reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Cześć mamusie!!
Łooo ponad tydzień mnie nie było:zawstydzona/y: ostatnio zalatana jestem, w pracy lipa:-(chyba przyjdzie mi zmienić tylko ciekawe na jaką. Igusi przybyło znowu ząbków, tym razem u góry i włoski jej wreszcie zaczęły troszkę rosnąć:-) Małą śpi więc mam chwilę na bb, a sprzątać miałam, hihihi:-D

Emalia - super Jasiek w furze:-) Ja też ostatnio myślałam kiedy mojego dzikuska będę mogła przewieźć w takim autku i chyba następnym razem spróbuję jak będę na zakupach.

Koriander - buuuu mam nadzieję że u Was już lepiej i Lilusia czuje się dobrze:tak:

aisa - jak tam spanko u Was dzisiaj?

Kasiulka - śliczna Królewna. Jak rehabilitacja?

olavip - ale masz śmieszkę kochaną

Zyrafka - fajny pomysł na tą pastę z tuńczykim, muszę wypróbować. Ja zawsze robię z makreli np dodaję cebulkę i ogórka kiszonego, trochę majonezu i musztardy...pychota;-)

Asnecja - gratki!!!! Wooowwww już 14 tydzień

Kasiaj - wrrrrrr z tymi lekarzami to masakra. Dużo zdrówka dla Fifiego

Ostatnia edycja:
reklama
katarzynajanicka-my w szpitalu też miałyśmy pulmicort i berodual i osobno sole ale jak chciałam żeby mi przepisała do domu to nie chciała bo pulmicort nie jest taki obojętny bo zawiera sterydy i w domu kazała tylko sole a jak bedzie kaszel to do lekarza

Witajcie, u nas wkońcu nastąpilo pożegnanie z chorobami:) wkoncu... Oskar wrócił do pełni sił i formy- czyli broi na maksa:)Ulubiona ostatnio zabawa to zwiedzanie domu na dwóch nóżkach - tylko mamy ręcę do trzymania są potrezbne

DZIEWCZYNY U KTORYCH PO ANTYBIOTYKU WYSTAPILO ROZWOLNIENIE: CZY PRZERYWALYSCIE ANTYBIOTYK CZY DAWALYSCIE DALEJ? mamy wodniste kupki co pol godziny ... :baffled:

ja dawałam dalej, a masz coś osłonowego na brzuszek?

Koriander - Kochana ja nie mam pojęcia ale pamiętam jak któraś z cioć z bb pisła - chyba KasiaJ - że dziecko dostało rozwolnienia i od razu antybityk zmienili. Kochana jak masz mozliwość to zadzwoń do doktora. Ja bym zmieniła antybiotyk na Twoim meijscu. Kochana podawaj jej duzo picia- Ściskam WAS NAJMOCNIEJ JAK UMIEM!!!! A UMIEM PORZĄDNIE BO JA KAWAŁ BABY JESTEM:) WIĘC LICZY SIĘ PODWÓJNIE!

Koriander-po antybiotyku kupy mogą być luźniejsze, a jeśli są wodniste to trzeba zmienić..

Emalia- ale Jaś fajnie w tym autku wygląda:) No i zakupy super!!

U nas po ospach i przeziębieniach przyszedł czas na grypę żołądkową. Na razie ma Hanka- wymiotowała od 5.30 teraz ma rozwolnienie. Jagoda niby na to szczepiona ale to wcale nie znaczy ze nie zachoruje... Masakra. Od 6 lutego bez przerwy ktoras chora!!!!!!!!!!!!!

koriander - jedyne co to mogę przytulić bo nie wiem nic na ten temat :/ tzn jedyne co wiem to to że trzeba podawać dużo picia. Może zadzwoń do lekarza albo na ostry dyżur. Bidula się nacierpi...
A my po spacerku i zakupach :) Pogoda niby nie fajna ale nie pada więc szkoda siedzieć w domu.

ja jestem wtrakcie podawania małemu Augmentinu, i tez ma biegunkę. Lekarka zaleciła kontynuowac antybioty+smecta lub calcium carbonicum 3x1 tabl., tylko maly nie ma ochoty na zadne wiecej eksperymenty farmakologiczne.
koriander trzymajcie sie

emalia - super kierowca
koriander - mam nadzieję, że szybko przepędzicie to choróbsko... Jagoda nigdy nie miała biegunki nawet przy antybiotyku, więc niestety nie pomogę.:(

a ja dzisiaj w dobrym humorze. kupiłam sobie spodnie bez problemu, mimo że do chudzin to ja się na pewno nie zaliczam:p
moja Żabka też ok. byłyśmy na spacerku, a teraz właśnie chodzi sobie od kanapy do fotela i z powrotem:p

reklama
Do góry