Milka26
Fanka BB :)
U nas wczoraj byly jaselka dla rodzicow Olaf powiedzial wszytsko pieknie i odwaznie dzis byli z tym wystepem w jakim domu opieki probowalam go wczoraj nastawic na to co moze zobaczyc ale chyba bylo ok. powiedzial tylko ze pod scena siedzial taki pan co nie mial nogi. Za to po wczorajszym wystepie zaliczyl takiego slizga w szatni ze zatrzymal sie dopwiero na drzwiach, ktos wymyslil gladkie kafelki..... Jak go odkleilam od tych drzwi to zobaczylam rosnacego w oczach mega guza zaraz zsinialo do tego przecial skore jeszcze troszke i bylo by do szycia. Jak go rano zobaczyla dyrektorka to powiedziala ze mamy zalatwic porade lekarska bo mamy takie ubezpieczenie ze nawet za zadrapanie placa.... bedzie mial chlopak na lego bo dzielny byl. Dla odmiany mamuska dzis stracila 100 zl lecialam z kolezanka kupic prezent dla laski z biura i weszysmy na przejscie na migajacym zielonym swietle....... a policja juz na nas czekala mlody chlopak nie dalo sie z nim dogadac i kazda z nas dostala mandacik 100 nie moja. Najlepsze ze ani tej kolezanki ani moj maz nie maja pracy . A no i Ercio przedwczoraj dal juz taki popis w nocy ze spalam 2 godz wczoraj dostal czopek a dzis wyszla wysypka wiec juz mam metlik czy to byla trzydniowka czy to te 4 zeby pchajace sie na raz czy moze ja znow cos zjadlam co mu nie spasowalo
A teraz ide szukac co u Zdec
A teraz ide szukac co u Zdec