reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziekuje za rady, kupki sa rzadkie, na razie zostajemy przy tym antybiotyku bo to normalna reakcja, jesli sie nasili to zmienimy. Dodatkowo fakt ze Lila praktycznie na cycu jest teraz od kilku dni, a wowczas kupki sa jak same pamietacie - rzadkie :)

Agi kochana przytulam...okropne sa takie wymioty tez to przechodzilam, ale sie Polusia musiala nameczyc, i mama rowniez..trzymajcie sie cieplutko kochane!!! Daj znac jak noc minela!
zyraffka oj ide natychmiast przeczytac co za skowronki ci za koszule wpadly:-p
eagle fajne takie rozpieszczanie:-), a pochwal sie co kupilas?

Perfecta - ŁER AR JU, I NID JU TO TEL MI SOMTING! ŁER DYD JU BAJ KOJEC FOR JASIU??????????
Kasiek wiem ze ci to na nic, ale tutaj drewniane kojce z drugiej reki na aukcji kosztuja ok 10-15 euro. Ale troche mniejsze niz Perfecta miala, my mamy ok 110x110cm (jest super bo na szczebelkach Lila sie szybko nauczyla podciagac :))

Czerwcowe Cioteczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AJ LOW JU OL!!!!!

Zaraz postaram się po odpisywać:) Normalnie cały dzień w biegu i nie mialam czasu nawet pocztac dokładnie a tutaj wywoływana jestem :) to takie miłe !!!!!

Emalia - jaki Jasio zadowolony, a co ty mama myślałaś, że on za mały na prowadzenie, jak on już chodzi to dla niego prowadzenie samochodu to pestka!:-D:-D

koriander - życzę spokojniejszej dziś nocki! Buziaki

zyrraffka - gratki, nie dziwię się, ze cie skowronki obsiadły:)

avena - czyli jednak w pracy nie polepszyło się:-( a ile Igula ma już ząbków!

Agi - współczuje przeżyć:no: dużo zdrówka dla Polci!

a na dobranoc filmik:)

[video=youtube;HZoLaMGkw_U]http://www.youtube.com/watch?v=HZoLaMGkw_U&feature=player_embedded[/video]

Polcia znów ma temp. 39,2....podaliśmy calpol i zasnęła....jak temp. nie spadnie to chyb jedziemy do szpitala....Ja już panikuję

reklama
Ufff ponadrabiać "trza"
Kasiek, Mamusiu Kubusiusia:p - Kochane Ja wylicytowałam za 255 złotych kojec o taki
DUŻY KOJEC 8 ELEMENTOW BRAMKA SKLADANY BABYMAXI (1407944567) - Aukcje internetowe Allegro
Ten facet ma na kup teraz ale i licytacje , bardziej się opłaca licytować bo ja jak dobrze pamiętam z 90 złotych zaoszczędziłam!
Agi - KOCHANA PRZYTULAM CIEBIE I POLCIE MOCNO!!!! TRZYMAM KCIUKI BY NIE WRÓCIŁA ANI GORĄCZKA ANI WYMIOTY. BIDULECZKO KOCHANA TRZYMAJ SIĘ I ZJEDZ COŚ!!!!!! A POLUSI SLICZNIUSI ZDRÓWKA ŻYCZĘ !!!!
Agast - Kochana nawet nie wiesz jak ja bardzo Ci życzę żeby te choróbska się od tych Twoich Księżniczek odczepiły!!!! Zdrówka dla nich !!!! A Ty trzymaj się SUPER MAMUNIU!!!!
Emalia- zakupy super a Jasiek jaki Kubica no no!:)
Mama kubulki- Wow to rzeczywiście wszedobylski :)
Eagle - Kochana Superaśnego tego mężulka masz !!!! Gratuluję!!!! Fajnie że tak sobie wyskoczyliscie i spędziliscie czas we dwoje tylko:)! :* Ja dzisiaj na zakupkach nie byłam bo od rana zdjęcia do aukcji robię i kuchnie przed świętami postanowiłam wyczyściochać :)
Kasiulka - Na zamkniętym własnie pisałam że ja mam własne zdanie na temat postpów dzieci , że każde sobie samo decyduje kiedy co ma zacząć robić i że rehabilitacja chyba za bardzo w tym nie pomaga. Co innego jak my na samym początku mielismy asymetrię! Co do spania na brzuszku , mój Jaś z ponad miesiąc czy nawet już dwa tak spi i pierwsze killka dni to prawie nie spałam! :):):) bo się bałam. Teraz od tygodnia zacżał się wiercić , raz na brzuchu , raz na plecy , raz na boku raz głową w nogach:) W sensie że się jakoś tam w nocy obrócił... Budze się i patrze a ja widzę nogi... Jakież byłoo moje zdziwienie:)
skowronkowa Zyrafffffkooo - NAWET NIE WIESZ JAK JA SIĘ CIESZĘ Z TYCH TWOICH SKOWRONKOWYCH WIEŚCI!!!!!!!!!
cO DO POLĘDWICZEK ZARAZ CI SKLECĘ PRZEPIS WZOROWANY NA TYM CO JA DZISIAJ UPICHCIŁAM - POPROSTU PRZEPYCHOTA ALE TO JAK POZWOLISZ JAK JUŻ WSZYSTKIM POODPISUJĘ:) :*
Kolenderko- Kochana prawda z tymi kupkami na cycolu!!! Oby juz tylko ku lepszemu szło to wszystko!!!! Wyścikam Was jeszcze raz A CO MI TAM!!!!
KasiaJ - Jak Fifolek???? Dalej apetycik dopisuje??:) Mam nadziję że tak Buziaki dla Was!!!
Gosiu- Filmik super!!!
Avenka - Kochana zyczę poprawy w życiu zawodowym I pisz mi tutaj bo tęsko nam za Tobą!!!!!
Oj Agi - doczytałam - Kochana trzymaj się !!!!! Może lepszy byłby jakiś paracetamol cy cóś co dziewczyny pisąły że pomaga ! Mam nadzieję że spadnie i nie będzie potrzeby jechać Sciskam!!!!!!!!!

Ufff troszke się udało! Ja dzisiaj w locie od 7 rano. Najpierw zdjęcia póżniej kuchnia!
Zrobiłam mega dobry obiadek Zaraz napisze jaki bo musze na chwilke odejść odkompa
aaaaaaaaaaaaaaaa
DOSTAŁAM DZISIAJ PIĘKNE KWIATY RANO OD MOJEGO KOCHANEGO MAŁŻONKA!!!!!
BEZ OKAZJII!

Do góry