reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
ale tu dzisiaj cisza!
Lena gaja cwaniara pilnuje swojego łóżeczka ,fajny kociak
casia a ten tygrys to z zoo uciekł?niezły lapsik
izia chyba chciałaś napisać niezły śmierdziel i zazdrośnikZ tej kotki
emalia82
Fanka BB :)
Jednak idziemy do lekarza bo ten kaszel coś mnie niepokoi
Zobacz załącznik 320020Zobacz załącznik 320019Zobacz załącznik 320018
A tak Gaja wygania pusię ze swojego łóżeczka
He he, dobre. A kota to jeszcze nie widziałam
A z tymi pączkami to już przegiełaś.
czesc kobitki;-)
jestesmy jeszcze w górach, wracamy jutro. pisałam wam na poczatku urlopu ze masakra po przyjezdzie, ale drugiego dnia mała sie zaaklimatyzowała i szczesliwa jak bąk ! spała na specerkach po 3 godz i w nocy tez super, w dzien chodzilismy na obiadki do knajpek i siedziała pieknie w fotelikach do karmienia, szczesliwa ze samodzielna jest ;-) jadła obiadki pięknie bo apetyt ma , w sumie zjada ok 800 ml mleczka i kaszki i obiadek + deser.....
bałam sie na poczatku ze sie urlop nie uda ale to poprostu duza zmiana dla dziecka była, jednak wiem ze dobrze ze wyjechalismy bo musimy przezwyczaic małą i siebie do zmian;-)
jutro podróz do domku .....trzymajcie kciuki;-) wróce to nadrobie wasze posty, pozdrawiamy z gór !!!
Szczęśliwego powrotu do domku. Oj pozazdrościć wyjazdu
liliti super że wyjazd się udał
Trzymaj nam pogodę w górach, bo jutro Cię tam wymienimy;P
Fakt że my tylko na jeden dzień i to bez małej, ale mam nadzieję że nauczę się śmigać na nartach
A podobno w Czechach -9stopni...brrrrrrrr... chyba zamarznę
Także powoli się zbieram, bo już dzisiaj jedziemy odstawić małą do mamy, bo jutro z rana wyjazd
Udanego wyjazdu i nauki. Co byś się za bardzo nie poobijała
Lena - podrzuć troche pączków kurierem
Perfecta - współczuje najbliższego miesiąca, ale będzie lepiej Warto przeczekać
Byłam u lekarza i jest potwierdzenie. Okazało się, że to dopiero początek - początek i sam pęcherzyk ma 4mm, ale już mam pierwsze zdjęcia USG Takze zapisuje sie do Wrześniówek (ale jeszcze dokładnie nie wiadomo na kiedy).
Dzisiaj miałam więcej stresu (pt. praca, jak to bedzie, i inne głupoty), niż radości, no ale już jest lepiej
Podeśle zdjęcia za pare tyg. jak juz coś bedzie widać na USG.
Jak na razie z obiawów, to od 18 bym już spała.
Kochana to tylko pozozstaje zdrówka życzyć. Ale masz fajnie. Bardzo się cieszę
A my z Babcią nareszcie usłyszałyśmy dzisiaj "brzdęk" o łyżeczkę. PRZEBIŁ SIĘ PIERWSZY ZĄBEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALE PREZENT DLA BABCI. TAK SIĘ CIESZĘ
LENA- NASZE DZIECIAKI IDĄ "ZĄB W ZĄB"!!!:-)
LENA- NASZE DZIECIAKI IDĄ "ZĄB W ZĄB"!!!:-)
Asnecja - moje gratulacje mamuśko Niech rośnie zdrowo fasolinka:-)
Lena - gratki!!Dobrze że mała zdrowa. Hihi super zdjęcia z kotem
Emalia - właśnie ostatnio myślałam czy asystowałaś już przy tym porodzie przyjaciółki, a tu jednak Cię minęło
izia - brawo dla Michasia:-)
asia - moja w nocy robi pobudki, odkąd śpi na brzuszku i dostaje mleczko na śpiocha jest troszkę lepiej, a w dzień teraz 2x po około godzince lub połtorej
Perfecta - na swoim zawsze najlepiej, więc nie masz się co martwic. A właśnie, dlaczego mieszkaliście z teściami?
liliti - super że wyjazd udany, mnie też by się przydało trochę odpoczynku
casia - kot ma rewelacyjne imię a mały jaki zapatrzony na stwora
emalia - gratuluję zębola!!!!! Czyli jednak w ten sam dzień co u synowej
Lena - gratki!!Dobrze że mała zdrowa. Hihi super zdjęcia z kotem
Emalia - właśnie ostatnio myślałam czy asystowałaś już przy tym porodzie przyjaciółki, a tu jednak Cię minęło
izia - brawo dla Michasia:-)
asia - moja w nocy robi pobudki, odkąd śpi na brzuszku i dostaje mleczko na śpiocha jest troszkę lepiej, a w dzień teraz 2x po około godzince lub połtorej
Perfecta - na swoim zawsze najlepiej, więc nie masz się co martwic. A właśnie, dlaczego mieszkaliście z teściami?
liliti - super że wyjazd udany, mnie też by się przydało trochę odpoczynku
casia - kot ma rewelacyjne imię a mały jaki zapatrzony na stwora
emalia - gratuluję zębola!!!!! Czyli jednak w ten sam dzień co u synowej
Najlepsze życzenia dla Klary i Natalki!!!!
