reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

czesc Mamusie kochane

jestem z Wami juz albo dopiero pol roku, ale uwielbiam tu byc i Was uwielbiam!!!

obiecalam sobie ze posprzatam w domu dzis jak tylko wroce z pracy, jest 19 a w domu nic nie ruszone, padam po calym tygodniu pracy!
wczoraj caly dzien nie widzialam Kubusia, rano zawiozlam go do rodziców, a jak wrocilam to juz bylo po 20 a juz spal, czulam sie wyrodna matka, ktora nie poswieca dziecku czasu , generalnie jakas smutaśna jestem dzisiaj

nie moge usunac tego zdjecia ze sw mikolajem, juz kilka razy probowalam i jakos mi si enie udaje, wiec sorki ze musicie patrzec na mikolaja jak juz swieta wielkanocne za pasem;)

cobra no tak, ona to znawczyni wszytskiego, padalam ze smiechu jak u nas w miescie zrobila wielkie haaalo w jeszburgerze, zal patrzec jak tych ludzi traktowala

perfecta przylaczam sie do pytania Kasiek o kojec bramkowy, bo z Kubusiem mamy urwanie głowy, ciagle trzeba go przynosic z roznych czesci domu, bo wszedzie wlazi, kiedys zostawilam drzwi do lazienki otwarte a Kuba stał przy sedesie i bawił sie kostka toaletowa!

Zyrafka makrela z ogórkiem i majonezem to musi być smaczne, ja do tej pory robilam tylko makrele z cebulka bez reszty dodatkow, ale teraz zrobie po Twojemu ;l)

Emalia super foty ;) a co to za konkurs gerbera, wygraliście cos? bo ja chyba nie na czasie jestem

rKoriande duzo duzo zdrowka dla Lilusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asnecja klementinka widac już brzuszek?????????????????? Ale zazdroszcze

a ile mamy ciężarówek wsrod czerwcówek? wciaz 3 czy kogos przegapciałam i jeszcze ktos dołaczyl

sciskam Was mocno mocno i zycze milusiego sobotniego wieczorku chorowitkom zdrowka a miesieczniakom dzisiejszym i wczorajszym sto lat!!!!!!

reklama
Witam Wieczorowa porą :)

Hefi - dajemy Basieńce przed każdym spaniem maść Dentinox N, ale widocznie to nie wystarcza :(

Koriander - życze szybkiego powrotu do zdrowia! My jeszcze nigdy nie dawalismy Baśce antybiotyku, ale to podobno raczej normalne ze kupki w czasie choroby są inne niz normalnie.

Emaila82 - no to Jasiu dorobił się swojej pierwszej bryki, jeszcze trzeba ja tylko odpicować ;););)

_avena_ - ze spankiem bez zmian :( wciaz masakra.... eh....

mama kubulki - my też Cie uwielbiamy :);)

A u mnie dzis bylo tak ze bez przerw spalam od 4:30 do 8, bo Mąż zajał się naszą Glizdą. Potem on poszedl spac a na 10 pojechalismy na basen.
Dzis nabasenie Baśce sie podobalo.
Zrobilam dzis pizze na obiad na zamowienie Teściewoj a jutro robie Barszcz Ukraiński i zawioze troche do rodziców bo chorzy.
Teraz czekam az wyschnie podłoga w lazience wiec mam chwile zeby Wam napisać.
Mąż od rana caly czas cos porabiał w garazu, wiec ja mam czas dopiero teraz.

I tym sposobem zrobil sie wieczor i znowu nocka przed nami :(
Oby do rana, dzien jest znośniejszy.
Pozdrawiam

A my właśnie wróciliśmy z Polą ze szpitala....Wymiotowała dziś chyba z 5 razy i po każdym zwymiotowaniu tak się krztusiła , dusiła...n ie mogła złapać oddechu....była cała czerwona...Myślałam że mi dziś serce ze strachu wyskoczy....Po którymś razie wyleciała jej taka mega flegma...gęsta jak diabli....do tego gorączka 38stopnii pokasływanie.....Oczywiście w szpitalu niewiele dziś się dowiedzieliśmy Osłuchał ją stwierdził że oskrzela i płuca czyste....na zbicie temperatury kazał ja rozebrać do naga i podać calpol.....No i nie kazał dziś dawać jej mleka....więc moje dziecko dziś zjadło ok 350 ml. mleka i pół słoiczka marchewki z ziemniaczkami....Pozostałe 2 butelki mleka i obiad zwymiotowała.....Podejrzewam że to ząbki po poprzednio też tak było...Wymiotowała po jedzeniu...ale dzis ta flegma była okropna...Ja bym tego za chiny nie przełknęła a co dopiero taki maluszek....Teraz już goraczka mniejsza....w zasadzie nie ma bo jest 36,9 i Polcia juz radośniejsza....Sorki że tylko o mnie ale głowa mi pęka...chyba ze stresu i głodu bo od rana nic nie jadłam.....
Zdrówka dla LIlianki!!!!!!!

witajcie ja dopiero teraz bo nie miałam kompletnie dziś czasu

najpierw moja mamuś do nas przyjechała więc nieco posiedziałyśmy i poplotkowałyśmy a potem ona została z dzieciakami a my z mężulem w tany....hihi taki mały rajd po sklepach sobie urządziliśmy, co ciekawe mój stwierdził że musi chyba mnie zacząć dokarmiać żebym całkiem nie znikła i tak co chwilkę jakieś ciasteczko, zapiekanka itp
dzionek szybko zleciał, teraz Musiak już śpi, Asiulę tatuś usypia a ja mam relax przed snem:-D

Klementinka chwal się nam tutaj maleństwem bo cudownie się czyta takie wieści, 1,7 cm toż to już całkiem duży człowieczek - niech rośnie zdrowo
chyba za bardzo nie daje o sobie jeszcze znać?
izia_tcz kochana nie znikaj, a jak potrzeba to smęć ile wlezie, od tego też tu jestesmy, a jak Michaś mam nadzieje że nic się nie wykluło więcej z tego kaszlu porannego
hefi ciesze sie że bateryjki na nowo podładowane, może trzeba tak częściej
Milka także nie znikaj, dobrze że jesteś z powrotem, a co u Was? mam nadzieję że nastroje nieco lepsze po ostatnich wydarzeniach
a lenka sie rano tylko przywitała i na tym koniec, korzysta pewnie z ostatnich chwil razem...
Emalia jaką ma super furę Jasieniek, a kierowca bardzo zadowolony jak widzę
Avena dobrze że i ty powracasz, a jaki fajny avatarek nowy
gratulujemy Igusi nowych ząbków
Koriander pewnie juz nie w porę ale my odstawialiśmy antybiotyk po tym jak pojawiła się biegunka dostał coś innego, a jak się Lilcia czuje?
Agast dużo zdrówka i dla Was,
kurcze coś się te choroby naszych maluchów strasznie trzymają, większość jak zaczyna to końca nie widać....
Aisa fajnie że tym razem Basi podobało się na basenie, czyli tamto że sie bała to był jakiś jednorazowy wybryk, spokojnej i przespanej nocki życzę
Agi78 matko Was tez jakies paskudy dopadły mam nadzieję że nie i to faktycznie tylko od ząbków, spokojnej nocki choć pewnie Ty to niewiele pośpisz, kochana to zmykaj szybciutko coś zjeść

zyrafka a co ty nas tak w niepewności trzymasz, pisz szybciutko co i jak..:)

a gdzie ewela? znowu gdzieś znikła
Perfecta a Ty jak po zakupach?

Ostatnia edycja:
czesc Mamusie kochane

jestem z Wami juz albo dopiero pol roku, ale uwielbiam tu byc i Was uwielbiam!!!

obiecalam sobie ze posprzatam w domu dzis jak tylko wroce z pracy, jest 19 a w domu nic nie ruszone, padam po calym tygodniu pracy!
wczoraj caly dzien nie widzialam Kubusia, rano zawiozlam go do rodziców, a jak wrocilam to juz bylo po 20 a juz spal, czulam sie wyrodna matka, ktora nie poswieca dziecku czasu , generalnie jakas smutaśna jestem dzisiaj

nie moge usunac tego zdjecia ze sw mikolajem, juz kilka razy probowalam i jakos mi si enie udaje, wiec sorki ze musicie patrzec na mikolaja jak juz swieta wielkanocne za pasem;)

cobra no tak, ona to znawczyni wszytskiego, padalam ze smiechu jak u nas w miescie zrobila wielkie haaalo w jeszburgerze, zal patrzec jak tych ludzi traktowala

perfecta przylaczam sie do pytania Kasiek o kojec bramkowy, bo z Kubusiem mamy urwanie głowy, ciagle trzeba go przynosic z roznych czesci domu, bo wszedzie wlazi, kiedys zostawilam drzwi do lazienki otwarte a Kuba stał przy sedesie i bawił sie kostka toaletowa!

Zyrafka makrela z ogórkiem i majonezem to musi być smaczne, ja do tej pory robilam tylko makrele z cebulka bez reszty dodatkow, ale teraz zrobie po Twojemu ;l)

Emalia super foty ;) a co to za konkurs gerbera, wygraliście cos? bo ja chyba nie na czasie jestem

rKoriande duzo duzo zdrowka dla Lilusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asnecja klementinka widac już brzuszek?????????????????? Ale zazdroszcze

a ile mamy ciężarówek wsrod czerwcówek? wciaz 3 czy kogos przegapciałam i jeszcze ktos dołaczyl

sciskam Was mocno mocno i zycze milusiego sobotniego wieczorku chorowitkom zdrowka a miesieczniakom dzisiejszym i wczorajszym sto lat!!!!!!
zamkneli potem ta restauracje u was i kare dostali jak cholera;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasiulka - śliczna Królewna. Jak rehabilitacja?

Szczerze to bez sensu tam chodzę, no ale lekarka zapisała 10 wizyt to chodzimy. Hania do wszystkiego dochodzi sama w swoim własnym wolniejszym tempie. Więc się nie martwię. Wiecie, Hania ma 9 miesięcy i dopiero od tygodnia polubiła spanie na brzuszku. Nigdy na brzuszku nie spała... ;-)

Zdrówka dla Poli. Oby to rzeczywiscie byly ząbki! DObrej nocy!
Ja juz tez zwijam sie spac....
Mąż miał nakarmić Basie a ja chcialam sprzątac no i nie dopilnowałam i masz babo placek. Dał Basi wiecej kaszki niz zwykle i teraz nie mam pojecia kiedy Ona bedzie glodna? Czy w ogole bedzie jeszcze jadła przed spaniem....
Dobranoc.

Agi - współczuję przeżyć... zdrówka dla Poluni!!!

Kasiulka
- ja też wychodzę z takiego założenia, my chodziliśmy na rehabilitacje która kompletnie nic nie dała, ale chodziliśmy dla świętego spokoju i też właśnie 10 dni... po wizycie kontrolnej chciała żebyśmy chodzili kolejne 10 ale nie poszliśmy bo wydawało nam się nie potrzebne, i jest dobrze!!! młody już praktycznie chodzi więc nic mu nie jest! a Hania to malutki leniuszek i to wszystko! ;)

izatcz- dużo zdrówka dla Małego, oby go nie rozłożyło!

emalia- świetne fotki w aucie, super, Jasiu zadowolony:))

avena- szkoda, ze w pracy nieciekawie:(((gratuluję zębolków Igusi

koriander jak sytuacja??? kupki opanowane?

anik- cieszę się ze wszyscy wrócili do zdrowia:))

agast co się uwas dzieje, matko kochana, współczuję bardzo!! mam nadzieję, ze was ominie!

mama kubulki musisz suwaczek jeszcze raz wgrać to zdjęcie zniknie

agi- cóż to się z moją kochaną synową dzieje, biedactwo malutkie!Duuużo buziaczków dla Was, mam nadzieję, ze już będzie wszystko dobrze!!

eagle- bo Cię ten mąż do reszty rozpieści, hehe z zazdrości tak mówię, super, ze tak pięknie spędziłaś dzień. Napisałam na zamkniętym:))

A ja jestem cała w skowronkach :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry