reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kasiulka- jak byliśmy w weekend u mamy to też Jasiowi się udało to zrobic i stałam chyba z 15 minut przy tym chodziku za nic nie udało mi się to powtórzyc. Jak przywiozę chodzik w piątek do domu to będę go męczyła :)

hehehehe, to dobrze, że Wy też to macie bo zaczęłam podejrzewać siebie o jakieś oamy słuchowe. Daj znać jak wpadniesz na to, bo jestem strasznie ciekawa.

:-D:-D:-D

Elizka- myślałam o was :) Zdróweczka dla Mikusia :)
Fajnie ze ktos mnie pamieta :-D nie no zartuje;-)

Mikołaj robi juz pozycje do raczkowania.... normalnie boje sie tego ze ruszy do przodu skubaniec.... :-) jakos tak nie moge sie przyzwyczaic ze niedlugo stanie sie mobilny.... :-)
teraz ogladam usta, usta i zaraz ide spac, dzieciaki spia od 19:30 nieprzerwanie... Miki zajeczal przed chwila ale spi jeszcze;-) Małz w pracy od 18 do 6... ehhhh

a tutaj fotki;-)
Zobacz załącznik 340959Zobacz załącznik 340960Zobacz załącznik 340961Zobacz załącznik 340962

kasia powiem szczeże że rowerek jest debest ale Quadowi narazie się przygląda z boku coprawda chwilę posiedzi jak brat z nim jezdzi ale bez większego entuzjazmu a rower owszem a wogóle na dworzu bo wszystko wokół widzi
eliza widzę że mamy chyba te same wózki
idę paaaaaaććććććć dobranoć!papa

Ostatnia edycja:
kasiu też chcę w kwietniu kupić za pieniążki z chrzcin i już znalazłam dosyć fajny tylko trochę drogi. Gdybyś coś ciekawego znalazła to daj proszę znać.

Dobranoc Dziewczyny. Codziennie obiecuję sobie ze pójdę spać przed 22 i codziennie nie wychodzi :/

czesc dziewczyny
wpadlam se tylko przywitac, musze nadrobic zaleglosi i troche Was podoczytywac ;)

bylismy dzisiaj u pediatry, powiedziala,zebym pilnowala, zeby Kubuś sam nie chodzil, bo jak za wczesnie zacznie chodzic moga pojawic sie klopoty z nozkami, na razie chodzi trzymajac sie mebli, mam nadzieje ze nie zacznie sam zbyt szybko

wczoraj byla u nas tesciowa, powiedziala mojemu mezowi, ze zle dbam o kwiaty, bo jedne przesuszone , a inne nadmiernie nawodnione wrrrrrrrrr zabierzcie ją ode mnie!!!!!!!!!!!!!!!!

chcialam mu kupic jakas lekka spacerowke, zeby miec na wszelki wypadek w samochodzie, bylam w kilku komisach, ale jakos nic nie znalazlam

kolorowych snow babeczzzki

o czymś takim myslałam

ROWER ROWEREK TROJKOLOWY MILLY MILLY HIT LATA 2011 (1522556489) - Aukcje internetowe Allegro

oglądałam podobny w sklepie i mi się podobał, ale małego muszę przymierzyć :)

ja chciałam coś dla mniejszych dzieci coś w tym stylu Rowerek 3 w 1 SMART TRIKE de luxe CZERWONY (1528453876) - Aukcje internetowe Allegro, tylko cena trochę hmmm

edit: w sumie bardzo podobne te rowerki, w twoim są pasy, jeszcze mam czas żeby przemyśleć wszystko, chciałabym taki, zeby Łukasz mógł korzystać za miesiąc

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry