Agi78
Nasze Cudeńko!!!
na razie temp. 37,5 -37,7.....w domu mam tylko nurofen dla dzieci...i czopki glicerynowe.....Moge jej to podać w razie W mimo że wcześniej dostała calpol????????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ahahahahahaZajrzalam jeszcze zobaczyc czy Agi cos pisala o Polusi, kochana nie denerwuj sie, goraczka to zawsze reakcja obronna organizmu, kontrolujcie caly czas i jesli czujesz ze cos nie tak to sie nie wahaj i jedz, my wytrzymalismy trzy dni z wysoka goraczka ale nikomu tego nie polecam, i jak widzisz jednak byla u nas infekcja dopiero sczegolowe badania wykryly, nie wszystko widac po dziecku!!! Przytulam, daj znac chocby smskiem co i jak :--(
gosiu, szalona, maz sie przestraszyl i uciekl do kuchni przez ten filmik
Perfectiu ja juz ledwo dycham plissss zejdz ze mnie :-):-) (przytulam tez dzieki dzieki DZIEKI!)
emalia doszukalam zdjec Jasia, waaaauw ale super!