reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
hej,
nie będę oryginalna jak znów napiszę ze nocka nie przespana, Mały cały czas ma katar i kaszel, dzisiaj ten kaszel jest taki bardziej duszący, z noska mu wszystko spływa do buzi i przez to się dusi i już dwa razy zwymiotował :/ gorączki nie ma i nie wiem co robić, nie wiem czy iść z nim do lekarza bo jak tylko pomyslę jak znowu sie bedzie darł u lekarza to aż mi się nie chce ;/

co do rowerków to własnie jestem na etapie szukania i muszę coś wybrać bo chrzestna zadeklarowała się ze kupi na roczek

współczuj Wam bardzo. Jak gorączki nie ma to może go nie stresuj.

Mój Łukaszek zasnął więc wkońcu mogę sniadanko zjeść. Od kilku dnio znowu ma lęk separacyjny i nie mogę odejść od niego na chwilę bo zaraz płacz, mam nadzieję, ze mu szybko minie bo już czuję się lekko sterroryzowana :)

hej,
nie będę oryginalna jak znów napiszę ze nocka nie przespana, Mały cały czas ma katar i kaszel, dzisiaj ten kaszel jest taki bardziej duszący, z noska mu wszystko spływa do buzi i przez to się dusi i już dwa razy zwymiotował :/ gorączki nie ma i nie wiem co robić, nie wiem czy iść z nim do lekarza bo jak tylko pomyslę jak znowu sie bedzie darł u lekarza to aż mi się nie chce ;/

co do rowerków to własnie jestem na etapie szukania i muszę coś wybrać bo chrzestna zadeklarowała się ze kupi na roczek

Syropek i inhalacje:)
Pozwól mu duzo siedziec by spływało wszystko!!

Super dzieciaczki:tak:

hej,

współczuje nocki:-( dużo zdrówka dla Natanka
nie wiem jak ja przeżyje pierwsza chorobę mojego dziecka jak tak czytam o waszych przeżyciach:-(

Od kilku dnio znowu ma lęk separacyjny i nie mogę odejść od niego na chwilę bo zaraz płacz, mam nadzieję, ze mu szybko minie bo już czuję się lekko sterroryzowana :)

u mnie tak było jak nie nauczyła się porządnie raczkować, teraz wszędzie łazi za mną;-) nawet spokojnie do toalety nie mogę pójść:szok: czuje się jakbym miała własnego ochroniarza albo fana:cool::cool:

Super dzieciaczki:tak:

u mnie tak było jak nie nauczyła się porządnie raczkować, teraz wszędzie łazi za mną;-) nawet spokojnie do toalety nie mogę pójść:szok: czuje się jakbym miała własnego ochroniarza albo fana:cool::cool:

hehe
mój jeszcze słabo raczkuje, kilka kroczków zrobi jak chce dojść do zabawki, jak zabawka za daleko to już po nią nie pójdzie. Pewnie jak ruszy to też wszędzie za mną pójdzie.

hehe
mój jeszcze słabo raczkuje, kilka kroczków zrobi jak chce dojść do zabawki, jak zabawka za daleko to już po nią nie pójdzie. Pewnie jak ruszy to też wszędzie za mną pójdzie.

jeszcze parę dni i się od niego nie opędzisz:-D:-D
ale w sumie wole to, że za mną raczkuje niż siedzi w miejscu i skwierczy ze poszłam do drugiego pokoju;-)

reklama
Do góry