Ufff ponadrabiać "trza"
Kasiek, Mamusiu Kubusiusia - Kochane Ja wylicytowałam za 255 złotych kojec o taki
DUŻY KOJEC 8 ELEMENTOW BRAMKA SKLADANY BABYMAXI (1407944567) - Aukcje internetowe Allegro
Ten facet ma na kup teraz ale i licytacje , bardziej się opłaca licytować bo ja jak dobrze pamiętam z 90 złotych zaoszczędziłam!
Agi - KOCHANA PRZYTULAM CIEBIE I POLCIE MOCNO!!!! TRZYMAM KCIUKI BY NIE WRÓCIŁA ANI GORĄCZKA ANI WYMIOTY. BIDULECZKO KOCHANA TRZYMAJ SIĘ I
ZJEDZ COŚ!!!!!! A POLUSI SLICZNIUSI ZDRÓWKA ŻYCZĘ !!!!
Agast - Kochana nawet nie wiesz jak ja bardzo Ci życzę żeby te choróbska się od tych Twoich Księżniczek odczepiły!!!! Zdrówka dla nich !!!! A Ty trzymaj się SUPER MAMUNIU!!!!
Emalia- zakupy super a Jasiek jaki Kubica no no!
Mama kubulki- Wow to rzeczywiście wszedobylski
Eagle - Kochana Superaśnego tego mężulka masz !!!! Gratuluję!!!! Fajnie że tak sobie wyskoczyliscie i spędziliscie czas we dwoje tylko
! :* Ja dzisiaj na zakupkach nie byłam bo od rana zdjęcia do aukcji robię i kuchnie przed świętami postanowiłam wyczyściochać
Kasiulka - Na zamkniętym własnie pisałam że ja mam własne zdanie na temat postpów dzieci , że każde sobie samo decyduje kiedy co ma zacząć robić i że rehabilitacja chyba za bardzo w tym nie pomaga. Co innego jak my na samym początku mielismy asymetrię! Co do spania na brzuszku , mój Jaś z ponad miesiąc czy nawet już dwa tak spi i pierwsze killka dni to prawie nie spałam!
bo się bałam. Teraz od tygodnia zacżał się wiercić , raz na brzuchu , raz na plecy , raz na boku raz głową w nogach
W sensie że się jakoś tam w nocy obrócił... Budze się i patrze a ja widzę nogi... Jakież byłoo moje zdziwienie
skowronkowa
Zyrafffffkooo - NAWET NIE WIESZ JAK JA SIĘ CIESZĘ Z TYCH TWOICH SKOWRONKOWYCH WIEŚCI!!!!!!!!!
cO DO POLĘDWICZEK ZARAZ CI SKLECĘ PRZEPIS WZOROWANY NA TYM CO JA DZISIAJ UPICHCIŁAM - POPROSTU PRZEPYCHOTA ALE TO JAK POZWOLISZ JAK JUŻ WSZYSTKIM POODPISUJĘ
:*
Kolenderko- Kochana prawda z tymi kupkami na cycolu!!! Oby juz tylko ku lepszemu szło to wszystko!!!! Wyścikam Was jeszcze raz A CO MI TAM!!!!
KasiaJ - Jak Fifolek???? Dalej apetycik dopisuje??
Mam nadziję że tak Buziaki dla Was!!!
Gosiu- Filmik super!!!
Avenka - Kochana zyczę poprawy w życiu zawodowym I pisz mi tutaj bo tęsko nam za Tobą!!!!!
Oj
Agi - doczytałam - Kochana trzymaj się !!!!! Może lepszy byłby jakiś paracetamol cy cóś co dziewczyny pisąły że pomaga ! Mam nadzieję że spadnie i nie będzie potrzeby jechać Sciskam!!!!!!!!!
Ufff troszke się udało! Ja dzisiaj w locie od 7 rano. Najpierw zdjęcia póżniej kuchnia!
Zrobiłam mega dobry obiadek Zaraz napisze jaki bo musze na chwilke odejść odkompa
aaaaaaaaaaaaaaaa
DOSTAŁAM DZISIAJ PIĘKNE KWIATY RANO OD MOJEGO KOCHANEGO MAŁŻONKA!!!!!
BEZ OKAZJII!