reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

eagle - super wieści! będzie dobrze:tak:

gosiu jakie zarty ja sie bardzo przejelam swoja wizja ciebie lecacej nad Polska w slicznym zielonym plaszczyku i krzyczaca slabym glosikiem Ppppppooooooooommmmmoooooccccccciiiiiii!!!!:-D;-)
Po lodzie nic nie bylo no ale w sumie i jogurt i mleko i wisnie juz jadla wiec w sumie nie mialo pewnie co zaszkodzic :-)

jeszcze w Polsce takiej wichury nie było co byłaby w stanie mnie unieść:-p:-p:-p:blink::blink::blink::-D:-D:-D

a jak tam brzuszki, cooo??? :-)

reklama
DSC05342.jpg proba

edit: Kuba swietnie sie bawi w tym kojc, polecam, jestem nim zachwycona

Eagle- Kochana super wieści!!! Na pewno jutro będziecie wszyscy w domku!!!!
Emalia- Kochana bb POWER!!!:) Ty także wrócisz z super wieściami!!!!!
Mama Kubulki - widzę że się udało kupić kojec :) Genialna sprawa Ja uważam że dzięki niemu Jasiek nie ma tak duzo guzów:p Tylko my mamy materac włożony do środka taki piankowy 160/200. Latem jak będziemy mieli gości grila itp to zamierzam go brać by Jasiek sobie buszował. tylko nie mam pomysłu na "podłogę" bo materaca nie będe brała by mieć na górze ( na szczęście nie ja go będę wnosić i znosić:p)

eagle - super,że zaczyna się układać:) wsio teraz będzie dobrze:)
emalia - mam nadzieję, że ty też wrócisz z dobrymi wieściami!

my wróciłyśmy - teściowa ma skierowanie na onkologie do Pzń. umówiłam ją już na 5 maja.. ciekawe co to będzie:(
Jagoda właśnie próbuje rozpracować zawór od kaloryfera:)

mama kubulki-super kojec. Też bym taki chciała ale brak miejsca:(

A my wróciłyśmy od lekarza własnie. Hania ma od wczoraj katar i kaszelek. Niby osłuchowo jest na razie czysto, kazała brać witaminę C, do noska Euphorbium i Nurofen. A ten kaszelek wg mnie taki nieładny, ale co się będę z babą kłócić. Zobaczymy czy się rozwinie czy może będzie lepiej

Witam po przerwie :)

przeleciałam kilka ostatnich stron bo nie idzie Was nadrobic :p

eagle kciuki zacisniete :)

EMalia dla Ciebie równiez :)

chorowitkom duzo dzuo zdrówka :)

no topopisałam, dzieciaki sie obudziły :angry: postaram sie wieczorem luknąc :p

reklama
eagle - super,że zaczyna się układać:) wsio teraz będzie dobrze:)
emalia - mam nadzieję, że ty też wrócisz z dobrymi wieściami!

my wróciłyśmy - teściowa ma skierowanie na onkologie do Pzń. umówiłam ją już na 5 maja.. ciekawe co to będzie:(
Jagoda właśnie próbuje rozpracować zawór od kaloryfera:)

mama kubulki-super kojec. Też bym taki chciała ale brak miejsca:(

do tej glownej onkologii na garbarach??

tez tam bylam,ale ze znamionami... krotkie zabiegi , po kilkadziesiat min, ale przed tym rejestracja...
jesli to tam to uzbrojcie sie w cierpliwosc ,przyda sie.

Do góry