Kasiek1983
Fanka BB :)
Milutkich snów! ja już padam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do tej pory się nie wtrącałam ale dzisiaj mam chyba jakiś emocjonalny dzień wiec....
Magda sęk w tym, że Ty nie odpisujesz normalnie.
Nie wiem czemu nie chcesz zauważyć tego, że nie jesteś na tym wątku mile widzianą osobą i ze większość dziewczyn nie chce ani czytać tego co piszesz ani odpisywać na to co piszesz.
I wiesz ja jestem na tym forum już sporo czasu i właśnie na tym jak to napisałaś pitu-pitu polega jego funkcjonowanie.
Tworzy się pewna społeczność, jakaś zażyłość miedzy ludźmi, tworzą się nawet przyjaźnie tak jak właśnie tutaj jest. Tym czasem Ty wpadasz nie chciana co jakiś czas i sprawiasz, ze nawet taka osoba jak ja, która udziela się rzadko czuje się przykro czytając co a właściwie w jaki sposób piszesz.
Po co to robisz? Mam wrażenie że sprawia Ci to przyjemność,że Twoje słowa wywołują "dyskusje", sprawią komuś przykrość a wtedy Ty możesz popatrzeć ile dziewczyn stanie w obronie urażonej przez Ciebie osoby.
Ja wiem, że jest to otwarte forum, że w tym kraju panuje wolność słowa i każdy może wypowiedzieć swoje zdanie ale skoro prosisz sama o czytanie ze zrozumieniem to zacznij najpierw od siebie.Skoro dziewczyny jasno,wyraźnie, krótko i zwięźle piszą ze nie chcą zebyś sie tu udzielała to czemu tego nie rozumiesz i na przekór wszystkim i chyba też złośliwie nadal piszesz?
Daj wiec już spokój i naprawde jeśli dziewczyny Cię tu nie chcą i nie maja ochoty z Tobą korespondować to przestań się tu udzielać.
Na forum jest dużo innych wątków na których możesz wyrazić swoje zdanie i opinie na dany temat,że nie musisz robić tu zamętu.
I uwież mi wcale nie trzeba w takiej sytuacji biec na skargę na Ciebie do administracji, bo admini sami czuwają na bierząco nad tym co tu się dzieje. Wątpie żeby administracja czekała z zareagowaniem na Twoje zachowanie, Twoje docinki i złośliwości do momentu aż wszystkie dziewczyny piszące tutaj włączą "ignora" na Twoja osobę.
Przecież ja nie każę ci czytać moich postów!!! Nie chcesz to nie czytaj. Założę się że jest sto innych dziewczyn które przychodzą na forum poszukując konkretnych informacji i moje rady im posłużyły. A że jakieś sfrustrowane mamy oświadczają, że nie chcą mnie czytać to jest tylko i wyłącznie ich problem
Przeczytaj sobie moje wcześniejsze posty i wskaż miejsce w którym kogokolwiek obrażałam lub byłam złośliwa.
Jeśli admini na bieżąco reagują na to co się tu dzieje to chyba w pierwszej kolejności powinni wyrzucić stąd osoby które używają wulgaryzmów, przekręcają w niewybredny sposób nazwy użytkowników forum i obrażają innych. Ja tylko się broniłam. Jeśli będę miała ochotę to będę pisała na tym forum,choćby dlatego żeby pokazać, że póki co żadna z was nie decyduje kto na publicznym wątku ma, a kto nie ma prawa się wypowiadać.
;-);-);-) Dobranoc:-)hehe
dobranoc ;-)
No tak Ty jesteś tu najbiedniejsza i najbardziej pokrzywdzona.
I jak widać jednak złośliwa.