reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witojcie????

Ja już po pracy....NAwet nie zmęczona dziś.....Moje dziecko miało dziś super noc.....Nawet nie kwęknęła w nocy....Wieć jak się obudziłam ( a w zasadzie budzik mnie obudził ) Byłam w szoku że ani razu nic mnie nie obudziło....Ja wstałam przed 6.00 ale Polcia z tatusiem o 8.00...Ci to mają dobrze :-D

eagle - bardzo ucieszyły mnie dobre wieści od Ciebie...oby kolejne były takie same....Pozdrawiam :-)

emalia - myślałam dziś w pracy o Tobie.....mam nadzieję że wszystko ok???? Trzymam kciukasy!

mama kubulki
- super ten kojec....Ależ Pola miałaby frajdę...No ale nie miałabym gdzie tego kojca rozstawić.... :-(

reklama
olavip ja tez mam taka nadzieje, trzymam kciuki za dobry wynik, badzcie dobrej mysli!!!

gosiagro no nie wiem czy by cie nie dowialo :p A brzuszki to tak srednio co drugi dzien..boszzze ale ja jestem niezdyscyplinowana :wściekła/y::zawstydzona/y:

Agi gratuluje i zazdroszcze takiej nocki :tak:

mama kubulki super ma Kubus, pamietam jak sie tym kojcem zachwycalam jak Perfecta w nim swojego Jasia pokazywala, my niestety mamy tylko taki malusi, ale i tak sie ciesze ze jest

Magda M Zdrowka dla Kacpra, mam nadzieje ze goraczka sie nie utrzymuje :-(

ciekawe co u emalii....

Ostatnia edycja:
Dopiero doczytałam że kasiek się odezwała.....Dobrze że wszystko ok u Ciebie....Jak ja zazdroszczę Ci tej podrózy.....I te upały....Ach....BAwcie się dobrze i odpocznik Kochana....
Uśmiałam się też z ulubionego słowa DAmianka....Agi - czyż to nie piękne słowo?????? Jak słodziutko.....Całuski dla Damisia od cioci Agi.....
koriander - my też mamy taką farmę ale jakieś 50 mil od nas....więc to już trzeba byłoby się szczegółowo wybrać...ale chętnie bym Polcię tam zabrała....
MagdaM - zdrówka dla Kacperka.....

Mai - naszej najstarszej rybeczce
i Tomaszkowi - naszemu słodziakowi
moc najserdeczniejszych życzeń
Oby życie dało Wam tylko same radosne chwile....
Buziaki Kochane słodziaki!!!!

dokładnie tam. Tylko my jeszcze nie wiemy co to jest, boszeee mam nadzieję,że żadne raczysko!

a bedziesz tam z mama??
bo wiesz.ludzi tam jest od cho... z calego wojewodztwa,mialaby z kim posiedziec chociaz.
poczekalnie na ktorych bylam sa odremontowane,pokoje zabiegowe tez..
mialam usuwane 4 znamiona, za kazdym razem dowiedzialam sie ze pieprzyki np zawsze sa rakowe,aale nie zlosliwe;)

predzej mnie nikotyna wykonczy niz te ich pieprzyki i znamiona. :D

a powiedz mi,skad jestes bo zapomnialam:(

Tak mi od wczoraj chodzi po głowie.... Izia a dlaczemu Ty się ostatnio swoimi arcydziełami nie chwalisz? Nie pieczesz nic???
Eagle- Kochana Kciuki trzymam!!!! Mocno!!!!!!!!!!!!!!
Emalia- Kochana za Ciebie też trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!! O której masz to usg?
Zyrafka - Jak tam nocka???
A gdzie jest MagdaM?
perfecta niestety ostatnio nic "ciekawego"nie piekłam nie było ani czasu ani okazji
mama kubulki super ten kojec
olavip oby to nic poważnego nie było
kasiek sper że się odezwałaś i że wsio ok a wyjazdu zazdroszczę
agi już nnie narzekaj na pogodę masz super a my co? niedość że zimno pada to jeszcze wieje jak na uralu
eagle świetnie że u męża lepiej i oby tak już zostało
emalia a co u ciebie?
a ja się dzisiaj pożarłam z moim ojcem wpienił mnie niesamowicie była niezła akcja że ażmały się wystraszył i zaczął płakać

gosiagro no nie wiem czy by cie nie dowialo :p A brzuszki to tak srednio co drugi dzien..boszzze ale ja jestem niezdyscyplinowana :wściekła/y::zawstydzona/y:

koriander odwołuje się do twojego sumienia i silnej woli!!! Ćwicz kobieto ćwicz, bo ćwiczenia to do kaloryfera na brzuchu klucz:-D:-D:blink::blink:
Lencja tez się coś nie odzywa
a ty żyrrafko ćwiczysz??
ja na razie walczę i jutro 15 dzień zaczynam;-)

Ostatnia edycja:
witajcie wieczorkiem ja tylko na chwilkę żeby sprawdzić wieści od emalii widze że się nie odzywała tylko to co lenka pisała
mam nadzieje że i u niej jest dobrze tak jak i u nas :)

odezwe się jutro
miłej nocki

reklama
Do góry