reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

heja dziewczyny :)
nadrobilam kilka stron
czy ktos mnie jeszcze pamieta? dawo mnie tu nie bylo:sorry2: pomiedzy przeprowadzka, konczeniem kursu (zaliczony:-)), trzy tygodniowym zapaleniem uszy u Zuzaka nie malam czasu na nic..ale teraz juz wszystko ogarnieta, spakowana i gotowa do drogi. Zuza ma sie dobrze-ma niewielka blizne na bebenku od zapalenia uszy ale to ma sie samo wyleczyc, a dzis lece do mamy :) oj jak nie moge sie doczekac:-D czuje sie strasznie wypalona -ale licze ze pobyt w pl postawi mnie na nogi-w koncu sobie troszke odpoczne i powygrzewam sie-bo tu u nas zimno..z pozostalych newsow to pozegnalismy dzis butle i od rana zuza mleko w nowym kubeczku pije-sama wczoraj wybrala:tak:

widze ze wasze maluchy juz podreptuja sobie-maluda narazie wokol slolu i kanapy posowa, ale co tam ma czas, jeszcze sie w zyciu nachodzi:-D

gratuluje nowych zabkow :-)

zycze szybkiego powrotu do zdrowia polusi, fifiemu, majeczce i natankowi -mam nadzieje ze nikogo nie pominelam

wszystkim roczniakom -spoznone, ale szczere zyczenia urodzinowe!!! sto lat kochani!!!!!!!!!

milej niedzieli :)

reklama
Agi - Kochana zdrówka dla Poluni!!!! Kochana noc będzie spokojniejsza jak jej ustawisz na podłodze przy łóżeczku rozgniecione 2 ząbki czosnku i cebulę przekrojoną na pół. U nas się to ostatnio bardzo sprawdziło. Jaś przesypiał z mega katarem całe noce i budzi się bez zapchanego nochalka. Polecam!
Przepraszam kochane że nie poodpisuję ale Jaśkowi idzie lewa górna dwójka i od wczoraj jest przepotwornie marudny.

Dzien dobry,:-D:-D
Widze ze weekendowy zastoj jak zwykle :)
Perfecta konik tutejszyn, uzywane kosztuja okolo 10€, nowe 65€, w Pl na pewno ceny inne beda, ale zabawa na 102!
Anik trzymam kciuki, oby przeprowadzka szybko poszla!
Zdrowka dla chorowitkow, mam nadzieje ze szybko wszystko minie!

goraca linia od gosiagro: DOjechalismy szczesliwie, trwalo to 8gdz, Majusia super grzeczna podczas podrozy :) Pierwsza rybka zaliczona, buziaki dla was wszystkich :*

100 LAT Nelciu, Kubusiu, Igusiu, Igansiu i Łukaszku!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam się i ja.
W końcu mam chwilkę po zamieszaniu roczkowym:-)
Imprezka się udała, było bardzo miło.

Dziękujemy za życzonka wszystkim tym które pamiętały ( niestety nie wszystkie na które liczyłam :( )

Od nas najszczersze życzonka dla Natalki z dnia Jasia, dla wczorajszej licznej ekipy jubilatów i dla dzisiejszych. Wszystkim sto lat słoneczka :* :-)

I krótka fotorelacja...
DSC06139 (Medium).jpgDSC06159 (Medium).jpgDSC06073 (Medium).jpgDSC06205 (Medium).jpg

Milka26 dzielne chłopaki, mój to chyba by darł się na maksa. jak był malutki to wszystko można było zrobić i nawet nie zapłakał a teraz jak już tylko przekroczymy próg ośrodka to jest ryk, ja też sobie robiłam badania morfologii i TSH bo bardzo po ciąży schudłam i o dziwo wszystko mam w normie. widocznie taka moja natura

katarzynajanicka i Tobie też współczuje, Ty to masz naprawdę cięzkie przejścia, non stop Fifii choruje, trzymam kciuki by jak najszybciej wrócił do zdrowia!

