reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
agast-my też byliśmy u księdza bo za dwa tygodnie chrzest i tez o dziwo do nas mowi jak dziś nie macie to innym razem bo ja sama koperte wyciągnełam bo nic nie mówił tylko oczywiście swoja śpiewke odwalił żebym się o rozwód kościelny starała ale w sumie wizyta u księdza fajnie przebiegła

Mojej najstarszej dziś napuchł policzek cały od zęba miała tam zaczętete kanałowe musiała az jej rozciąc bo jakiś ropień się zrobił i oczywiście żeby to wyleczyć 600 pójdzie bleee tak się czeka i cieszy jak wychodzą a pużniej trzeba do dentysty latać i kupe kasy wnie ładować:no:

Lena wrócę jeszcze do tematu naszego chodzika. Nie wiem nadal jak Hani udaje się robić to Hello

Nie wpadłaś na to może? bo ja jestem normalnie tym poirytowana hehehehe

ewelinka Ty ile dajesz księdzu, bo my mamy 10 chrzest i nie wiem ile dać

kasiu masz super zdolnego chłopaka w domku, gratuluję Filipkowi:)))

moje dziecko zjadło dzisiaj 10 łyżeczek zupki ogórkowej huuuraaaa:)

Ostatnia edycja:
zaraz was podczytam jak mala zasnie, mam pytanie

Dzwonila tesciowa ze ma polpasca, a byli u nas w niedziele z wizyta, czy orientujecie sie w temacie jakie to zagrozenie dla nas lub Lili??

reklama
Kasiulka- jak byliśmy w weekend u mamy to też Jasiowi się udało to zrobic i stałam chyba z 15 minut przy tym chodziku za nic nie udało mi się to powtórzyc. Jak przywiozę chodzik w piątek do domu to będę go męczyła :)
Ewelinka- współczuję córci. Ja nie nawidzę dentysty. Jak słyszę ,że za drzwiami komuś wierci to zawsze chce uciekac.
KAsiu- a co będą jeszcze sprawdzac? Mam nadzieję ,żę to nic poważnego :(
Zyraffka- wielkie BRAWO!!!!!!!!!!!!! Dla Łukaszka. Siuper :)

Do góry