reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Wszystkiego najlepszego z okazji 13 miesiecznicy dla Jasieńka , Oskarka i Kamilka to już rok i JEEEDEN miesiąc!!! Rośnijcie zdrowo i z uśmiechem na buziakach!!!!!!!!

reklama
Milusia widzę że na to samo cię wzięło ja też przeglądałam początki naszych wypocin trochę się uśmiałam z naszego narzekania na początku a co tu mówić o końcu:-D
perfecta fajnie że ci się podoba a co do wietnamek to dałabym im tak do wiwatu ze w pięty by im poszło choćby na temat nauki języka w kraju w którym żyją brrrrrrrrrrr a jeśli chodzi o to czego się uczysz poczekaj jak będzie trochę trudniej strzyżenie trwała itd. rączki masz wyćwiczone?jeśli nie to uwaga po tym kursie jak pudzian będziesz wyglądać:-D
sylwunia zapraszamy do pisania napisz coś o sobie
lena a co ty taka cicha?
Cicha???nie wiem:(
Witam wpada na chwile bo prasowanie czeka a wlasnie nagotowalalam mlodemu obiadkow do mrozenia bede miala dugo spokoj :))

Perfekta jestes obledna !!!! niech sie dziewczyny ucza ze nie mozna sobie uzywac bezkarnie :)) a kursu gratuluje mam nadzieje ze sie w tym spelnisz do reszty

Lena jestem ale jakos czasu malo :)

Sylwusia witaj ja mam Ercia z 14 :))

no i cos jeszcze chcialam i nie pamietam.........
Aha tak myślałam:(
Milusia - Marian prze-uroczy:-) Taki prawdziwy misiowaty

Kajdusia, Izia - fajne spotkanko:)

Ewela
- fajnie masz z tymi pampkami na zamówienie

Perfecta - ale akcja z wietnamkami. Powodzenia na kursie:tak:

Sylwunia - elo:-)

Lena - jak tam w pracy?

Super!!!Chyba bede miała zmienione stanowisko ale zobaczymy na razie jakies swiate łko w tunelu:)ale nie bedę zapeszac:)

ja tu czytam wypociny z początków a Wy takie???taka produkcja za plecami??!!:-D\

sylwia wiatamy:-)
korianderśpią:-D chociaz dziwne bo Szym spał 2 razy w dzień raz 3 h a drugi 2 bo go obudziłam i bez problemu dalej w kimono:-D:eek:

perfekcia i dobrze:-) Ty to jo!!!!!!!!!!!:-D

tyle było poronień na początku...:zawstydzona/y: fajnie czytać o pierwszych tygodniach:-) wsiąknęłam się:-D jak dobra lektura-nie mozna się oderwać:-)

he he właśnie doszłam do tego jak byłyście nie ufne do "ciąż bliźniaczych":-D parę ich było a tylko ja mam bliźniaki?!!?:eek::-D hehe :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry