reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Do tej pory się nie wtrącałam ale dzisiaj mam chyba jakiś emocjonalny dzień wiec....

Magda sęk w tym, że Ty nie odpisujesz normalnie.
Nie wiem czemu nie chcesz zauważyć tego, że nie jesteś na tym wątku mile widzianą osobą i ze większość dziewczyn nie chce ani czytać tego co piszesz ani odpisywać na to co piszesz.
I wiesz ja jestem na tym forum już sporo czasu i właśnie na tym jak to napisałaś pitu-pitu polega jego funkcjonowanie.
Tworzy się pewna społeczność, jakaś zażyłość miedzy ludźmi, tworzą się nawet przyjaźnie tak jak właśnie tutaj jest. Tym czasem Ty wpadasz nie chciana co jakiś czas i sprawiasz, ze nawet taka osoba jak ja, która udziela się rzadko czuje się przykro czytając co a właściwie w jaki sposób piszesz.
Po co to robisz? Mam wrażenie że sprawia Ci to przyjemność,że Twoje słowa wywołują "dyskusje", sprawią komuś przykrość a wtedy Ty możesz popatrzeć ile dziewczyn stanie w obronie urażonej przez Ciebie osoby.
Ja wiem, że jest to otwarte forum, że w tym kraju panuje wolność słowa i każdy może wypowiedzieć swoje zdanie ale skoro prosisz sama o czytanie ze zrozumieniem to zacznij najpierw od siebie.Skoro dziewczyny jasno,wyraźnie, krótko i zwięźle piszą ze nie chcą zebyś sie tu udzielała to czemu tego nie rozumiesz i na przekór wszystkim i chyba też złośliwie nadal piszesz?
Daj wiec już spokój i naprawde jeśli dziewczyny Cię tu nie chcą i nie maja ochoty z Tobą korespondować to przestań się tu udzielać.
Na forum jest dużo innych wątków na których możesz wyrazić swoje zdanie i opinie na dany temat,że nie musisz robić tu zamętu.
I uwież mi wcale nie trzeba w takiej sytuacji biec na skargę na Ciebie do administracji, bo admini sami czuwają na bierząco nad tym co tu się dzieje. Wątpie żeby administracja czekała z zareagowaniem na Twoje zachowanie, Twoje docinki i złośliwości do momentu aż wszystkie dziewczyny piszące tutaj włączą "ignora" na Twoja osobę.

Przecież ja nie każę ci czytać moich postów!!! Nie chcesz to nie czytaj. Założę się że jest sto innych dziewczyn które przychodzą na forum poszukując konkretnych informacji i moje rady im posłużyły. A że jakieś sfrustrowane mamy oświadczają, że nie chcą mnie czytać to jest tylko i wyłącznie ich problem :)
Przeczytaj sobie moje wcześniejsze posty i wskaż miejsce w którym kogokolwiek obrażałam lub byłam złośliwa.
Jeśli admini na bieżąco reagują na to co się tu dzieje to chyba w pierwszej kolejności powinni wyrzucić stąd osoby które używają wulgaryzmów, przekręcają w niewybredny sposób nazwy użytkowników forum i obrażają innych. Ja tylko się broniłam. Jeśli będę miała ochotę to będę pisała na tym forum,choćby dlatego żeby pokazać, że póki co żadna z was nie decyduje kto na publicznym wątku ma, a kto nie ma prawa się wypowiadać.

Przecież ja nie każę ci czytać moich postów!!! Nie chcesz to nie czytaj. Założę się że jest sto innych dziewczyn które przychodzą na forum poszukując konkretnych informacji i moje rady im posłużyły. A że jakieś sfrustrowane mamy oświadczają, że nie chcą mnie czytać to jest tylko i wyłącznie ich problem :)
Przeczytaj sobie moje wcześniejsze posty i wskaż miejsce w którym kogokolwiek obrażałam lub byłam złośliwa.
Jeśli admini na bieżąco reagują na to co się tu dzieje to chyba w pierwszej kolejności powinni wyrzucić stąd osoby które używają wulgaryzmów, przekręcają w niewybredny sposób nazwy użytkowników forum i obrażają innych. Ja tylko się broniłam. Jeśli będę miała ochotę to będę pisała na tym forum,choćby dlatego żeby pokazać, że póki co żadna z was nie decyduje kto na publicznym wątku ma, a kto nie ma prawa się wypowiadać.

