reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziewczyny wpadłam się tylko pożegnać, trzymajcie kciuki żeby podróż dobrze minęła. Może uda mi się do was zaglądnąć;-)
Będę tęsknić:tak: trzymajcie się, wszystkim kochanym dzieciaczkom które w najbliższych dniach będą świętować roczek składam już dziś najlepsze życzenia:-):-)

Buziaki kochane:-):-):-)

Ahoj przygodo:-D:-D:-D

Kochana udanego wypoczynku! Bawcie się dobrze , pluskajcie w ciepłym morzu , słonice niech wam świeci cały pobyt:) Zaglądaj do nas czasem bo będziemy bardzo Miss U:)::*
p.s. pamiętaj okulary i chusta :)

Kolenderko- Super ten konik!!!!! A gdzie można nabyć takie cuś? bo ja bym temu memu synu kupiła coś takiego:)
Cobra- no to potańczyłaś:)

A ja druga ale nie spię od 5:45 Pan Jan od rana syrena na całego... Mój szanowny małżonek muchy w nosie... Super weekend się zapowiada:(
Za kilka chwil uciekamy na zakupy

witajcie babeczki!!!!!!!!!!!!!!!!

Kuba ma roczek!!!!!!!!! nie moge w to uwierzyc eh

wszystkim pozostalym roczniakom duuuuuuuuuuuuuuzo zdrowka, szczescia i usmiechu

ale mam stresa przed dzisiejsza impreza, sprzatam w domu jak oszołom, bedzie 11 osob dorosłych i 7 dzieci, upieklam babeczki, tort zrobi mama, eh co za wydarzenie! trzymajcie kciuki, blagam, zeby Kubuś byl grzeczny i szczesliwy, moje potrawy byly zjadliwe, zeby pogoda dopisala, bo grila chcemy zrobic i zeby goscie byli zadowoleni
biore sie do roboty sciskam Was mocno dziewczyny kochane milego dnia

czwarta :)
Zycze milego weekendu :)
Do nas na weekend przyjezdza tesciowa (pierwszy raz z nocowaniem) i jedziemy na targi mathers and babys. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok :) Rok temu po tych targach zaczelam rodzic (byly troszke pozniej) :p

Dla naszych dzisiejszych solenizantów : Nelusi , Igusi , Łukaszka , Kubusia i Ignasia z okazji Pierwszych Urodzin , najserdeczniejsze życzenia Zdrowia , Szczęścia i Słodyczy!!!!
Z serca płyną te życzenia:

w dzień Waszego urodzenia :zdrowia,
szczęścia, pomyślności,
sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Wam służy,

Takie to szczere i proste życzenia
ofiaruję Wam w Dniu Waszego urodzenia.
Wiele uśmiechów, a mało złości,
długich lat życia w szczęśliwości,
dobrego zdrowia i pomyślności,
jak najmniej smutków, dużo radości,
dużo przygód morza wrażeń
moc słodyczy nic goryczy
Tego Wam ciotka Perfecta z Jasiem życzy.

czwarta :)
Zycze milego weekendu :)
Do nas na weekend przyjezdza tesciowa (pierwszy raz z nocowaniem) i jedziemy na targi mathers and babys. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok :) Rok temu po tych targach zaczelam rodzic (byly troszke pozniej) :p

No to jak będziesz widziała rudą głowę w okularach to krzycz:) Ja tez zamierzam tam być dzisiaj:)

Witajcie:)
Gaja to straszny łobuz wczoraj złamała mi okulary i musiałam pędzić po soczewki!!!A dzisiaj chodzi z nocnikiem na głowie!!!
UWAGA MAMY 10 ząbka;)

Dzień Dobry!!!
Gosiu - udanego wyjazdu....i spokojnej podrózy....Cieszcie się słońcem.....
asnecja, perfecta - nie szalejcie za bardzo na tych targach....hihihihi ;-)
lena - gratki dla Twojej małej łobuzicy....Co nowy tydzień to nowy ząb u Gai :-D

Wiele uśmiechów a mało złości
Długich lat życia w szczęśliwości
Dobrego zdrowia i pomyślności
Jak najmniej smutków,dużo radości
Dużo przygód,morza wrażeń
Moc słodyczy nic goryczy .

Aby każdy następny rok przynosił Wam wszystko to co w życiu najpiękniejsze !
Z okazji 1 urodzinek życzymy Wam słoneczka każdego dnia,uśmiechniętego pysiaczka,
miłości wszechogarniającej,radości kolorowej jak stado motyli
i oby świat Was rozpieszczał i tulił w swoich ramionach!!!!
100 LAT Nelciu, Kubusiu, Igusiu, Igansiu
i mój kochany zięciu Łukaszku!!!!!!!!
Całuski od ciotki Agi i Polci....

Dzień Dobry!!!
Gosiu - udanego wyjazdu....i spokojnej podrózy....Cieszcie się słońcem.....
asnecja, perfecta - nie szalejcie za bardzo na tych targach....hihihihi ;-)
lena - gratki dla Twojej małej łobuzicy....Co nowy tydzień to nowy ząb u Gai :-D

Wiele uśmiechów a mało złości
Długich lat życia w szczęśliwości
Dobrego zdrowia i pomyślności
Jak najmniej smutków,dużo radości
Dużo przygód,morza wrażeń
Moc słodyczy nic goryczy .

Aby każdy następny rok przynosił Wam wszystko to co w życiu najpiękniejsze !
Z okazji 1 urodzinek życzymy Wam słoneczka każdego dnia,uśmiechniętego pysiaczka,
miłości wszechogarniającej,radości kolorowej jak stado motyli
i oby świat Was rozpieszczał i tulił w swoich ramionach!!!!
100 LAT Nelciu, Kubusiu, Igusiu, Igansiu
i mój kochany zięciu Łukaszku!!!!!!!!

Całuski od ciotki Agi i Polci....

jejku idą jak burza;)

reklama
Najlepszego dla Jubilatów i gratki za wszystkie nowe zębole!!!

Ufff, skończył mi sie najgorętszy okres w pracy, dzieciaki po egzaminach, wszyscy wypadli dość ładnie, więc jestem dumna :-)
Dziś jeszcze nie nadrobie, bo mam o 18 gościa- mojego profa! Zapraszałam go do siebie na kolacje od zakończenia studiów- czyli 11 lat! I jakoś nie mogliśmy się spotkać, a teraz 3 miesiące temu zmarła mu żona (wielka pianistka- pisałam Wam kiedyś
[*] )no i nie chcę , żeby czuł się taki samotny jak przyjeżdża do Bydgoszczy (na co dzień mieszka w Warszawie)... No i jeszcze będzie mój przyjaciel, też jego absolwent z rodziną.... Ale jestem przejęta, od dwóch dni myslalam nad menu, na szczęście prawie wszystko już przygotowane, mam nadzieję, że się nie przypali na grillu....

Widzę, że nie ja jedna dziś szykuję przyjęcie grillowe ;-)

Tak jak pisałam na razie Was nie nadrobię, ale jednym okiem już bedę zerkać na bieżąco. Super, stęskniłam się już za Wami i naszymi pogaduchami :-)
Miłego dnia wszystkim!!!!

Do góry