Lencja
:)
Lencja Anecznik
moge dolaczyc do Waszego klubu?tez bym chciala bobasa na nastepna jesien
A pewnie, że możesz. Hihi Może założymy już osobny wątek jesień 2012 ))
aisa - fajnie Basia pływa! a czy chodzicie na basen z ozonowaną czy chlorowną wodą? Ja to wciąz myśle o tym, że bym chciała na basen pochodzić ale pewnie poczekam aż się cieplej zrobi, teraz się nie skuszę
Jak patrzę na zdjęcia Waszych dzieci z kotkami i psami to od razu uświadamiam sobie, że ja to się boję dopuścić Nelcię do zwierząt bo pewnie będzie miała jakąś alergię na sierść....
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
liliti- fajnie, że pobyt udany....i wracacie wypoczęci i zadowoleni....Bezpiecznej podróży jutro!!!!
emalia, lena , elizka - gratuluje zębolków....Wiem już co to za radość!!!!
zdec - miłego wypadu na narty....Jak to się mówi "połamania nóg"!!!
casia, lenka - ale macie urocze kociaki.....
Ja juz zaczęłam się powoli pakować...ale chwilowo zaprzestałam bo pijemy sobie z P. winko i mamy taki romantyczno-imienionowy wieczór....Jutro już będę "obsrana" po pachi....ale jeszcze dziś wieczorkiem....jakby to Powiedziała Lena...zaatakuje P...w końcu wyjeżdzam na 3 tygodnie....
A która sie piszę ze mną na wiosnę 2013!!!????Np. kwietniówki, albo nawet marcówki 2013!!!!
emalia, lena , elizka - gratuluje zębolków....Wiem już co to za radość!!!!
zdec - miłego wypadu na narty....Jak to się mówi "połamania nóg"!!!
casia, lenka - ale macie urocze kociaki.....
Ja juz zaczęłam się powoli pakować...ale chwilowo zaprzestałam bo pijemy sobie z P. winko i mamy taki romantyczno-imienionowy wieczór....Jutro już będę "obsrana" po pachi....ale jeszcze dziś wieczorkiem....jakby to Powiedziała Lena...zaatakuje P...w końcu wyjeżdzam na 3 tygodnie....
A która sie piszę ze mną na wiosnę 2013!!!????Np. kwietniówki, albo nawet marcówki 2013!!!!
Nooooo ja się poważnie nad tym zastanowię:-)A która sie piszę ze mną na wiosnę 2013!!!????Np. kwietniówki, albo nawet marcówki 2013!!!!
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
agusia Ksawuś wygląda na całkiem zadowolonego z pobytu w szpitalu;-) Śliczny:-)
A co z twoją pracą?
koriander, klementinka, izia, casia Gratulacje dla szkrabów Nabierają tempa nasze maluchy w rozwijaniu nowych umiejętności. Moja coraz sprawniej się przemieszcza
koriander Mi kiedyś torebkę chłopak wyrwał, a ja go goniłam przez pół osiedla Nie wiem, co bym zrobiła, gdybym go dopadła Ale zgubiłam go w nieoświetlonym parku, mimo że po drodze otrzymałam kilkuosobowe wsparcie
Hehe, właśnie sobie wyobraziłam, jakbym wyglądała biegnąc za złodziejem z wózkiem
Eliza Gratuluję zęboli
Emalia U Jasia też nareszcie się przebił zębol!!!!!!!! Piękny prezent, gratuluję
Casia Kąpiel dopiero o 22? "Chłopcy" wyglądają na dobrych kumpli;-)
aisa Moja zazwyczaj miała 2 drzemki w ciągu dnia, przy czym jedną ok.2h, a drugą ok.30min. Choć od 4 dni są 2-3 drzemki po ok. 30min...
Narobiłaś mi apetytu na ten schabik Basia chyba zadowolona z pływania:-)
Zdec Miłego wypadu, nie połam się:-)
A o 22 też było karmienie
kpi Emilka spokojnie się mieści jeszcze w pierwszy fotelik, ale wczoraj już przyjechał kurier z fotelikiem Britax od 9kg. Tylko że 9kg Emilka osiągnie za jakieś pół roku:-)
avena Gratulacje ciociu
perfecta Na pewno wasze decyzje okażą się słuszne Droga do szczęścia niekoniecznie jest usłana różami, ale opłaci się!!!!!!!!!
