reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
milusia marian wymiata przypomina mi misia uszatka z dzieciństwa:-D
kajdusia super że dojechaliście szczęśliwie i droga się podobała może w drodze powrotnej choć kawka u mnie?
klementinka miłego pakowania w takim razie;-)
lena emalia to musiała być fajna impreza?
perfecta jak tam pierwszy dzień kursu?
a ja dzisiaj cały dzień do tyłu dopiero przed chwilą wyprowadzono mnie z błedu bo myślałam że jest piątek

My wyszalelismy sie na farmie dla dzieci tzn Lila szalala ja lezalam w slonku z ksiazka a maz doil koze i mial niezly ubaw :-)

Kajdusia to chyba fajny jednak taki wyjazd cos w stylu kolonii muzycznych? Wy jestescie w Gdansku? Swietne te projekcje maja w Amsterdamie az czlowiek skorki gesiej dostaje czasami :tak:
izia jak patrze na zdjecia to Michas chyba bardzo wysoki? Ile ma? Bo z tego co pamoietam to GOsia duzo wyzsza od Lili czyli pewnie ponad 78cm musi miec
emalia to sie wybawiliscie super ten park, a udalo sie troche poplywac?

kajdusia, izia Świetnie, że udało wam się spotkać:tak: Ciekawe, jak Emilka wyglądałaby przy Michałku, bo jest chyba jeszcze mniejsza od Gosiaczka :-D
Izia Nie nadaję się na wieś, bo nie mam prawa jazdy, ani nie zamierzam robić, bo nie lubię samochodów. A stamtąd ciężko się wydostać bez samochodu, w zimę nawet samochodem jest ciężko. Za to ze względu na ceny mieszkań w Gdańsku zastanawiam się nad przeniesieniem do Pruszcza lub Tczewa.
emalia A ja się teraz planuję wybrać z Emilką, moją siostrą i jej 3miesięczną córką na basen. Ale my w celu wypluskania się :-D Ciekawe, czy Emilce się spodoba.
klementinka :*

koriander nie wiem dokładnie ile Michał ma ale pewnie do 90 dobija
koniczynka to dawaj do Tczewa dużo ładniejszy niż pruszcz a co do wsi to fakt bez samochodu ani rusz choć u nas bez problemu można dostać się do Tczewa a jak skończą nam drogę to już będzie luksus
jeszcze w to nie wierzę ale moje dziecko poszło spać tylko ciekawe czy będzie to drzemka czy już na noc?

Ostatnia edycja:
zaczęłam jakos tak czytac nasz wątek od poczatku(jak milo...:-))
i wiecie co odkryłam????że były tu jeszcze jedne bliźniaki!!!:eek:
Tylko dziewczyna przeniosła się na maj, a urodziła 2 dziewczynki:-) i w dodatku całkiem nie daleko ode mnie i co najlepsze w tym samym szpitalu rodziłyśmy!!!!!jej dzieci były pewnie pierszymi z 3 serji(jak to mówiły pielęgniarki:-))moje były3) więc się minęłyśmy:eek: kurcze gdyby była tu to miała bym kompanke w wyczynaniach bliźniaczych:-D a tak rodzynek:eek:

reklama
Wróciłam:):):) Mega zadowolona jestem!!!! Powiem Wam że trudne w dupe to wszystko ale co ja nie dam rady????????!!!!!!!!!
Kasia nasza Fryzjerka jest fantastyczna!!! Dzisiaj do 16 miałyśmy samą teorię z pogaduchami o wszystkim !!!! Jest świetna :) Nie zatrzymuje się na rzeczach nie istotnych tylko mówi to co nam się przyda:) Ponieważ nie potrafię kłamać oczywiscie pochwaliłam się że o 1 w nocy farbowałam włosy:) Śmiały się wszystkie :p Od 16 myłysmy sobie włosy i czesałyśmy się. Mamy przedwstęp do dnia jutrzejszego bo jutro już łork łork łork!!! O 10 przychodzą pierwsze klietki i ZACZYNAM strzyc, farbować , trwałą robić Generalnie wszystko!!!! I tak będzie do końca kursu:) AAAA Ponieważ mam poszerzony program dostane 3 dyplom Stylisty -fryzjera :) Więc i make up bede mogła wykonywać:) Mamy 35h w programie wizażu:) Szkoła jest malutka ale atmosfera przesympatyczna!!!! Dziewczyny w grupie ok:) jest nas 8 osób w tym uwaga dwie wietnamki , które prawie nic nie rozumieją po polsku mimo że jedna jest 6 lat a druga 10 lat w polsce:) Juz mi podpadły i to ostro:) Idziemy sobie na przerwę do MC donalda( fuj) na kawkę i szkoda mnie się ich zrobiło bo tak na uboczyu za nami szły! Więc im mowię chodzcie do nas i pytam zimno>? A ona tak zimno i jedna do drugiej po wietnamsku że ja gruuuba jestem. I mi sie śmieja w oczy (ponieważ koleżankę mam bardzo fajna z wietnamu któa mnie uczyła troszkę to oczywiscie zrozumiałam:p:) Możecie sobie wyobrazic jakie było ich zdziwienie:) A dziewczyn pozostałych aplauz jak im wykład zrobiłam że obgadywanie i wyśmiewanie ludzi którzy tworzą grupe to w polsce jest nie do przyjecia:):p Ehhh :) Dziewczynki wietnamskie dystansik juz do mnie mają wielki:p
A wracając do czesania to cieżko mi było się przywyczaić do modelowania dłuuugą suszarką włosków:) Ale pod koniec juz całkiem niezle sobie radziłam:) Jednak ciężkie to to jak cholewka:)

Do góry