reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie;-)
Jak mnie tu dłuuuuuuuuugo nie było:tak: Ale powróciłam i mam nadzieję że uda mi się z wami być jakoś na biężąco, po pracy.

Doczytałam na ostatnich stronach, że czepiły się czerwcóweczek i ich rodzin guzy i inne choróbska:-( Mam nadzieję że u wszystkich będzie wszystko w porządku, Trzymam kciukasy:-)

Widzę również że temat wakacje się pojawił;-) To znaczy że już coraz bliżej, tak mi słoneczka brakuje;-)

Co u nas długo by pisać, na szybko napiszę tylko że zostajemy póki co na stałe u mojej mamy na wsi. My dojeżdżamy do pracy, a mała zadowolona, bo całe dnie spędza na dworze:-)

Dziękuję za sms-ki, to miłe że pamiętacie;)

reklama
Witajcie, coś mi internet szwankuje i nie mogę znowu być na bieżąco :angry: niedługo się zdenerwuje i chyba pójdę kupię nowy laptop, bo ten komputer to jakaś tragedia... do tego strzelę sobie internet w plusie i w końcu będzie ok...
Dziś z Niną miałyśmy sporo spacerów łącznie jakieś 3 godziny :-) ćwiczyć mi sie jakoś nie chce, bo zawsze w domu mam co innego do zrobienia, ale spacerować z Nina to mam czas, więc czemu tego dodatkowo pożytecznie nie wykorzystać :-D dietuję sobie dzielnie dalej i czekam na efekty, na razie poleciało parę cm tu i tam :-p
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze jak tylko uporam sie z internetem to zajrzę na pewno :tak:

a bedziesz tam z mama??
bo wiesz.ludzi tam jest od cho... z calego wojewodztwa,mialaby z kim posiedziec chociaz.
poczekalnie na ktorych bylam sa odremontowane,pokoje zabiegowe tez..
mialam usuwane 4 znamiona, za kazdym razem dowiedzialam sie ze pieprzyki np zawsze sa rakowe,aale nie zlosliwe;)

predzej mnie nikotyna wykonczy niz te ich pieprzyki i znamiona. :D

a powiedz mi,skad jestes bo zapomnialam:(

nie wiem jeszcze kto ją zawiezie, wolałabym żeby jechał mój szwagier, bo ja to się trochę boję takich dużych miast:) wiecie no..taka zahukana,dziewucha ze wsi co się nie zna:p (a tak serio to nie będę miała za bardzo z kim zostawić Jadźki), ale ktosik swój na pewno z nią pojedzie.

Poza tym Kochane moje, chciałabym Wam się pochwalić, że Jadźka odrzuciła smoczka!!sama z siebie, od 1,5 tyg ma do niego ogromniasty wstręt! Taaaak się cieszę!!Tyle się nasłuchałam od znajomych,że ich 3letnie dzieci ciągle ciągną na dobranoc dydusia i nie mogą ich oduczyć itd. Tak więc na razie był schowany, ale chyba go wyrzucę,żeby nie kusił w razie co. Nie będzie i koniec! No i jeszcze jedna dobra wiadomość - moja córka znów zasypia sama w łóżeczku:) z tego faktu również bardzo się cieszę, bo od 1,5 mies było tak, że przez pół h musiałam ją na rękach lulać. A teraz gdy przed spaniem pije butle a nie cycusia, to idzie z butlą od razu do łóżeczka i tam bez zbędnych ekscesów zasypia:)

iza_tcz- no to nieźle musieliście się pokłocić:szok:

nie wiem jeszcze kto ją zawiezie, wolałabym żeby jechał mój szwagier, bo ja to się trochę boję takich dużych miast:) wiecie no..taka zahukana,dziewucha ze wsi co się nie zna:p (a tak serio to nie będę miała za bardzo z kim zostawić Jadźki), ale ktosik swój na pewno z nią pojedzie.

