reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Cicha???nie wiemMilusia widzę że na to samo cię wzięło ja też przeglądałam początki naszych wypocin trochę się uśmiałam z naszego narzekania na początku a co tu mówić o końcu
perfecta fajnie że ci się podoba a co do wietnamek to dałabym im tak do wiwatu ze w pięty by im poszło choćby na temat nauki języka w kraju w którym żyją brrrrrrrrrrr a jeśli chodzi o to czego się uczysz poczekaj jak będzie trochę trudniej strzyżenie trwała itd. rączki masz wyćwiczone?jeśli nie to uwaga po tym kursie jak pudzian będziesz wyglądać
sylwunia zapraszamy do pisania napisz coś o sobie
lena a co ty taka cicha?
Aha tak myślałamWitam wpada na chwile bo prasowanie czeka a wlasnie nagotowalalam mlodemu obiadkow do mrozenia bede miala dugo spokoj )
Perfekta jestes obledna !!!! niech sie dziewczyny ucza ze nie mozna sobie uzywac bezkarnie ) a kursu gratuluje mam nadzieje ze sie w tym spelnisz do reszty
Lena jestem ale jakos czasu malo
Sylwusia witaj ja mam Ercia z 14 )
no i cos jeszcze chcialam i nie pamietam.........
Milusia - Marian prze-uroczy:-) Taki prawdziwy misiowaty
Kajdusia, Izia - fajne spotkanko
Ewela - fajnie masz z tymi pampkami na zamówienie
Perfecta - ale akcja z wietnamkami. Powodzenia na kursie
Sylwunia - elo:-)
Lena - jak tam w pracy?
Super!!!Chyba bede miała zmienione stanowisko ale zobaczymy na razie jakies swiate łko w tuneluale nie bedę zapeszac
milusia21
Fanka BB :)
ja tu czytam wypociny z początków a Wy takie???taka produkcja za plecami??!!\
sylwia wiatamy:-)
korianderśpią chociaz dziwne bo Szym spał 2 razy w dzień raz 3 h a drugi 2 bo go obudziłam i bez problemu dalej w kimono
perfekcia i dobrze:-) Ty to jo!!!!!!!!!!!
tyle było poronień na początku... fajnie czytać o pierwszych tygodniach:-) wsiąknęłam się jak dobra lektura-nie mozna się oderwać:-)
sylwia wiatamy:-)
korianderśpią chociaz dziwne bo Szym spał 2 razy w dzień raz 3 h a drugi 2 bo go obudziłam i bez problemu dalej w kimono
perfekcia i dobrze:-) Ty to jo!!!!!!!!!!!
tyle było poronień na początku... fajnie czytać o pierwszych tygodniach:-) wsiąknęłam się jak dobra lektura-nie mozna się oderwać:-)
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Milusia widzę że na to samo cię wzięło ja też przeglądałam początki naszych wypocin trochę się uśmiałam z naszego narzekania na początku a co tu mówić o końcu
planujecie z milusią całą ciążę przeczytać ?? hihih
ja tylko z doskoku
gosi coś brakuje,hmmm, może coś świętuje
zyrraffka
Szczęśliwa mama
heh, no fakt
ja czekam aż mąż z wanny wyjdzie
dobranoc)))
dobranoc)))
Ostatnia edycja:
milusia21
heh, no fakt
reklama
koriander
chrum chrum:-)
edit pomylilam swintuchy ze swinkami :-)
edit pomylilam swintuchy ze swinkami :-)