Wszystkiego najsłodszego dla Natalki i Klary!!!!!!!!!!!!!!
Asnecja WOOOOOOOW GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi_mi Tobie również!!!!!!!!!!!! Jakoś mi umknęło wcześniej
lena Gajce też gratulacje składam, że się doczekała pierwszego ząbkai że tak odważnie pogania kota:-)
mniam, słodyczy nie jem od 3 dni, ale domowymi wypiekami nie gardzę Przypomniałaś mi, że od kilku godzin nic nie jadłam
liliti Super wieści, zatem urlop udany:-)
sealet Powrotu do zdrówka i normalnej temperatury!
agi Dobrze masz z Polą Emilka chyba nie lubi zakupów po mamusi;-)
Ja to bym się pisała gdzieś na lipiec 2012 albo na jesień 2012
Mocno gratulacyjny ten dzisiejszy post:-) Aż mi dodał trochę optymizmu po kolejnym ciężkim dniu z marudą:-)
A co z twoją pracą?
koriander, klementinka, izia, casia Gratulacje dla szkrabów Nabierają tempa nasze maluchy w rozwijaniu nowych umiejętności. Moja coraz sprawniej się przemieszcza
koriander Mi kiedyś torebkę chłopak wyrwał, a ja go goniłam przez pół osiedla Nie wiem, co bym zrobiła, gdybym go dopadła Ale zgubiłam go w nieoświetlonym parku, mimo że po drodze otrzymałam kilkuosobowe wsparcie
Hehe, właśnie sobie wyobraziłam, jakbym wyglądała biegnąc za złodziejem z wózkiem
Robię tak samoKahna - ja nie korzystam z multicytatów, za to otwieram sobie okno odpowiedzi na nowej karcie i tam na bieżąco wpisuję odpowiedzi
Eliza Gratuluję zęboli
Emalia U Jasia też nareszcie się przebił zębol!!!!!!!! Piękny prezent, gratuluję
Casia Kąpiel dopiero o 22? "Chłopcy" wyglądają na dobrych kumpli;-)
aisa Moja zazwyczaj miała 2 drzemki w ciągu dnia, przy czym jedną ok.2h, a drugą ok.30min. Choć od 4 dni są 2-3 drzemki po ok. 30min...
Narobiłaś mi apetytu na ten schabik Basia chyba zadowolona z pływania:-)
Zdec Miłego wypadu, nie połam się:-)
To u nas też dziś o 2 w końcu musiał być cyc, choć próbowałam małą przetrzymać ze smoczkiem. Jak już myślałam, że zasnęła i wstawałam do wyjścia z pokoju, to ona zaraz oczy robiła szerokie i się na brzuszek odwracała. I tak mi zeszło 45min... Zmiękłam, dałam cyca i pospałyśmy do 7.30:-)Aaaaa chciałam powiedzieć że u nas system Gosi (karmienie o 22) nie działa Moje dziecko jest niereformowalne i MUSI o godzinie 2 zjeść mimo że wczoraj na śpiocha wciągnęła 170ml mleka to o 2 ani smoczek ani woda nie wystarczyły musiala wydoić ponad 150ml mleka
A o 22 też było karmienie
kpi Emilka spokojnie się mieści jeszcze w pierwszy fotelik, ale wczoraj już przyjechał kurier z fotelikiem Britax od 9kg. Tylko że 9kg Emilka osiągnie za jakieś pół roku:-)
avena Gratulacje ciociu
perfecta Na pewno wasze decyzje okażą się słuszne Droga do szczęścia niekoniecznie jest usłana różami, ale opłaci się!!!!!!!!!
Wszystkiego najsłodszego dla Natalki i Klary!!!!!!!!!!!!!!
Asnecja WOOOOOOOW GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi_mi Tobie również!!!!!!!!!!!! Jakoś mi umknęło wcześniej
lena Gajce też gratulacje składam, że się doczekała pierwszego ząbkai że tak odważnie pogania kota:-)
mniam, słodyczy nie jem od 3 dni, ale domowymi wypiekami nie gardzę Przypomniałaś mi, że od kilku godzin nic nie jadłam
liliti Super wieści, zatem urlop udany:-)
sealet Powrotu do zdrówka i normalnej temperatury!
