Koriander - zrób tak jak radzą dziewczyny, albo jedz do lekarza... u nas na szczęście jeszcze nie było gorączki
niech Lilianka szybciutko wraca do zdrowia, kto to widział chorować kiedy obchodzi się 8 miesięcy???
Lena i Ewela - wracajcie do zdrowia raz dwa! współczuję Wam serdecznie... ja oprócz migren i takich małych tam problemów to w ogóle nie choruję, więc nawet nie wiem co to znaczy mieć grypę! gorączki nigdy w życiu nie miałam!!!
Asencja - dasz radę!!!
Liliti - mnie też często depresja dopada... czasami nie wiem jak sobie z tym poradzić
Aisa80 - mój mały za nic w świecie nie chce pić! ostatnio to nawet mleka odmawia! chce tylko kaszkę i obiadek i deserek... w sumie to zjada dość dużo jabłek tartych w których jest dużo soku, ale to wydaje mi się jest za mało... z kubka niekapka nie umie pić... tylko z mojego kubka pije, ale też nie dużo... nie wiem o co mu chodzi z tym piciem
Zdec - zazdroszczę że Natalka tak szybko poszła spać... mojego nie trzeba lulać, ale muszę z nim leżeć aż zaśnie, i to w moim łóżku, dopiero potem do łóżeczka... a tak w ogóle, to stary go ostatnio usypia na noc
Przepraszam że reszcie nie odpiszę, ale nie pamiętam co kto pisał!!!