milusia21
Fanka BB :)
to fajno że fajno;-)Wróciłam Mega zadowolona jestem!!!! Powiem Wam że trudne w dupe to wszystko ale co ja nie dam rady????????!!!!!!!!!
Kasia nasza Fryzjerka jest fantastyczna!!! Dzisiaj do 16 miałyśmy samą teorię z pogaduchami o wszystkim !!!! Jest świetna Nie zatrzymuje się na rzeczach nie istotnych tylko mówi to co nam się przyda Ponieważ nie potrafię kłamać oczywiscie pochwaliłam się że o 1 w nocy farbowałam włosy Śmiały się wszystkie Od 16 myłysmy sobie włosy i czesałyśmy się. Mamy przedwstęp do dnia jutrzejszego bo jutro już łork łork łork!!! O 10 przychodzą pierwsze klietki i ZACZYNAM strzyc, farbować , trwałą robić Generalnie wszystko!!!! I tak będzie do końca kursu AAAA Ponieważ mam poszerzony program dostane 3 dyplom Stylisty -fryzjera Więc i make up bede mogła wykonywać Mamy 35h w programie wizażu Szkoła jest malutka ale atmosfera przesympatyczna!!!! Dziewczyny w grupie ok jest nas 8 osób w tym uwaga dwie wietnamki , które prawie nic nie rozumieją po polsku mimo że jedna jest 6 lat a druga 10 lat w polsce Juz mi podpadły i to ostro Idziemy sobie na przerwę do MC donalda( fuj) na kawkę i szkoda mnie się ich zrobiło bo tak na uboczyu za nami szły! Więc im mowię chodzcie do nas i pytam zimno>? A ona tak zimno i jedna do drugiej po wietnamsku że ja gruuuba jestem. I mi sie śmieja w oczy (ponieważ koleżankę mam bardzo fajna z wietnamu któa mnie uczyła troszkę to oczywiscie zrozumiałam Możecie sobie wyobrazic jakie było ich zdziwienie A dziewczyn pozostałych aplauz jak im wykład zrobiłam że obgadywanie i wyśmiewanie ludzi którzy tworzą grupe to w polsce jest nie do przyjecia Ehhh Dziewczynki wietnamskie dystansik juz do mnie mają wielki
A wracając do czesania to cieżko mi było się przywyczaić do modelowania dłuuugą suszarką włosków Ale pod koniec juz całkiem niezle sobie radziłam Jednak ciężkie to to jak cholewka
ale pojechałaś tym wietnamkom