reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziewczyny ja umieram~~!!!
Gaja mnie zaraził▲a mam zapalenie gardła!!!Antybiotyk dostałąm!!Na szczescie zbadała mnie pediatra i nigdzie nie musiałam łazić ani czekać!!!
Co do pampersów biedronka wypuściła nową serie pampersów DADA z hipciami ponoć kopia pampersa!!

Skarbie dużo zdrówka życzę. Oby szybko chorubsko sobie poszło precz. :crazy:
A te Dady już są? W tej samej cenie dalej?

Lena wiaj w klubie , bosze kiedy ta grypa minie, bo czuje sie juz wyczerpana :-(

Jesli chodzi o dzinksa to az zal na niego patrzec, biedaczek placze za kazdym razem kiedys kaszlnie,a ja padam juz na pysk ze zmeczenia :szok:

Kochana tobie również życzę szybkiego powrotu do zdrówka. Dzinksowi jeszcze bardziej, niech się bidulek nie męczy:-(

Megida
- gratki ząbka :-)

Dziewczyny Lila ma 39,4 stopni goraczki dalam Eferalgan na zbicie zo robic jak w nocy nie spadnie albo jeszcze podskoczy????
Czy robilyscie jakies zimne oklady przy goraczce??
Nie chce od razu panikowac ale nie miala jeszcze nigdy tak wysokiej temperatury
:-:)-(

Ja już nic nie dodam, bo dziewczyny temat wyczerpały. Pozostaje mi życzyc zdrówka i oby szybko ta paskudna gorączka minęła.:tak:

czesc dziewczyny
ja dzis jakos doła mam, przyszedł kryzys, zmeczona jestem, brak czasu dla siebie mnie przygnebia i brakuje mi pracy,ludzi i...w ogóle jakas deprecha.....mąż wyjezdza w sobote z kolegami na narty do austrii a ja cały czas to samo.....kazdy dzien taki sam sie wydaje, Mała do tego dzis tak wrzeszczała (dwójki idą na dole) ze własciwie do wytrzymania to jest jak spi (byłysmy dzis 3 godz na spacerze).....troche mam wyrzuty sumienia bo jej współczuje ale mnie to męczy też ........ehhhh niech juz przyjdzie wiosna.........ide spac

Też mi się zdażają takie dni, ale po chwili zawsze przechodzi. Trzeba się nacieszyc tymi maluchami, bo tak szybko rosną. Moja Olcia dopiero co była dzidziusiem a tu już 9 lat i komunia. Oj leci, leci :-)
Jutro będzie lepszy dzień:tak:

Lilusi i Zuzance samych uśmiechów na buziach i dużo zdróweczka od ciotki i Jasia
:-)

u nas raz była gorączka, jedyne co podałam to calpol i pomógł, tak jak radzą dziewczyny- kąpiel w wodzie o stopień zimniejszej niż ciało, a jak nie pomoże to ja bym do lekarza poszła,

Kasia, i jak tam rozmowa?

Hehe... jeśli tego chce to czemu nie?

Tak mi się wszystko pokręciło, bo czytałam zamknięty i nie mogłam przestać się śmiać, więc głupoty napisałam... jeszcze raz sorki w wprowadzanie w błąd :)

ja w ciąży???? broń ci epanie Boże hehehehe już jedno dziecko to i tak dużo;-))) choć ciąża była ok ......błogie lenistwo,zero obowiązków ciężkich, rozpieszczanie,wyręczanie;-))))))))))ehhhhh to sem ne wroti panie Hawranek;-))))
ale jak ostatnio sie zatrułam i żygałam jak przysłowiowy kotek przypomniały mi sie pierwsze 3 miesiace ciązy i wołałam z kibelka na głos ze sam Apollo by mnie zapłodnił już hihi

Witajcie

Koriander widze przerabiamy dzis to samo u nas tez goraczka tyle ze nizsza dalismy nurofen w syropie mam nadzieje ze wiecej nie podskoczy. Nie mamy zadnych innych objawow czyli kataru kaszlu wiec stawiam na zeby albo trzydniowke. Trzymajcie sie i zdrowka dla Lili

Asia moj Ercio tez niespecjalnie pije czasem uda sie w niego w ciagu dnia wlac 100 ml herbatki a tak popija tylko z cyca. Pytalam o to lekarki powiedziala ze widac mu to wystarcza awage ma dobra. tyle ze to samo mialam z Olafem i teraz mam mega niepijka potrafi czasem byc caly dzien o 1 szkl herbaty....

Eagle przeczytalam o robakach i zaczelam myslec co pominelam jakie Ci sie swinstwo przytrafilo :-D a ja widze ze Ty tak pieszczotliwie o swoich robaczkach ;-)

Nadinka zdrowka dla Natanka

Megida gratuluje zeba

Gosiargo trzymaj sie zdrowo

Yoshe gratuluje raczkowania

No to na tle ercio wzywa i chyba znow jest goracy

wow ale tu dzis produkcja...
u nas dzien minol w miare spokojnie...dwie godz spedzilam w przychodni czekajac az mi pani dr laskawie wypisze skierowanie...potem pojechalam do lidla po pampki ale oczywiscie wielkie g...kupilam tylko skarpeteczki malemu
a swoja droga to myslalam ze tylko nas dotyczy problem rehabilitacji ale widze ze jest nas wiecej...

perfecta-my cwiczymy sumiennie codziennie po 5 serii wg zalecen rehabilitantki
ewelinka -super ze zakupy udane
ewela -zdrowka
aisa-Ksawus wypija tylko w nocy ok 0,5l herbatki w dzien tez ok pol litra natomiast nie chce zadnych soczkow
kasiek-najwazniejsze ze nic sie nie stalo:)
asencja-wow 7 zabkow gratuluje
kreatorka-ja to juz wygladam jak slonica a co bedzie po drugim dziecku...
zdec-juz probowalam malego dokarmiac ok 4-5 ale on nie chce jesc od jakiegos czasu zjada ok 19 miseczke kaszki na gesto i potem je dopiero ok 7 sniadanko
magda-u nas tez niestety nocka do d...maly budzil sie co 20 min mam nadzieje ze dzisiejsza bedzie lepsza
gosiaro -nie daj sie chorobsku!
yoshe,megida-gratulacje
lena-zdrowka
liliti-u mnie podobnie niestety a w dodatku ciagle stresy i problemy:(
kordianer -nie pomoge niestety ale mysle ze dziewczyny juz wszystko napisaly zdrowka dla malego

spokojnej nocki wszystkim:)

Idę lulu jutro postaram się rano nadrobić , Jaś się budzi co chwilka...
Słodkich snów
Dobranoc pchły na noc Kłapouchy pod poduchy ( wersja dla jak dobrze pamietam Lencji))))

reklama
Dzień dobry,

My sobie pospałyśmy do 8:20:) Jak nigdy, ale od 5;30 to już w mamy łóżku:p A co tata i tak poszedł do pracy;) Mała łobuziara, budzi się patrzy i się cieszy:p

kasia jak tam rozmowa poszła?

widzę że liliti chwilowo była w ciąży;)

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów:)

Mała dzisiaj wstała w nastroju do rozrabiania, a muszę ją do pracy wziąć na jakąś godzinkę... coś czuję że skończy się to źle, tylko jeszcze nie wiem kto/co będzie poszkodowane;P

Do góry