reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Perfecta dziękuje, ja teraz mam spory odrost ale ostatnio robiłam własnie jakąs farbą Loreal brąz (nie powiem dokładnie bo u fryzjera i nie pamiętam) ale ten brąz to taki sredni a teraz chciałabym trochę ciemniejszy wpadający w czekoladowy

Kochana to kup sobie Majiblond 6.31 lub 5.31 do tego wodę utlenioną 6% :) I jak masz odrost powyżej 4 cm to najpierw farbnij na długość a po 20 minutach dopiero odrosty:)

Milusia widzę że na to samo cię wzięło ja też przeglądałam początki naszych wypocin trochę się uśmiałam z naszego narzekania na początku a co tu mówić o końcu:-D
perfecta fajnie że ci się podoba a co do wietnamek to dałabym im tak do wiwatu ze w pięty by im poszło choćby na temat nauki języka w kraju w którym żyją brrrrrrrrrrr a jeśli chodzi o to czego się uczysz poczekaj jak będzie trochę trudniej strzyżenie trwała itd. rączki masz wyćwiczone?jeśli nie to uwaga po tym kursie jak pudzian będziesz wyglądać:-D
sylwunia zapraszamy do pisania napisz coś o sobie
lena a co ty taka cicha?

Ostatnia edycja:
Witam wpada na chwile bo prasowanie czeka a wlasnie nagotowalalam mlodemu obiadkow do mrozenia bede miala dugo spokoj :))

Perfekta jestes obledna !!!! niech sie dziewczyny ucza ze nie mozna sobie uzywac bezkarnie :)) a kursu gratuluje mam nadzieje ze sie w tym spelnisz do reszty

Lena jestem ale jakos czasu malo :)

Sylwusia witaj ja mam Ercia z 14 :))

no i cos jeszcze chcialam i nie pamietam.........

Dziewczyny moje Tofane AJ LOW JU:)
Izia- Już dzisiaj poczułam suszarkę :) Szok:) Ale z doświadczenia wiem że się mięśnie ćwiczą i po jakims czasie przyzwyczajają do pozycji wciąż powtarzanych :) Tak samo do wielogodzinnego stania:)

Milusia - Marian prze-uroczy:-) Taki prawdziwy misiowaty

Kajdusia, Izia - fajne spotkanko:)

Ewela
- fajnie masz z tymi pampkami na zamówienie

Perfecta - ale akcja z wietnamkami. Powodzenia na kursie:tak:

Sylwunia - elo:-)

Lena - jak tam w pracy?

reklama
Do góry