reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

My pokoji nie wynajmujemy, ale mamy chatke drewnianą w Chłapowie. Tam sa dosyc wysokie ceny za wynajem.
Ponizej 50zl nie schodzą.
A tak to my sobie w Chłapowie spimy i mieszkamy a na balety można pojsc wioche obok czyli do Władysławowa :)

reklama
Polcia spała ponad 3 godziny (3.20) wstała w dobrym nastroju....Wprawdzie z nosa wciąz się leje i ślinotok po pachy...ale ogólnie bawi sie i jest radosna, gorączki nie ma!....więc może to na zęby???? Już sama nie wiem....
gosia - fajnie że dobrze się bawicie.....Korzystajcie z pogodyy i odpoczywajcie....
ewelinka - widzę że nocka z męzusiem udana ....hihihih...Może okaże się też owocna, co? Hihihi
lena - oby jutro operacja skończyłą sie pomyślnie.....

oby jutro ją chociaż wzięli...bo najgorsze czekanie;(

Kasiulka ja też tak dobrze nie mam żeby wynajmować :-D
choć do morza też mam jeszcze kawałek:-)ale okolice mam fajną więc nie szkoda mi

a to dlaczego ?nie miłe wspomnienia?
A moje dziecko w końcu zasnęło walka była od 15 bo nic nie spał w dzień maruda na maksa mam dość i nadzieję że nocka będzie spokojna

a to dlaczego ?nie miłe wspomnienia?
A moje dziecko w końcu zasnęło walka była od 15 bo nic nie spał w dzień maruda na maksa mam dość i nadzieję że nocka będzie spokojna

Ogólnie dość że pełno ludzi,pogoda zawsze nie pewna nie wiem nawet nie potrafie wytłumaczyc być może poczułam wakacje za granica;)Mam porównanie i dlatego:)Wole czasami jechac na jeziora niz nad morze!!

KasiaJ Agi Zyrafka zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka biedne te nasze maluchy

Madzia 3 tyg zapalenie uszu !!! o ludzie ale sie nameczylyscie

Koriander dzieki za wiesci od Gosiargo

Ewa u nas spanie bez poduszki bez koldry zreszta tez :) do tej pory byl spiwor a jak sie zrobilo cieplej to kocyk pewnie dopiero jesienia kupimy kolderke

ewleinka tylko nie zasniej w pracy

Emalia wszytskiego najpelszego dla Jasia ja chyba wczoeaj wogole pominelam zyczenia :(

Wiec sie poprawiam buziaki dla Jasia Lukasza Kornelci Ignasia Igi Kubusia Olka Kubusia i dal dziejszego Tomasza

hoho ale wczoraj bylo imprez chwalic sie jakbylo !!!!

że ludzi pełno to fakt mieszkam blisko ale jak mam w lecie wybrać się w sobotę lub niedzielę to szok wolę nie choć niby znam miejsca mało uczęszczane przez turystów ale nie miejscowych więc jesli już to w tygodniu a to znowu nie zawsze można zgrać ze znajomymi

reklama
Do góry