reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ooo wł☻aśnie Agi na biegunke zeby pomocnie nawadniac organizm kup Orsalit:)I weż z sobą dużo probiotyków;)

reklama
Perfecta napisala pierwsza o tym, ze trzeba recepte, jest caly watek o tym:https://www.babyboom.pl/forum/zdrowie-f311/viburcol-viburcol-n-11006/
z tego wynika ze podobno viburcol zmienil nazwe i teraz bedzie na recepte "Takie dyrektywy wyznaczyła UE. Dlatego też większość leków dla dzieci poniżej 6 r.ż. pozostaje w ordynacji lekarskiej. Takie decyzje zostały podjęte, gdyż brak jest badań klinicznych na małych dzieciach"
ogólnie sie dziwie, ze lek homeopatyczny jest na recepte yyy

Perfecta napisala pierwsza o tym, ze trzeba recepte, jest caly watek o tym:https://www.babyboom.pl/forum/zdrowie-f311/viburcol-viburcol-n-11006/
z tego wynika ze podobno viburcol zmienil nazwe i teraz bedzie na recepte "Takie dyrektywy wyznaczyła UE. Dlatego też większość leków dla dzieci poniżej 6 r.ż. pozostaje w ordynacji lekarskiej. Takie decyzje zostały podjęte, gdyż brak jest badań klinicznych na małych dzieciach"
ogólnie sie dziwie, ze lek homeopatyczny jest na recepte yyy

Wiem, że u nas jest bez bo kuzynka kupuje Wiktorii bo on tez jest dość mocny!!Ja na razie Gai nie dawałam także nie wiem jakie ma działanie;)
Tylko po co moim zdaniem wprowadzac lek na recepte jak u nas w przychodni jak chcesz sama recepte to nie idziesz do lekarza tylko wpisujesz na karteczce lek ile opakowan i na drugi dzien odbierasz!!!Ja myslałam, że takie lekkie leki wypisuja ale kiedys chciałam zelixe na odchudzanie i bez problemów dostałam na nią receptę:)

agusia dużo zdrówka!!! Z jeździkiem nie pomogę, bo nie mamy;-)
kasiek Gratulacje dla Damianka!
mama kubulki Następny raczkujący, gratuluję:tak: Moja od kilku dni mówi ba ba, a i to rzadko, "mama" i "tata" pewnie usłyszymy za kilka miesięcy:-D
kasiaj Wampiry na pewno was nie odwiedzą:-D

Zaliczyłam dziś 3godzinny spacer w deszczu i przy takim wietrze, że myślałam momentami, że mnie zdmuchnie z chodnika wraz z wózkiem:-D Ale za to było ciepło: 7 stopni. Tylko teraz butów nie mogę doczyścić, bo się po wertepach przechadzałam:-D

Wiem, że u nas jest bez bo kuzynka kupuje Wiktorii bo on tez jest dość mocny!!Ja na razie Gai nie dawałam także nie wiem jakie ma działanie;)
Tylko po co moim zdaniem wprowadzac lek na recepte jak u nas w przychodni jak chcesz sama recepte to nie idziesz do lekarza tylko wpisujesz na karteczce lek ile opakowan i na drugi dzien odbierasz!!!Ja myslałam, że takie lekkie leki wypisuja ale kiedys chciałam zelixe na odchudzanie i bez problemów dostałam na nią receptę:)
taka nasza polska rzeczywistość.... eh a duzo schudłaś po zelixe?

dziewczyny, czy ktoraś z Was ma kłopoty z cerą po ciąży? mi się w ciąży pogorszyla cera i teraz nie moge sie wyleczyć z tego trądu afrykańskiego! tetracyklin nie wezme, bo karmie ratunku

Kiepską cerę miałam przed ciążą, w ciąży wszystkie problemy się skończyły, a teraz po porodzie powróciły :-(

taka nasza polska rzeczywistość.... eh a duzo schudłaś po zelixe?

juz nie pamietam ale jakieś 12 kg:)Wiem, że byłam bardzo zadowolona!!A teraz na chudnięcie w moim przypadku ciąża!!!

złotego środka nie ma :-( ale używam na dzień linoderm acne i mi bardzo poprawia koloryt skóry, o wiele mniej widać, że znowu coś tam wyciskałam
I oprócz tego jakieś żele z cynkiem do punktowego smarowania (czyli u mnie na pół twarzy, plecy i dekolt ;-))

reklama
Lena - tyle schudłaś??? przecież Ty chudzinka jesteś... ? wcześniej byłaś grubsza?

Co do cery, to mój mały ma bardzo szorstkie policzki od paru dni, nie wiem czemu i jak temu zaradzić...?

Do góry