OJ NIE PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!! to mi_mi
Mam nadzieje że liliti nie będzie zła o to... po prostu pomyliłam osoby, gapa ze mnie... I SORRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no chyba że jej wykraczesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OJ NIE PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!! to mi_mi
Mam nadzieje że liliti nie będzie zła o to... po prostu pomyliłam osoby, gapa ze mnie... I SORRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny ja umieram~~!!!
Gaja mnie zaraził▲a mam zapalenie gardła!!!Antybiotyk dostałąm!!Na szczescie zbadała mnie pediatra i nigdzie nie musiałam łazić ani czekać!!!
Co do pampersów biedronka wypuściła nową serie pampersów DADA z hipciami ponoć kopia pampersa!!
Lena wiaj w klubie , bosze kiedy ta grypa minie, bo czuje sie juz wyczerpana :-(
Jesli chodzi o dzinksa to az zal na niego patrzec, biedaczek placze za kazdym razem kiedys kaszlnie,a ja padam juz na pysk ze zmeczenia
Dziewczyny Lila ma 39,4 stopni goraczki dalam Eferalgan na zbicie zo robic jak w nocy nie spadnie albo jeszcze podskoczy????
Czy robilyscie jakies zimne oklady przy goraczce??
Nie chce od razu panikowac ale nie miala jeszcze nigdy tak wysokiej temperatury :--(
czesc dziewczyny
ja dzis jakos doła mam, przyszedł kryzys, zmeczona jestem, brak czasu dla siebie mnie przygnebia i brakuje mi pracy,ludzi i...w ogóle jakas deprecha.....mąż wyjezdza w sobote z kolegami na narty do austrii a ja cały czas to samo.....kazdy dzien taki sam sie wydaje, Mała do tego dzis tak wrzeszczała (dwójki idą na dole) ze własciwie do wytrzymania to jest jak spi (byłysmy dzis 3 godz na spacerze).....troche mam wyrzuty sumienia bo jej współczuje ale mnie to męczy też ........ehhhh niech juz przyjdzie wiosna.........ide spac
u nas raz była gorączka, jedyne co podałam to calpol i pomógł, tak jak radzą dziewczyny- kąpiel w wodzie o stopień zimniejszej niż ciało, a jak nie pomoże to ja bym do lekarza poszła,