Cześć mamusie!!
Łooo ponad tydzień mnie nie było ostatnio zalatana jestem, w pracy lipa:-(chyba przyjdzie mi zmienić tylko ciekawe na jaką. Igusi przybyło znowu ząbków, tym razem u góry i włoski jej wreszcie zaczęły troszkę rosnąć:-) Małą śpi więc mam chwilę na bb, a sprzątać miałam, hihihi
Emalia - super Jasiek w furze:-) Ja też ostatnio myślałam kiedy mojego dzikuska będę mogła przewieźć w takim autku i chyba następnym razem spróbuję jak będę na zakupach.
Koriander - buuuu mam nadzieję że u Was już lepiej i Lilusia czuje się dobrze
aisa - jak tam spanko u Was dzisiaj?
Kasiulka - śliczna Królewna. Jak rehabilitacja?
olavip - ale masz śmieszkę kochaną
Zyrafka - fajny pomysł na tą pastę z tuńczykim, muszę wypróbować. Ja zawsze robię z makreli np dodaję cebulkę i ogórka kiszonego, trochę majonezu i musztardy...pychota;-)
Asnecja - gratki!!!! Wooowwww już 14 tydzień
Kasiaj - wrrrrrr z tymi lekarzami to masakra. Dużo zdrówka dla Fifiego
Łooo ponad tydzień mnie nie było ostatnio zalatana jestem, w pracy lipa:-(chyba przyjdzie mi zmienić tylko ciekawe na jaką. Igusi przybyło znowu ząbków, tym razem u góry i włoski jej wreszcie zaczęły troszkę rosnąć:-) Małą śpi więc mam chwilę na bb, a sprzątać miałam, hihihi
Emalia - super Jasiek w furze:-) Ja też ostatnio myślałam kiedy mojego dzikuska będę mogła przewieźć w takim autku i chyba następnym razem spróbuję jak będę na zakupach.
Koriander - buuuu mam nadzieję że u Was już lepiej i Lilusia czuje się dobrze
aisa - jak tam spanko u Was dzisiaj?
Kasiulka - śliczna Królewna. Jak rehabilitacja?
olavip - ale masz śmieszkę kochaną
Zyrafka - fajny pomysł na tą pastę z tuńczykim, muszę wypróbować. Ja zawsze robię z makreli np dodaję cebulkę i ogórka kiszonego, trochę majonezu i musztardy...pychota;-)
Asnecja - gratki!!!! Wooowwww już 14 tydzień
Kasiaj - wrrrrrr z tymi lekarzami to masakra. Dużo zdrówka dla Fifiego
Ostatnia edycja: