reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
i ja tez Was witam:)
u nas nie za ciekawie ja sie czuje juz lepiej ale za to Ksawerek ma zap oskrzeli bylismy rano na IP i ma przepisane zastrzyki jestem zalamana dopiero co wyzdrowial a tu znowu takie cos:(((ale to wszystko przez tesciowa bo chora do nas przychodzi i mozna jej tlumaczyc jak malemu dziecku ze nie ma sie zblizac jak juz przyszla ale' tu jej wlezie tam wylezie' ale wygonilam ja wczor do lekarza no i co sie okazalo ma zap oskrzeli zadzwonilam do niej dzis i tak ja opie...ze na koniec sie rozlaczylam i na bank obrazona jest juz napewno do swojej coreczki zadzwonila sie wyzalic krowa stara...
Ksawus zasnol mam nadzieje ze troche pospi bo nocka byla ciezka:(

mam pytanie jakie polecicie jezdziki pchacze dla dzieci bo chcemy cos kupic ale nie moge sie zdecydowac???

STO LAT DLA POLCI!!!

DLA POLI:
Dzień radosny, dzień jedyny
dziś są Twoje urodziny,
Z serca składam ci życzenia
dużo szczęścia, powodzenia
gości miłych, kosza kwiatów
moc toastów i wiwatów !!!!

images

i ja tez Was witam:)
u nas nie za ciekawie ja sie czuje juz lepiej ale za to Ksawerek ma zap oskrzeli bylismy rano na IP i ma przepisane zastrzyki jestem zalamana dopiero co wyzdrowial a tu znowu takie cos:(((
mam pytanie jakie polecicie jezdziki pchacze dla dzieci bo chcemy cos kupic ale nie moge sie zdecydowac???

dużo zdrówka dla synka!!!

Gosiu no Kacperek ma już 6 zebolkow na wierzchu i juz dwa nastepne przeswituja

to nieźle:-):-) u nas tylko 2 na stanie;-);-)

Laski!!!!!! ale jestem dumna z Damianka! posadziłam go w łóżeczku i ładnie się bawił, nagle chwycił się szczebelków i do góry!!! tzn. nie stał na stopkach ale na kolankach ;) jak na niego to i tak wyczyn :) a poza tym to próbował dziś wejść sam do leżaczka ;) mój dzikusek :-D

Kasiek - gratki dla Damianka...widzisz jaki zdolniacha z niego!
Agusia - zdrówka dla Ksawerego!!!!
Magda - u nas tylko dwa ząbalki ale chyba idą juz górne jedynki....Okaże się za jakis czas....Nieźle u Was 6 ząbalków...Kacperek ma już czym gryźć!

reklama
Dziewczyny a ja już kończę malować pokój z mężem ;)Zrobiła sobie przerwę bo musiałam Gaję wykąpać;)

Do góry