No tak Ty jesteś tu najbiedniejsza i najbardziej pokrzywdzona.
I jak widać jednak złośliwa.

No tak Ty jesteś tu najbiedniejsza i najbardziej pokrzywdzona.
I jak widać jednak złośliwa.

Jak ktoś mnie bez powodu obraża to owszem jestem złośliwa, ale złośliwość jest cechą ludzi inteligentnych. Niektórzy tutaj jednak nie potrafią wypowiedzieć się w inny sposób tylko obrzucając innych niewybrednymi epitetami, a jak widać większości tutaj takie zachowanie imponuje (no comments). Poza tym nie mam zamiaru należeć do takiego kółka wzajemnej adoracji :)

I to jest ostatni mój post w temacie złośliwości i niezłośliwości bo przyszłam tu dyskutować o dzieciach a nie kłócić się kto z kim i komu robi dobrze.

Ostatnia edycja:
Wiesz ale wydaje mi się że jeśli ktoś mówi że jest inteligentny to raczej niestety inteligencją nie grzeszy !A jeśli piszesz że złośliwość jest cechą takich ludzi to się grubo mylisz bo człowiek inteligentny po prostu nie wywyższa się i przede wszystkim nie daje się wciągnąć w tego typu dyskusje
Perfekta współczuję jasiowi bidaczek
Aisa widzę że trochę lepiej sama chyba widzisz że potrzebujesz pomocy więc postaraj się o nią dla siebie i dla twojej rodziny chyba warto nie uważasz?
kajdusia wydaje mi się że chyba cię orżnęli ale nie wiem na pewno być może macie jakieś wewnętrzne zarządzenia
a co do odciągania katarku to nam też lekarka mówiła żeby nie za często bo im częściej sięodciąga tym więcej się tego dziadostwa robi

Ostatnia edycja:
Hejka:)

Podczytałam ostatnie dni i miałam trochę popitolić, ale...

...ale mam pecha, bo często, gdy mam już czas na mały relaksik i mogłabym troszkę więcej popisać, trafiam na Ciebie, madzius. I odechciewa mi się na jakiś czas. Siejesz ferment. Nie jestem tu często piszącą osobą, ale lubię czytać to pitu pitu od początku ciąży.

Czasami jestem sfrustrowaną, konfliktową babą, ale u mnie to stany przejściowe, a nie permanentny.

Miłej nocy, mój Mały już wstał, a ja nie zdążyłam się położyć spać:)

reklama
Dzień dobry w ten niedzielny poranek :)

Rano wyszłam na spacer z psem i poczułam wiosnę w powietrzu - miła różnica kidy rano jest tylko -5 a nie -20 stopni, hahaha:-D
Aisa - dziewczyny dobrze piszą :) nie czekaj na wielki dół, tylko szukaj pomocy juz wześniej. Niedługo wiosna, więcej słońca, które działa przeciwdepresyjnie :D
kajdusia - nie pomogę z trzynastką - u mnie nie ma czegoś takiego....nasze dzieci
Lencja - chlebek wygląda super
Perfecta - jak pupa? u nas sudocrem lub sofeo ładnie leczy odparzenia. Bepanthen używam codziennie, ale jak coś się dzieje to daje sudocrem i pomaga. Czemu masz robić badania moczu? Gratuluję udanego polowania!
Milka - w jakich słoiczkach robisz? bo te od "gerberków" są pokryte silkonem i nie łapią z założenia :( gratulujemy pierwszych "raczków",
kasiamar - pisz jak najwięcej i nie przejmuj się, ze nie zawsze dostaniesz odpowiedzi - forum jest bardzo "żywe" i niekiedy posty umykają
Kasiek 1983 - jak głowa?
zyraffka - jak katarek?
Agi78 - miłego Spa - może ustaw sobie przypomnienie w komórce?
Kasiulka - Hani gratulujemy owocnej rehabilitacji :)
Ktoś gdzieś wcześniej poruszył temat badania w kierunku refluksu i gdzieś mi w głowie kołacze, że badanie w kierunku refluksu powinno być u chłopców juz przy pierwszym zakażeniu układu moczowego a u dziewczynek po drugim, ale nie jestem tego na 100% pewna. Powodzenia w leczeniu

Ostatnia edycja:
Do góry