agi Dobrze masz z Polą Emilka chyba nie lubi zakupów po mamusi;-)
Ja to bym się pisała gdzieś na lipiec 2012 albo na jesień 2012
Mocno gratulacyjny ten dzisiejszy post:-) Aż mi dodał trochę optymizmu po kolejnym ciężkim dniu z marudą:-)
emalia82
Fanka BB :)
Agi- pora roku jak najbardziej mi odpowiada, bo tak bym chciała mieć to Trzecie dzieciątko ale co do roku to mogę się jeszcze zastanowić ?;-)
reklama
hej hej
Ksawerek spi,zasnol dopiero po 20 a juz zaliczyl dwie pobudki...nie zjadl dzis obiadku placzu bylo co nie miara dopiero o 16 danonek i 19 kaszka ale zawsze cos...pojechalismy dzis do mojej mamy z zyczeniami ale miala niespodzianke a jeszcze wczoraj pytala mnie czy przyjedziemy a ja jej na to ze nie bo maly jeszcze slaby wdrodze powrotnej pekl nam przewod paliwowy w aucie i nim dojechalismy do mechanika zostalo pol baku paliwa akurat chwile wczesniej zatankowalismy do pelna taka wkur...bylam po powrocie poszlam z malym do drugiej babci a mezus do pracy ....
ale tu dzis newsy
Asencja,Mi-mi SERDECZNE GRATULACJE!!!
lena- gratki dla Gai,a co do kaszlu to jesli masz mozliwosc pojsc z Gaja prywatnie do lekarza to niezwlekaj lepiej zeby osluchal ja jeszcze ktos inny sorki ze tak madruje ale w szpitalu byla tez dziewczynka u ktorej tez podobno lekarz nic nie slyszal a na drugi dzien juz szpital a wogole to sie tam naogladalam i nasluchalam...
aisa80-z Basienki sliczny plywaczek
ksawus wstaje o 6 potem drzemka ok 9-10spi ok 30min w dobrych porywach wiatru,kolejan 11-12 30min,i czasami jeszcze jedna ok 15-16 30 min,nocne spanko przed szpitalem bylo ok 18-19 a teraz bywa roznie w szpitalu zdarzylo sie nawet o 22
iza-brawa dla synusia
liliti-super ze wyjazd udany,pozazdroscic no i zycze szerokiej drogi
emalia -gratki dla Jasia
dziewczyny niewykluczone ze brazowy medal czeka na mnie-oby jednak nie!- od 3 tyg spoznia mi sie okres mam ciagle ochote na czekolade i kwasne sledzie...ALE BOJE SIE ZROBIC TEST!!!z jednej strony chcialabym juz drugie dziecko a z drugiej boje sie czy podolamy i to glownie finansowo
no nic mykam spac zycze milego wieczorku jeszcze
bylabym zapomniala wszystkiego naj dla solenizantow buziole!!!
Ksawerek spi,zasnol dopiero po 20 a juz zaliczyl dwie pobudki...nie zjadl dzis obiadku placzu bylo co nie miara dopiero o 16 danonek i 19 kaszka ale zawsze cos...pojechalismy dzis do mojej mamy z zyczeniami ale miala niespodzianke a jeszcze wczoraj pytala mnie czy przyjedziemy a ja jej na to ze nie bo maly jeszcze slaby wdrodze powrotnej pekl nam przewod paliwowy w aucie i nim dojechalismy do mechanika zostalo pol baku paliwa akurat chwile wczesniej zatankowalismy do pelna taka wkur...bylam po powrocie poszlam z malym do drugiej babci a mezus do pracy ....
ale tu dzis newsy
Asencja,Mi-mi SERDECZNE GRATULACJE!!!
lena- gratki dla Gai,a co do kaszlu to jesli masz mozliwosc pojsc z Gaja prywatnie do lekarza to niezwlekaj lepiej zeby osluchal ja jeszcze ktos inny sorki ze tak madruje ale w szpitalu byla tez dziewczynka u ktorej tez podobno lekarz nic nie slyszal a na drugi dzien juz szpital a wogole to sie tam naogladalam i nasluchalam...
aisa80-z Basienki sliczny plywaczek
ksawus wstaje o 6 potem drzemka ok 9-10spi ok 30min w dobrych porywach wiatru,kolejan 11-12 30min,i czasami jeszcze jedna ok 15-16 30 min,nocne spanko przed szpitalem bylo ok 18-19 a teraz bywa roznie w szpitalu zdarzylo sie nawet o 22
iza-brawa dla synusia
liliti-super ze wyjazd udany,pozazdroscic no i zycze szerokiej drogi
emalia -gratki dla Jasia
dziewczyny niewykluczone ze brazowy medal czeka na mnie-oby jednak nie!- od 3 tyg spoznia mi sie okres mam ciagle ochote na czekolade i kwasne sledzie...ALE BOJE SIE ZROBIC TEST!!!z jednej strony chcialabym juz drugie dziecko a z drugiej boje sie czy podolamy i to glownie finansowo
no nic mykam spac zycze milego wieczorku jeszcze
bylabym zapomniala wszystkiego naj dla solenizantow buziole!!!