reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

takiej masakry nie było dawno: temp do 40 stopni, o 24 chciałam dac znów czopek i filip tak sie darł, że w końcu nie dałam a myślałam , że dałam taka zakręcona byłam i czekałam aż spadnie temp a mały sie meczył, po 1,5 godz dałam syrop i wtedy od razu spadło a potem w kołdrze znalazłam ten nieszczęsny czopek....gdybym była bardziej skoncentrowana to by się krócej męczył...fuck........ całą noc ze mną w łóżku, płakał czasem jakis półprzytomny był a teraz już lepiej bo nawet dokazuje, może antybiotyk zaczął działac już

Tak bardzo Wam współczuję!!!
Boszee jak się męczycie....,jakie to życzie zjeb.....:(

Ewa my mamy bardzo płaska ale nie widzę różnicy Gaja spi z nia i bez niej:)

100 lat dla Tomka Eweli;)

reklama
Najlepsze życzenia dla dzisiejszych roczniaków!

kasiaj-współczuje :no:
ewa-Zosia śpi już na podusi

A ja dziś niestety niedziela pracująca a położyłam się spać przed 6 i o 8 wstałam bo pierwszy wekend bez cyca pierwszy raz mała została u dziadków na noc i troche z mężem pobalowaliśmy no chyba się należy po prawie dwu letniej przerwie szkoda tylko że tak spać się chce

ewa- w łóżeczku fifi ma takiego naleśnika płaskiego, a dziś spał ze mną na mojej poduszcze i lepiej się mu oddychało bo miał wyżej głowe, pomimo że kataru nie miała, ale jakos tak lżej oddychał, pewnie ot początki anginy u niego, lekarka na pogotowiu tak mówiła, cieszę się, że się jakaś kompetenta na tym pogotowiu trafiła i nam badania na cito dała bo z ta jego chorobą krwi to zawsze trzeba morfologie zrobic zanim się lek da

kurde niby tak ciepło...a coraz więcej chorób...
Kasiu bardzo Wam współczuję!!!Gaja ma lekki katar a ja panikuję!!!A co dopiero goraczka 40 * w sumie powinnam sie przwyczaic bo Wiktoria to co drugi tydzien ma 41*:(
Właśnie są w drodze do Zakopanego....planowo jutro operacja...ale wszytsko okaże się na miejscu Trzymajcie kciuki!!

Witam:)
Mam chwilkę bo Karolina usnęła więc wpadam na momencik.

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich czwartkowych, piątkowych, sobotnich i dzisiejszych małych solenizantów/ek!!!!

Wszystkim chorowitkom duuuużo zdrówka!!!!

U nas wszystko ok.Karolina zdrowa ma 7 ząbków i kolejny zaraz wyjdzie. Chodzenie coraz lepiej jej idzie, choC mój mały leniuszek na czworaka najlepiej woli biegaC.

Mam pytanko czy Wasze Skarby śpią na poduszcze, czy bez? Moja nadal bez, nawet jeszcze niema kupionej.

Kochana ja się trzymam opinii że dziecko powinno spać na płaskim do 2 roku zycia , bo to sprzyja prawidłowemu rozwojowi kregosłupa.

Kasiu współczuję Ci bardzo
Lena kciuki zaciskam aby wszystko pomyślnie się udało

To niesprawiedliwe że takie maleństwa muszą cierpieC, One są takie niewinne!!!

witajcie,
ja tylko chciałam zameldować się, że żyjemy:-) tak jak korianderka pisała podroż minęła bardzo dobrze, może to dzięki nowej zabawce którą specjalnie Majusi kupiliśmy i była nią zajęta cała drogę:tak:
Wczoraj chłodno było dzisiaj już pogoda piękna:-) pierwsza rybka, goferki i lody zaliczone:cool2::cool2::cool2:
Niestety nie doczytam was, ale życzę wszystkim chorowitkom zdrówka!!!
A dla wczorajszych i dzisiejszych roczniaków tysiąc buziaków wam z bryzą morska wysyłamy:-):-)

kasiaj współczuję Filipkowi bidulek musi się tak męczyć
zyraffka mam nadzieję że już Łukaszkowi lepiej?
nadika a jak Natanek? spokojny odespał nockę ?
agi a jak Polcia może się nic takiego nie rozwinie?
perfecta szkoda że taki mały bo choć jeden porządny reprezentant na euro by był hehe!
ewelinka nieżle 6 spać a 8 wstać łał ja bym nie funkcjonowała ale fajnie że się trochę odstresowałaś
oczywiście trzymamy kciuki jak zawsze
Gosia miłego wypoczynku bez przykrych niespodzianek !
a u nas dzień marudy od samego rana Michał ustawiony na nie chyba kolejne zęby idą bo ręce pcha do buzi ile wlezie no i przy okazji podrażnia chorą wargę i ryk jeść nie spać nie ja powoli wymiękam nie mówiąc że z doskoku próbuję ogarnąć chatę
a no i
wszystkiego najlepszego dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów

Polcia spała ponad 3 godziny (3.20) wstała w dobrym nastroju....Wprawdzie z nosa wciąz się leje i ślinotok po pachy...ale ogólnie bawi sie i jest radosna, gorączki nie ma!....więc może to na zęby???? Już sama nie wiem....
gosia - fajnie że dobrze się bawicie.....Korzystajcie z pogodyy i odpoczywajcie....
ewelinka - widzę że nocka z męzusiem udana ....hihihih...Może okaże się też owocna, co? Hihihi
lena - oby jutro operacja skończyłą sie pomyślnie.....

reklama
Mam pytanie do dziewczyn mieszkających nad morzem :-)

Czy któraś z Was wynajmuje pokoje? jeśli tak to za ile, gdzie i czemu tak drogo? :-D

Będę wdzięczna za informację

Do góry