kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Bardzo fajnie wyglądaszkurcze nie zaglądałam od wczoraj a tu taka produkcja że szok
nie dam rady teraz poodpisywać bo Tomek już nie śpi
ale coś dla koriander
Zobacz załącznik 363894Zobacz załącznik 363895Zobacz załącznik 363896 cosik takiego mam teraz na głowie
heh mam nadzieję, zę się uda z dietą :-) Nina też już na jedna drzemkę się przestawilato już może ten okres gdzie nasze dzieciaczki przestawiają się na jedna ale dłuższą dzremkę. Mój ostatnio codziennie inaczej:/
Ja tylko na chwilkę, szukałam przepisu i przy okazji zahaczyłam o bb. nadika kupiłam dzisiaj truskawki (stojac w kolejce ja i cały dziwnów wysłuchiwał dzikie ryki z bryki mojego syna, heh)
takie cuś bedę robić Truskawki pod kruszonką
u mnie tez duchota
lena jak nie naskrobiecie 10 stron to może wcześniej, zasiądę pewnie o 20 a jak się wyrobbię z pisaniem to nie wiem hehehe
Wszystkiego najlepszego dla Damianka, buziaków 1000 i dla Milenki i Julianka!!
koriander smacznego hehe
kreatorka powodzenia na diecie, ja tez sie dietuje ale dzisiaj zrzeszę truskawkami z kruszonką, a co truskawki raz w roku
eagle- swietna fryzurka!!
mam nadzieję, ze podejmą obiektywnie decyzję chyba jutro będą wyniki... a całkiem mozliwe, ze z karoliną się już kiedys spotkałas :-)Cześć dziewczynki, moja mama za chwilę tu przybędzie, więc nie posiedzę dzis z Wami:-(Bo inaczej będzie się czepiać, że wolę Was od niej
Kreatorka- hehe, kto wie, kto wie- może z Twoją siostrą się juz kiedyś widziałam na jakimś konkursie... Trzymam kciuki za jej uczniów, ja w drugim stopniu też uczę i u nas raczej decyzje są obiektywne- przecież mamy doprowadzić młodzież za 6 lat do dyplomu, a im lepszy młody pianista tym potencjalnie lepszy dyplom i fajniejsza praca. Ten rocznik 6-klasistów jest u nas wyjątkowo mocny... Powodzenia w dietowaniu!
Nie do Ciebie ;-) ale dobrze wiedzieć, jakby się któraś tam wybierała to mozna sie na spotkanie umówić ;-)SORKI KREATORKA nie doczytalam.Mam nadzieje ze to pytanie do mnie jest.A wiec jade w lubuskie, kolo Zielonej Gory
No wzięłam dziś skierowanie a jutro chyba się wybiorę, bo podobno przychodzi się rano i zajmuje kolejkę bez zapisówkreatorka wcześnie spać poszłaś co, chyba rano?:-) hihihi to za miesiąc wpadamy grupką na imprezkę;-) a tak poważnie śliczne to wszystko suknia i bukiet ech...aż sie rozmarzyłam a jak sprawa z chirurgiem udało się coś załatwić?
KOCHANE WIELKA PROŚBA SZCZEGÓLNIE DO DZIEWCZYN, KTÓRE BRAŁY ŚLUB W MIESIĄCACH CIEPLYCH!
Jakie miałyście torty? chodzi mi ojakis fajny smak i czy z masa czy smietaną? Czy śmietana się nie rozpusciała? napiszcie swoje doświadczenia :-) please