kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
A nie pamietam, moze i wklejałam, ja strasznie lubie połączenie banana i czekalady, takie muffinki bym zjadła jak wypróbujesz przepis to wrzuć, na pewno skorzystam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pisz, pisz, bo ja bardzo lubie czytać co piszesz, jak Majeczka, jak Twój mąż, no ogólnie cała rodzina a szukasz foremek silikonowych? bo ja mam zrobić na Świeta slodkości, ciasta itp. i chciałabym rodzinkę czymś zaskoczyć myślałam o domku z piernika, ale nie wiem czy mi się uda
no ja wlasnie mialam kiedys przepis na super chlebek bananowy i go szukam
Czy któreś dziecko jeszcze wstaje na jedzenie w nocy? U nas przynajmniej z 5 pobudek co noc, do tego dwie butle mleka po 180ml wypija:-( Jak wstaję do pracy o 4:30 to nie wiem jak się nazywam, dlatego chodzę spać o 21.
Hania wstaje tak z 2 razy na cyca
<Wow> Podziwiam że nadal karmisz
hej dziewczynki u nas mroz jak cholera
dzisiaj rano skrobałam szyby UWAGA pierwszy raz
Praca zakupy i spacer zaliczone