Agi78 zdrówka dla Polci!!

emalia82 ja Cię przepraszam że nie złożyłam życzeń ale nie składam ich wogóle bo często kogś pomijałam więc nie chce jednym składać a innym nie, dlatego takie moje podejście, a w głębi serca to zawsze życzę wszystkim dzieciaczką i ich mamą wszystkiego co najlepsze :) fajnie że imprezka udana!

koriander dzięki za info od Gosi:)

A u nas nocka ciężka, Natan co chwilę się budził, był bardzo niespokojny, rzucał się na łóżku, płakał i chyba śniło mu się coś niedobrego, bo już nie gorączkuje i wygląda dobrze, teraz odsypia.

ale mam doła Łuki zaraził się w szpitalu jelitówką, tak mi się wydaje i ma biegunkę. Mi też ciągle niedobrze :(((

Dziękujemy bardzo za zyczenia i pozdrawiamy!

Witam się i ja....
U nas nocka spoko....Polcia przespała bez budzenia się do 7.20 także ok...>Ale nos nadal zapchany na maxa, giluchy po pachi.....kichanie i pokasływanie.....więc pewnie jutro lekarz.(pffffff tzn wizyta u osoby która uwaza się za lekarza).....
koriander - dzięki za info o Gosi....
perfecto - dziękuję....wypróbuję dziś w nocy Twój sposób....
magdziak - udanego pobytu w PL...my się wybieramy za jakieś 2,5 tygodnai i już nie mopgę się doczekać.....Gratki z powodu egazminu!!!!!
emalia - Jasiek super na tych zdjęciach....Ale ma brykę.....Będzie wyrywał laski na taką brykę....Gaja już się wkręciła na przejażdzkę widzę.... :-D
kasiaj- zdrówka dla Fifiego....
nadika - może rzeczywśicie to tylko jakiś zły sen...dobrze że już nie ma gorączki!!!!
zyrraffka - biedny mój zieć kochany.....Zdrówka dla niego i dlas Ciebie oczywiście.....A od Polci buziak dla Łukaszka.....

Ostatnia edycja:
Heloł - wróciliśmy ze spacerku-piłko-nożnowego:p Rośnie mi Ronaldo-Ronaldionio-Pele- Boniek-Bekham w jednym normalnie:)
Agi- zdróweczka dla Poluni!
Kolenderko- Dziękuję za info od Gosi - super że podróż sie udała!:)
Emalia- Wow jaka bryka:) Super widzę że już pasażerka superaśna też się znalazła! I to od razu KEROWNICZKA:) Jas ma cudne dołeczki jak się uśmiecha!!!! Super że imprezka udana!!!:)
Zyrafko- Ehhh Kochana współczuję!!!! Zdróweczka dla Was Kochani!!!!!! A może to jakaś reakcja na nowy pokarm? Mój Jasiek po pierwszych truskawkach miał rozwolnienie. Tak czy inaczej oby szybko przeszło BUZIAKI!
KasiaJ - zdrówka dla Filipka!

Witam się i ja.
W końcu mam chwilkę po zamieszaniu roczkowym:-)
Imprezka się udała, było bardzo miło.

Dziękujemy za życzonka wszystkim tym które pamiętały ( niestety nie wszystkie na które liczyłam :( )

Od nas najszczersze życzonka dla Natalki z dnia Jasia, dla wczorajszej licznej ekipy jubilatów i dla dzisiejszych. Wszystkim sto lat słoneczka :* :-)

Było super i nawet Gaja się załapała;)

reklama
Witam:)
Mam chwilkę bo Karolina usnęła więc wpadam na momencik.

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich czwartkowych, piątkowych, sobotnich i dzisiejszych małych solenizantów/ek!!!!

Wszystkim chorowitkom duuuużo zdrówka!!!!

U nas wszystko ok.Karolina zdrowa ma 7 ząbków i kolejny zaraz wyjdzie. Chodzenie coraz lepiej jej idzie, choC mój mały leniuszek na czworaka najlepiej woli biegaC.

Mam pytanko czy Wasze Skarby śpią na poduszcze, czy bez? Moja nadal bez, nawet jeszcze niema kupionej.

Do góry