reklama
i ja tez Was witam
u nas nie za ciekawie ja sie czuje juz lepiej ale za to Ksawerek ma zap oskrzeli bylismy rano na IP i ma przepisane zastrzyki jestem zalamana dopiero co wyzdrowial a tu znowu takie cos((ale to wszystko przez tesciowa bo chora do nas przychodzi i mozna jej tlumaczyc jak malemu dziecku ze nie ma sie zblizac jak juz przyszla ale' tu jej wlezie tam wylezie' ale wygonilam ja wczor do lekarza no i co sie okazalo ma zap oskrzeli zadzwonilam do niej dzis i tak ja opie...ze na koniec sie rozlaczylam i na bank obrazona jest juz napewno do swojej coreczki zadzwonila sie wyzalic krowa stara...
Ksawus zasnol mam nadzieje ze troche pospi bo nocka byla ciezka
mam pytanie jakie polecicie jezdziki pchacze dla dzieci bo chcemy cos kupic ale nie moge sie zdecydowac???
STO LAT DLA POLCI!!!
u nas nie za ciekawie ja sie czuje juz lepiej ale za to Ksawerek ma zap oskrzeli bylismy rano na IP i ma przepisane zastrzyki jestem zalamana dopiero co wyzdrowial a tu znowu takie cos((ale to wszystko przez tesciowa bo chora do nas przychodzi i mozna jej tlumaczyc jak malemu dziecku ze nie ma sie zblizac jak juz przyszla ale' tu jej wlezie tam wylezie' ale wygonilam ja wczor do lekarza no i co sie okazalo ma zap oskrzeli zadzwonilam do niej dzis i tak ja opie...ze na koniec sie rozlaczylam i na bank obrazona jest juz napewno do swojej coreczki zadzwonila sie wyzalic krowa stara...
Ksawus zasnol mam nadzieje ze troche pospi bo nocka byla ciezka
mam pytanie jakie polecicie jezdziki pchacze dla dzieci bo chcemy cos kupic ale nie moge sie zdecydowac???
STO LAT DLA POLCI!!!
i ja tez Was witam
u nas nie za ciekawie ja sie czuje juz lepiej ale za to Ksawerek ma zap oskrzeli bylismy rano na IP i ma przepisane zastrzyki jestem zalamana dopiero co wyzdrowial a tu znowu takie cos((
dużo zdrówka dla synka!!!
Gosiu no Kacperek ma już 6 zebolkow na wierzchu i juz dwa nastepne przeswituja
to nieźle:-):-) u nas tylko 2 na stanie;-);-)
Kasiek1983
Fanka BB :)
Laski!!!!!! ale jestem dumna z Damianka! posadziłam go w łóżeczku i ładnie się bawił, nagle chwycił się szczebelków i do góry!!! tzn. nie stał na stopkach ale na kolankach jak na niego to i tak wyczyn a poza tym to próbował dziś wejść sam do leżaczka mój dzikusek
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Kasiek - gratki dla Damianka...widzisz jaki zdolniacha z niego!
Agusia - zdrówka dla Ksawerego!!!!
Magda - u nas tylko dwa ząbalki ale chyba idą juz górne jedynki....Okaże się za jakis czas....Nieźle u Was 6 ząbalków...Kacperek ma już czym gryźć!
Agusia - zdrówka dla Ksawerego!!!!
Magda - u nas tylko dwa ząbalki ale chyba idą juz górne jedynki....Okaże się za jakis czas....Nieźle u Was 6 ząbalków...Kacperek ma już czym gryźć!
reklama