reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Perfecta jak pupcia malucha?
Czytam Was, trochę cięzko mi poki co zapamiętac, co która z Was pisze, ale jestem mam nadzieję na dobrej drodze.
Zyrafko - moj mały tez ma katar straszliwy juz piąty chyba dzień ( zaraził się od mojej starszej córci) oczyszczam nosek ale nie aspiratorem a zwykła pieluszką tetrową ( i tak jest płacz niesamowity) i robię inhalacje z soli fizjologicznej + Cebion+ clemastinum w syropie. powodzenia

reklama
koriander - ciasto daktylowe? bardzo słodkie? miłej niedzieli :)
Lena - współczuję mózgobólu, może po porannej kawusi przejdzie, albo po spacerku?

beda tosty z wedzonym lososiem i sosem wasabi a potem ciasto daktylowe i jedziemy dalej do szwagra :)
tylko nie wasabi ;/ nawet w sushi tego nie chcialam jesc;p kiedys widzialam jak na restauracji klient nie wiedzial co to jest,i zjadl jakby jadl smietane:)) momentalnie krzyk,czerwone oczy, i duuzo picia:D

czesc Wam:D

Witajcie;)
Czas na pitu-pitu:)
Ale u mnie dzisiaj piekna pogoda:)

Witaj. 15 km dalej też jest śliczna, słoneczna pogoda, a temp na plusiku :-D

beda tosty z wedzonym lososiem i sosem wasabi a potem ciasto daktylowe i jedziemy dalej do szwagra :)

Ale frykasy. Hmmmm...:-)

tylko nie wasabi ;/ nawet w sushi tego nie chcialam jesc;p kiedys widzialam jak na restauracji klient nie wiedzial co to jest,i zjadl jakby jadl smietane:)) momentalnie krzyk,czerwone oczy, i duuzo picia:D

Dobre, usmiałam się po pachy:-D

czesc Wam:D

Koniczynka- zdróweczka

A my wczoraj byliśmy na parapetówce a Jaś u babci. Niestety nie posiedzieliśmy zbyt długo, bo bolał mnie brzuch i nie wiem czy jakiegoś wirusa nie złapałam. Strasznie duzo mam gazu w brzuszku i nie wiem co zrobic. Męcze sie.
Miłego dzionka

Witaj. 15 km dalej też jest śliczna, słoneczna pogoda, a temp na plusiku :-D

Ale frykasy. Hmmmm...:-)

Koniczynka- zdróweczka

A my wczoraj byliśmy na parapetówce a Jaś u babci. Niestety nie posiedzieliśmy zbyt długo, bo bolał mnie brzuch i nie wiem czy jakiegoś wirusa nie złapałam. Strasznie duzo mam gazu w brzuszku i nie wiem co zrobic. Męcze sie.
Miłego dzionka

Pierdnij sobie;)

Jak bym tego nie robiła to by mi dawno tyłek rozerwało a brzuch pękł by jak balon.
Teraz zrobiłam sobie miętkę , ale nic mi nie przechodzi. Niedługo sama zaczne stosowac coś na odparzenia.
A co to się Zdecuś nie odzywa? I Migi, Caro. Halo!!!! Wzywam was do raportu!!!

reklama
Ja tylko wpadłam powiedzieć...Dziń Dobry...i zaraz zmykamy na kawusię....
Wszystkim walczącym z bólem głowy polecam spacer...mnie troszkę bolała w kościele ale po mszy poszliśmy na krótki spacer i przeszło!!!!
emalia - wiesz co mi pomaga na "taką" dolegliwość!!!! Szklaneczka ciepłej świeżo przegotowanej wody!!!!!
koriander - ależ pyszności!!!!Udanego rodzinnego spotkania...
Miłej niedzieli!!!

Ostatnia edycja:
Do góry