reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dzięki dziewczyny za rady co kupic...moja lista jest dośc długa :-)...ale wolę mieć coś zbędnego niz nie mieć czegoś potrzebnego w razie W.....niezły odzew na mój apel ....dzięki laseczki!!!!

reklama
czesc Babeczki ;)

moje dziecie raczkuje!!!!!!! odkrył raczkowanie i teraz wszedzie włazi ;) po calym pokoju i od wczoraj wspina sie po meblach, co za blyskawiczny skok rozwojowy, nagle nauczyl sie tylu rzeczy jednoczesnie i teraz potrafi je doskonale ;) duma mnie rozpiera!

a moj maz szaleje ze szczescia jak Kubuś mówi tata ;) nawet jak mowi to do mnie tatuś jest przekonany, ze Kuba go wola i doskonale rozumie znaczenie tych słow hehehe ;) i slyszalam jak mowil koledze ze jego syn jest genialny bo juz mowi hehehhehehehe

dziewczyny, czy ktoraś z Was ma kłopoty z cerą po ciąży? mi się w ciąży pogorszyla cera i teraz nie moge sie wyleczyć z tego trądu afrykańskiego! tetracyklin nie wezme, bo karmie ratunku!

wszystkiego najlepszego dla Polci

kasiek gratki dla Damianka, moj Kubuś wczoraj też tak zrobił, bylam w szoku ;) dzielni chlopcy! ;)

perfecta super suwaczek! ja wciaz nie umiem zrobic zebowego suwaczka eh
naprawde Viburcol na recepte?

Książkowo niby zęby wychodzą tak:
1 dolne
1 górne
2 górne
2 dolne
4 dolne
4 górne
3 dolne
3 górne
5 dolne
5 górne
ale wiecie jak to jest:)
Zęby też idą genetycznie;)

ja też bez recepty kupowałam, dlatego jestem zaskoczona, ze moga byc na recepte, to przeciez bezpieczne czopki eh ;)

Hej dziewczynki,
męża wysłałam z kumplami na kręgle by sie odstresował, mały śpi a ja buszuje po necie.

Najlepsze życzonka dla Polci!!!!!

Kasiaj -ale już macie zęboli, gratulacje!! a u nas w dalszym ciągu nic ale dziąsełka już troche popuchły więc może już wkrótce.. :)

Zdec- super że u Natalki wszystko ok, na strachu się skończyło; Przykro mi z powodu babci :(

AniaCh - ząbki wychodzą w różnej kolejności i w różnym okresie, my jeszcze nic nie mamy, uważam że wszystko jest ok!!

Avena - szybkiego pakowania i szerokiej drogi :)

Milka dobrze że Olaf cały!!

ewelinka307 współczuje nocki, u nas też cyc niezbędny, staram sie ograniczac i wprowadzac mm ale jest ciężko, z natanka taki mały cycek jest :) ja z domu sie nie ruszam, juz chyba zapuściłam tu korzenie :/

agusia44 dużo zdrówka dla Ksawusia i siły dla Ciebie, a teściowa nieodpowiedzialna..

mama kubulki gratuluje raczka!!! też mam problem z cerą, a ja do tego jestem taka że zaraz wszystko drapie, rozdrapuje, wyciskam i dopiero wyglądam..

kasiek gratulacje dla małego wspinacza!!

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiek MamaKubu;lki gratuluje nowych umiejetnosci

Agi buzaki dla Polci. U nas poki co Ercio nawet kataru nie zalapal ale mamy w domu: czopki paracetamolu, nurofen w syropie i panadol, bobodent na dziasla, viburkol w czopkach, przydalby ci sie tez na wszelki wypadek syrop Eurespal ale chyba jest na recepte, krople do nosa Euphorbium, cebion muli i to chyba wszytsko mamy jeszcze nifuroksazyt w syropie na biegunki ale to dla olcia nie wiem czy daje sie maluszkom, dupke smarujemy sudokremem

Eagle 2 pobudki nie jest zle :))

Ewelinka Koriander wspolczuje budzenia

Perfekta piekny suwak :))

Kasia a jak po zalaniu?

U nas dzis bylo cieplutko umylam okna :)) jutro czeka mnie obiad u tesciowej brrrrrrrrrrrrr, no i niestety zapowiada sie pogrzeb w rodzinie meza wyjazdowy jakies 250 km ale droga kiepska juz omawialismy jak to rozwiazemy no i jesli mialoby to wypasc tak ze zarwalabym 2 dni to ja z Erciem zostaje w domu bo w 1 dzien nie damy rady tego z malym zalatwic, a urlopu teraz nie dostane a jak dostane to nocy mi zabraknie na odrobienie.

Do góry