tak działa na Jagódkę;-)

ewelinka ładnie Ci noc przesypia, moja też idzie spać ok. 21-22, ale wstaje ok 7-8. Tylko w ciągu dnia nadal dwie drzemki po godzinie.

nadika widzę że pech Cię dalej prześladuje:zawstydzona/y:

Czy któreś dziecko jeszcze wstaje na jedzenie w nocy? U nas przynajmniej z 5 pobudek co noc, do tego dwie butle mleka po 180ml wypija:-( Jak wstaję do pracy o 4:30 to nie wiem jak się nazywam, dlatego chodzę spać o 21.

hej dziewczynki u nas mroz jak cholera;)
dzisiaj rano skrobałam szyby UWAGA pierwszy raz:)
Praca zakupy i spacer zaliczone;)

wróciłam z Jagodą od lekarza..... dostałą antybiotyk i coś tam jeszcze, ale okazało się że mamy inny problem... brak mi słów po prostu...jetem wściekła i załamana.... więcej na zamkniętym....

reklama
Witam dziewczynki:)

Niebylo mnie 2 dni a wy tyle na produkowalyscie ze z 30min ponad was czytalam:) ja nadal bez laptopa! szlak mnie trafia! ale za to czytanie nadrabiam...

Zdec milo ze sie odezwalas:) u nas na szczescie nocki sa przesypiane cale choc niepowiem budzi sie czasami na 1,5 godz ale juz nie wola jedzenia:)

A ja wczoraj bylam zakupach po buty dla amelki, kupilam w bartku ale jutro jade je oddac;p P. sie nie podobaja;/.

Emaila sliczna lazienka!!!!!!!!!! normalnie zazdroszcze:)

lenko widzisz i tacy ludzie sie znajda,niewiem skad w ludziach bierze sie tyle zawisci zeby pisac okropne komentarze!

Tyle tych stron mialam ze sie pobubilam co komu mialam odpisac;:)crazy:

Jutro bede dzwonic i sie upomniac o moj sprzet, dzwonilam dzis ale tego co sie tym zajmuje niebylo mial oddzwonic, i co? cisza!!!!

Amelka juz prawie ladnie sama zasypia,na drzenke nawet nie trzeba wchodzic, ale wieczorem jak niejest taka zmeczona to wola co parenscie minut ale w koncu zasypia:)

A pochwale sie zrobilam rogaliki super wyszly:) oczywscie zawistna tesciowka musiala swoje dodac bo ten moj P.powiedz jej ze drozdze nie chca rosnac bo w domu zimno bylo, a ona na to ze "jestem ciekawa co z tego wam wyjdzie" potem przyleciala z jednym rogalikiem pochwalic jaki dobr zrobila P. kuzynka...:/

Troszke chaotycznie ale spisze sie bo zaraz uciekamy do domu kapac coreczke:)

Do góry