Poza tym Kochane moje, chciałabym Wam się pochwalić, że Jadźka odrzuciła smoczka!!sama z siebie, od 1,5 tyg ma do niego ogromniasty wstręt! Taaaak się cieszę!!Tyle się nasłuchałam od znajomych,że ich 3letnie dzieci ciągle ciągną na dobranoc dydusia i nie mogą ich oduczyć itd. Tak więc na razie był schowany, ale chyba go wyrzucę,żeby nie kusił w razie co. Nie będzie i koniec! No i jeszcze jedna dobra wiadomość - moja córka znów zasypia sama w łóżeczku:) z tego faktu również bardzo się cieszę, bo od 1,5 mies było tak, że przez pół h musiałam ją na rękach lulać. A teraz gdy przed spaniem pije butle a nie cycusia, to idzie z butlą od razu do łóżeczka i tam bez zbędnych ekscesów zasypia:)

iza_tcz- no to nieźle musieliście się pokłocić:szok:

jesli wiesz gdzie jest multikino kolo bema- browaru
lub Akademia wych fiz. to praktycznie juz jestes pod onkologia:D

gratuluje wstretu do mocia! my kubusiowy zgubilismy w weekend,chyba na basenie w szatni ,bo zawieszka zostala a kora nie ma...
i w dzien bylo ok,ale wieczorem go szukal i chcial ciumkac:( ciagle sie budzil i w ogole..musielismy kupic inny

jesli wiesz gdzie jest multikino kolo bema- browaru
lub Akademia wych fiz. to praktycznie juz jestes pod onkologia:D

gratuluje wstretu do mocia! my kubusiowy zgubilismy w weekend,chyba na basenie w szatni ,bo zawieszka zostala a kora nie ma...
i w dzien bylo ok,ale wieczorem go szukal i chcial ciumkac:( ciagle sie budzil i w ogole..musielismy kupic inny

no więc powiem CI szczerze że nie mogę pojąć tego dlaczego ma do smoczka taki wstręt, bo samego smoczka niby nie chce, ale czasem przez sen tak jakby cmoka buźką, zupełnie jakby ciągła normalnie smoczek. W każdym razie mam zamiar jutro wyrzuć dydusia,żeby nie polubiła go czasem od nowa!

no więc powiem CI szczerze że nie mogę pojąć tego dlaczego ma do smoczka taki wstręt, bo samego smoczka niby nie chce, ale czasem przez sen tak jakby cmoka buźką, zupełnie jakby ciągła normalnie smoczek. W każdym razie mam zamiar jutro wyrzuć dydusia,żeby nie polubiła go czasem od nowa!

o wlasnie tak kuba robi,po czym sie budzi i placze.;/

czesc dziewczynki
rety co to za chróbska sie przyplataly?????????
olavip trzymam kciuki, oby guz nie byl zlośliwy!a moze to tylko jakas torbiel
moja przyjaciolka przeszla ziarnice zlosliwa, miala chemie, nawrot choroby i radioterapie, dala rade i teraz choroba jest tylko wspomnieniem ;)

a o tym kojcu dowiedzialam sie tutaj na forum, Perfecta dzieki wielkie, wszelkie informacje tu zdobyte sa na wage złota!

ale jestem wyrodna matka! dopiero teraz jak Was doczytywalam zorientowalam sie, ze moje dziecko wczoraj skonczylo 10 miesiecy!!!!!!!!!!!! dziekujemy za zyczenia kochane ciocie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kupilismy fotelik romer king, a dzisiaj szukalismy jeszcze jednego fotelika, zeby byl do drugiega samochodu awaryjnie, dlatego chcialam kupic uzywany w komisie, ale jakos nic nie znalazlam,

moj mężuś pracuje na komputerze i ani troche nie jest mna zainteresowany, eh a ja kombinuje jakby go tu wykorzystac.........

dobranoc
pchly na noc,
karaluchy pod poduchy,
a szczypawki do nogawki ;)))))))

reklama
Do góry